Nebiliyim evham yapiyorum sanirimSuanda hissetmek komik olur bence korkacak bsy yok millet 5.ayda hissediyor ohooo daha cok var
Değişiyor herhalde canim. Bendede bir ekşi isteği vardi anlatamam nasil yiyodum limonlari :) sonra geçtiseMinf çiğim nasılsın bu sabah?üşümen ?umarım daha iyisindir.ya geçen hafta ben çok portakal suyu içiyordum ya bu hafta yok hiç içimden gelmiyor.sende de aynısı mı?demek ki istekler değişiyor.herhafta farklı.:))bu hafta tatlııı:))
Iyiyim canım biraz bel ağrısı var midem bulanıyor sen nasilsinburcu 123 nasılsın?
Az kaldi insallah guzel haberlerle doneceksin.benim haftaya sali cok var daha ya icimde bi huzursuzluk allahim kucaklarimiza saglikla almayi nasip etsin rabbim isteyen herkeze versin allahimBugunu saymazsak kaldi iki günüm. Inşaallah ikisininde kalp atislarini duyar ve güzel haberlerini alirim.
Inşaallah hepimiz güzel haberler aliriz hep sağlıkla ilerler.
Ne kadar zor olsada sonu cok güzel olacak inşaallah arkadaşlar
Allahin izniyle saglikli bisekilde gorup duycaksin minik kalp atislarini o an kopcan dunyadan cok tarifi olmayan bi his kaliyosun ole allahim herkeze nasip etsin allah kimseyi evlat istegiyle sinamasin rabbimBenimde kaldı 3 günüm.insallahhhhh duyarız ...kalp atışını erken duyanlar çok sanslisiniz ÇOKKKKKKK.keşke bizimde icimiz rahat olsa keşke allahimmmmm.
Canim transfer tarihin ne senin.benimde az bir kahverengi akinti oldu geçtiğimiz pazartesi.carsamba doktora gidicemKizlarrr kalbimizi duyduk biz :) kahverengi akintim oluyor normalmis ilk kez bugun gittik cok sukur gorduk bu gunler 6hafta 4gunlukmus :)
az kaldı muayenemize canım ben de çarşambayı iple çekiyorum.ben normalde de ekşiyi hiç sevmem şuanda da hiç ekşi isteği olmuyor.ama bugün dondurma istedi canım çıkıp alacağız...:))Değişiyor herhalde canim. Bendede bir ekşi isteği vardi anlatamam nasil yiyodum limonlari :) sonra geçti
ayçacığım senin doktor neden daha geç çağırdı acaba muayeneye bu sefer benim ki önce çağırdı.normalde herzaman ben senden sonra giderdim.bu arada dün yazamadım halbuki devlet hastanelerinin sonuçları herzaman çok güvenilir diye biliyorum ben sonuçta devletteki imkanlar çok daha fazla o nedenle eşim bizim sonuçları özelde yaptırmıyor güvanli diye benim sonuçları tıp fak de yaptırıyoruz.senin bulunduğun yerdeki hastane çok mu küçük acaba?Allahin izniyle saglikli bisekilde gorup duycaksin minik kalp atislarini o an kopcan dunyadan cok tarifi olmayan bi his kaliyosun ole allahim herkeze nasip etsin allah kimseyi evlat istegiyle sinamasin rabbim
korkma Allahın izni ile canım yerleşme kanaması lekelenme genel olarak hepimiz yaşadık rahat ol..Canim transfer tarihin ne senin.benimde az bir kahverengi akinti oldu geçtiğimiz pazartesi.carsamba doktora gidicem
Senin lekelerin yoğunmu. Korktum ben bayaa.insallah bişi olmaz.transfer tarihim yirmidört Şubat bu arada
daha iyiyim canım uyku biraz azaldı ama yorgunluk devam ediyor biraz yürüyüş yaptım dr yapabilirsin demişti 30.dk yorgunluğun geçmesi için belki açılırım diye..Iyiyim canım biraz bel ağrısı var midem bulanıyor sen nasilsin
benim ki de 2gr bişey ama ben çok hızlı kilo almaya girdim.millet ilk dört ay zayıflıyor ben alıyorum:))Bebeğimin yaklaşık ağırlığı 1 gr benim karnım bayagı 6 aylık gibi :)
hayırlısı ile inşallah çift cizgiyi görürsün.Agz
Ağzından bal damlıyo balllperşembe oldu henüz transferım inşallah bırakmsmıstır beni kuzum
benim ki de 2gr bişey ama ben çok hızlı kilo almaya girdim.millet ilk dört ay zayıflıyor ben alıyorum:))
Olsun sıkıntı değil Allahın izniyle :) hallederiz kilo problemini günler geçmek bilmiyor yahu 1 haftada geçsede kalbını duysam çok heyecanlı ve bir o kadar da endişe vericibenim ki de 2gr bişey ama ben çok hızlı kilo almaya girdim.millet ilk dört ay zayıflıyor ben alıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?