2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim birsey söyledi hiç birşey bilmiyorum şu anda sadece herseyin yoluna girmesi için dua ediyorum[/QUOTE]
merak etme herşy yolunda
sen sadece ne kadarlık olduğunu öğrenmişsin
ama tam olarak 2 hafta sonra belli olur.Henuz sadece hızlı bir ölçüm yapılmışdır

B blankx canım sen gittinmi Dr a bugün.

gittim geldim,allaha şükürler olsun kan tahlili dışında kalp atışı ile varlığını gösterdi.
Ama taksimde ki patlama nedeniyle hiç bir heycan bile yaşayamadım malesef.Hızlıca muayene oldum çıktım.
Doktorum şişlide biran önce eve dönmek istedim.

Bos gunu hic yok d.run tatlim 29 nada alamiyordum d.r ekletti.kocaman hastane ama bes para etmez inanki 2 kere sperm testi yaptilar 30 milyon cikti ben nasil mutlu aldm sonuclari tup bebek merkezine gittim ordada yaptilar test o sonuclara guvenemediler 1mlyon cikti yikildim o an delirdim cok hastaydim annem yollamadi yoksa rezil etcektm onlari

''seMinf'' ciğim döndün mü muayeneden.bu gün muayene günündü dönünce hemen çok merak ettim???inşallah sağlıklı güzel haberlerini duyarız...
çok saolasın.yol tuttu patlama sinirlerimi bozdu.Eve gelince uyudum,şimdi kalktım yazamadım.
Gittik çok hızlı muayene oldum kalabalıktı merkez.Allaha şükürler kalp atışı ile varlığını gösterdi embriyomuz.
2 hafta sonra daha rahat bir zamanda tekrar gidicem inşallah.

Ay canim benim cok sevindim saglikla ilerleyelim insallah.evet cok uzucu cok

Ne güzel ya.gozunuz aydın olsun.

salı günü bende gidecem. 6+1 haftalık oluyor. kendisi gözükürmü

salı günü bende gidecem. 6+1 haftalık oluyor. kendisi gözükürmü
kese içinde bir karartı olarak gözükür henuz şekil şemaları yeni yeni belirlemeye başlıyor.9.haftada baş popo ayırt edilebiliniyormuş.

Yapılan araştırmalar gebelik döneminde yüksek civa barındıran balıkları sık sık tüketmenin, fetusun beyin ve sinir sistemi gelişimini olumsuz yönde etkilediğini ortaya koyuyor. Central Hospital’dan Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Şafak, somon, ton balığı, sardalya, beyaz balık, alabalık ve uskumrunun gebelik döneminde tüketilebilecek balıklar olduğunu söylüyor ve ekliyor: “Deniz ürünleri hamile kadınların beslenmesinde önemlidir ancak civa içeren balıklar tercih edilmemelidir.”

Omega 3 ve Omega 6 yağ asitleri yönünden oldukça zengin bir besin türü olan balığın gebelik döneminde tüketilmesi, anne karnındaki bebeğin beyin ve göz gelişimi için oldukça önem taşıyor. Aynı zamanda hayvansal protein kaynağı olan balığın diğer hayvan etlerinden önemli farklılıkları bulunuyor. Protein ve D vitamini açısından da zengin bir besin kaynağı olan balık bebeğin gelişimine kritik derecede katkı sağlıyor. sağlıklı bir hamilelik için tüketilmesinde oldukça fayda görülüyor. Ancak bazı balıklar içlerinde barındırdıkları yüksek düzeyde civa maddesi sebebiyle gebelik döneminde anne adayları ve bebek için zararlı etkilere yol açabiliyor. Bu tür balıkların tüketimi bebeğin gelişimini olumsuz yönde etkileyebiliyor.

Civa içeren balıklar, bebeğin beyin ve sinir sistemini olumsuz etkiliyor

Gebelikte Hangi Balık Türleri Tüketilmeli?
Gebelik döneminde ‘daha’ güvenli balık kategorisine giren balık türleri; Hamsi, istavrit, palamut ve uskumru gibi yüzeyde gezinen ve beslenen balık türleridir, Somon balığı, ton balığı, sardalya, beyaz balık, alabalık gibi okyanus ve akarsularda avlanan balıklardır.

pregapp.com/category/pregnancy-weeks/

link kaldırılabilir. Başına www. ekleyip bakalbilirsiniz

Arkadalar adet olunca ignelere başlanıyor ya igne olurken adet kesiliyormu

adetin birinci günü başlanmıyor.Genelde 2-3.günü başlıyor.Zaten olması gereken 4-5 gun öyle pat diye kesilme olmuyor.Az az içerdekini atıyor rahim.

Canim kan mi aldılar benden kan istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…