Canim birsey söyledi hiç birşey bilmiyorum şu anda sadece herseyin yoluna girmesi için dua ediyorum[/QUOTE]E="_tangled_, post: 45677558, member: 734081"]günaydın canım geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz dr neden olduğu hakkın da bir bilgi vermedi mi?geç tutunmuştur geç gelişiyordur .sakin ol stres yapıp engelleme...
Bos gunu hic yok d.run tatlim 29 nada alamiyordum d.r ekletti.kocaman hastane ama bes para etmez inanki 2 kere sperm testi yaptilar 30 milyon cikti ben nasil mutlu aldm sonuclari tup bebek merkezine gittim ordada yaptilar test o sonuclara guvenemediler 1mlyon cikti yikildim o an delirdim cok hastaydim annem yollamadi yoksa rezil etcektm onlariayçacığım senin doktor neden daha geç çağırdı acaba muayeneye bu sefer benim ki önce çağırdı.normalde herzaman ben senden sonra giderdim.bu arada dün yazamadım halbuki devlet hastanelerinin sonuçları herzaman çok güvenilir diye biliyorum ben sonuçta devletteki imkanlar çok daha fazla o nedenle eşim bizim sonuçları özelde yaptırmıyor güvanli diye benim sonuçları tıp fak de yaptırıyoruz.senin bulunduğun yerdeki hastane çok mu küçük acaba?
çok saolasın.yol tuttu patlama sinirlerimi bozdu.Eve gelince uyudum,şimdi kalktım yazamadım.''seMinf'' ciğim döndün mü muayeneden.bu gün muayene günündü dönünce hemen çok merak ettim???inşallah sağlıklı güzel haberlerini duyarız...
Istanbulda oturan arkadaslar iyimisiniz yeni gordum haberleri[/QUOTE Mallesef ülkemi kaos ortamına sokmak istiyorlar korku salmak istiyorlar ama başaramıycaklar Allah yar ve yardımcımız olsun
Ay canim benim cok sevindim saglikla ilerleyelim insallah.evet cok uzucu cokgittim geldim,allaha şükürler olsun kan tahlili dışında kalp atışı ile varlığını gösterdi.
Ama taksimde ki patlama nedeniyle hiç bir heycan bile yaşayamadım malesef.Hızlıca muayene oldum çıktım.
Doktorum şişlide biran önce eve dönmek istedim.
Ne güzel ya.gozunuz aydın olsun.çok saolasın.yol tuttu patlama sinirlerimi bozdu.Eve gelince uyudum,şimdi kalktım yazamadım.
Gittik çok hızlı muayene oldum kalabalıktı merkez.Allaha şükürler kalp atışı ile varlığını gösterdi embriyomuz.
2 hafta sonra daha rahat bir zamanda tekrar gidicem inşallah.
kese içinde bir karartı olarak gözükür henuz şekil şemaları yeni yeni belirlemeye başlıyor.9.haftada baş popo ayırt edilebiliniyormuş.salı günü bende gidecem. 6+1 haftalık oluyor. kendisi gözükürmü
Iyi yapmışsın canım zor zamanlardan geçiyoruz Allah kolaylik versin hepimizedaha iyiyim canım uyku biraz azaldı ama yorgunluk devam ediyor biraz yürüyüş yaptım dr yapabilirsin demişti 30.dk yorgunluğun geçmesi için belki açılırım diye..
Arkadalar adet olunca ignelere başlanıyor ya igne olurken adet kesiliyormu
Canim kan mi aldılar benden kan istemedigittim geldim,allaha şükürler olsun kan tahlili dışında kalp atışı ile varlığını gösterdi.
Ama taksimde ki patlama nedeniyle hiç bir heycan bile yaşayamadım malesef.Hızlıca muayene oldum çıktım.
Doktorum şişlide biran önce eve dönmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?