Gözükür canım benim tam 6 haftalik ken göründüsalı günü bende gidecem. 6+1 haftalık oluyor. kendisi gözükürmü
yumurta toplama zaten 10-15 gün sonra oluyor.Adet dönemin gelmiş olmuyorYani sunu demek istedim yumurta toplamadan once adetli falan olmuyorsun dimi herhangi bir kanama
Allah im nasıl bir mucizedirŞuan ki şekil şema merak edenler
5.0 - 5.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798598
6.0 - 6.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798593
7.0 - 7.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798592
8.0 - 8.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798595
9.0 - 9.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798597
yok hani ben diyorum ya elimde birtek hcg kan tahlili var diye şimdi gebeliği duydum gördüm demek istedim.Canim kan mi aldılar benden kan istemedi
Eustrofem e devam ediyo musunuz dün ben sormayı unuttumbiz diğer hamilelerden farklı ekstra yüksek östojen aldık,merak etmeyin ilaclardan alınan kendinden gidecek normal hamile ile eşitleneceğiz.
Dr kalp atışını duyduğumuz gün bıraktırdı canımEustrofem e devam ediyo musunuz dün ben sormayı unuttum
Benim bebiste olanlarda sunlarŞuan ki şekil şema merak edenler
5.0 - 5.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798598
6.0 - 6.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798593
7.0 - 7.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798592
8.0 - 8.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798595
9.0 - 9.6 haftalık
Eki Görüntüle 1798597
Ben devam ediyorum hala sabah 3 tane birden iciyorum :))Eustrofem e devam ediyo musunuz dün ben sormayı unuttum
Neye bakiyolar kanda canimyok hani ben diyorum ya elimde birtek hcg kan tahlili var diye şimdi gebeliği duydum gördüm demek istedim.
Ama kan tahlili istedi acelesi yok birdaha ki gelmenden önce çıkar getir dedi.
Ben devam ediyorumEustrofem e devam ediyo musunuz dün ben sormayı unuttum
ayyyy inşallah tatlım sorun olmuştu ben de bu şekilde giderse 90 la tamamlarım diye:))biz diğer hamilelerden farklı ekstra yüksek östojen aldık,merak etmeyin ilaclardan alınan kendinden gidecek normal hamile ile eşitleneceğiz.
ayyy kızçem inşallah sen de duyda rahatla canım anlatılmaz bir korku heyecan korkudan geliyor ben gittiğimde ellerim buz gibi tir tir titriyordu yalnız baktım eşimde benden farkı yoktu heyecandan..:)) istersen resmini çek sinirlendiğinde bakarsın..:))Olsun sıkıntı değil Allahın izniyle :) hallederiz kilo problemini günler geçmek bilmiyor yahu 1 haftada geçsede kalbını duysam çok heyecanlı ve bir o kadar da endişe verici
ayyyyy şükür gidip sağ salim gelmişsin ben de seni merak ediyordum aklım sen de idi kap atışınız duymana çok sevindim canım sağlıkla hepimizin devamı da gelir inşallahhhh...hayırlı olsun cnm..gittim geldim,allaha şükürler olsun kan tahlili dışında kalp atışı ile varlığını gösterdi.
Ama taksimde ki patlama nedeniyle hiç bir heycan bile yaşayamadım malesef.Hızlıca muayene oldum çıktım.
Doktorum şişlide biran önce eve dönmek istedim.
benim ki adet bitimi başlamıştı..ama zannetmem öyle olsa başlatmazdı dr un..Arkadalar adet olunca ignelere başlanıyor ya igne olurken adet kesiliyormu
olmuyorsun tatlım zaten yumurtalar olgunlaşınca toplanıyor adet olunca yumurta olmaz ki toplama olmaz tam orta dönem de toplanıyor canım..adet bitimi iğnelere başlamaları yumurtaları beslemek için...Yani sunu demek istedim yumurta toplamadan once adetli falan olmuyorsun dimi herhangi bir kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?