2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canim kan mi aldılar benden kan istemedi
yok hani ben diyorum ya elimde birtek hcg kan tahlili var diye şimdi gebeliği duydum gördüm demek istedim.
Ama kan tahlili istedi acelesi yok birdaha ki gelmenden önce çıkar getir dedi.

Benim bebiste olanlarda sunlar
Bebeğiniz dokunmalara karşı refleks gösteremeye başladı. Artık bir nesne bebeğinizin kafasına dokunursa, bebeğiniz dönecektir. Bebeğinizin iç kulağında vücut denge sistemini sağlayan yarım daire kanalları oluşmaya başladı. Bebeğinizin dış kulağı şekillenmeye devam ediyor. Bebeğinizin erken kaydedilebilir beyin dalgaları oluşmaya başladı.

Olsun sıkıntı değil Allahın izniyle :) hallederiz kilo problemini günler geçmek bilmiyor yahu 1 haftada geçsede kalbını duysam çok heyecanlı ve bir o kadar da endişe verici
ayyy kızçem inşallah sen de duyda rahatla canım anlatılmaz bir korku heyecan korkudan geliyor ben gittiğimde ellerim buz gibi tir tir titriyordu yalnız baktım eşimde benden farkı yoktu heyecandan..:)) istersen resmini çek sinirlendiğinde bakarsın..:))

ayyyyy şükür gidip sağ salim gelmişsin ben de seni merak ediyordum aklım sen de idi kap atışınız duymana çok sevindim canım sağlıkla hepimizin devamı da gelir inşallahhhh...hayırlı olsun cnm..

Yani sunu demek istedim yumurta toplamadan once adetli falan olmuyorsun dimi herhangi bir kanama
olmuyorsun tatlım zaten yumurtalar olgunlaşınca toplanıyor adet olunca yumurta olmaz ki toplama olmaz tam orta dönem de toplanıyor canım..adet bitimi iğnelere başlamaları yumurtaları beslemek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…