benim günde ikiden teke indi ama haftaya kontrol var inşallah bıraktırılır içmek istemiyorum artık..Eustrofem e devam ediyo musunuz dün ben sormayı unuttum
ayçacığım şimdi bizimki bizi hissediyordur o zaman canım yaaa...sağlıkla devam ederiz inşallah ben de senin gibi korkuyorum...Benim bebiste olanlarda sunlar
Bebeğiniz dokunmalara karşı refleks gösteremeye başladı. Artık bir nesne bebeğinizin kafasına dokunursa, bebeğiniz dönecektir. Bebeğinizin iç kulağında vücut denge sistemini sağlayan yarım daire kanalları oluşmaya başladı. Bebeğinizin dış kulağı şekillenmeye devam ediyor. Bebeğinizin erken kaydedilebilir beyin dalgaları oluşmaya başladı.
canım ben de 4 kilo aldım çok moralim bozuluyordu ama ilaçları bırakınca onlar çabuk gidecekmiş inşallah öyle avutuyorum..Bide 8 kg ile benim aldığım kiloyu kimse geçemez heheee:)
yaaa kıyamam 3 tane mi içiyorsun benim ki teke indi haftaya bırakayım mı diye soracağım inşallah sen de sor canım unutma da..Ben devam ediyorum hala sabah 3 tane birden iciyorum :))
yok tatlım rahat ol sana tutunuyor bebişlerin bende de olmuştu transfer sonrası stres yapma mutlu ol...:)Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü canim acıdı sizce tehlikeli bi durum mu var bugün transferin 4.gunu
Yaaa gerçekten mi allahım inanılmaz mutluyum şuan kaç gündür hiç bi belirti yok rahatım ağrım yok derken şuan bu kasılma beni nasıl sevindirdi canim bi bilsen inşallah inşallah ikiside tutnuyok tatlım rahat ol sana tutunuyor bebişlerin bende de olmuştu transfer sonrası stres yapma mutlu ol...:)
canım sakin ol. tutunmadan dolayı olabilirArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü canim acıdı sizce tehlikeli bi durum mu var bugün transferin 4.gunu
İnşallah canim inşallah nasip sakın olim kaç gündür ben bunu bekliyorum bi işaret versin istiyorum kaç gündür sanki hiç transfer olmamışım gibi rahattım şimdi buu beni nasıl heyecanlandırdı inşallah tutar bebeklerimcanım sakin ol. tutunmadan dolayı olabilir
inşallah canım sağlıklı olsunlarda ...seni anlıyorum şuan bütün dikkatin rahim bölgen de oraya odaklısın oradaki enufak belirti seni heyecanlandıracak...inşallah herşey gönlünce olsun cnm...Yaaa gerçekten mi allahım inanılmaz mutluyum şuan kaç gündür hiç bi belirti yok rahatım ağrım yok derken şuan bu kasılma beni nasıl sevindirdi canim bi bilsen inşallah inşallah ikiside tutnu
İnşallah canim benim inşallah peki yapmam gereken bişe varmı uzaniyorum zaten amainşallah canım sağlıklı olsunlarda ...seni anlıyorum şuan bütün dikkatin rahim bölgen de oraya odaklısın oradaki enufak belirti seni heyecanlandıracak...inşallah herşey gönlünce olsun cnm...
transferden sonra benim hiç belirtim olmadı. öyle ki kendimi yormadan dışarı çıktım gezdim. doktorum normal gününe dön dedi. sadece transferden sonra7. gün kahve leke geldi. oda herkesde olmuyor. o yüzden kendinde belirti arama. sadece dua et. inşallah bebeğin tutunacak. negatif olarak negatif enerji vermeİnşallah canim inşallah nasip sakın olim kaç gündür ben bunu bekliyorum bi işaret versin istiyorum kaç gündür sanki hiç transfer olmamışım gibi rahattım şimdi buu beni nasıl heyecanlandırdı inşallah tutar bebeklerim
Allah razı olsun canım. Çarşamba hayırlı haberler alırım inşallah. Rabbim evlatları hayirlisi ıle kucağımiza almayı nasip etsinkorkma Allahın izni ile canım yerleşme kanaması lekelenme genel olarak hepimiz yaşadık rahat ol..
Ben de sabahları 3 tane iciyorum estrofem.verdikleri kâğıtta daha 21 nisana kdr kullanmam gerektiği yaziyo.günde 5 hap iki de jel kullanıyorum: (yaaa kıyamam 3 tane mi içiyorsun benim ki teke indi haftaya bırakayım mı diye soracağım inşallah sen de sor canım unutma da..
Soruyorum her gittgmde hic bir ilaci birakmiyosun diyo bakalim bu gittgmde ignemi felan biraktircakmi:)))yaaa kıyamam 3 tane mi içiyorsun benim ki teke indi haftaya bırakayım mı diye soracağım inşallah sen de sor canım unutma da..
Evet hissediyo donuyo tepkiler verebiliyo ayyy canimin ici :))bi d.r gidip gorsek icim rahatlicak bugun agladim icimde tuhaf bisey iyimi die merak ediyorum nasil bas edicez bu korkuylaayçacığım şimdi bizimki bizi hissediyordur o zaman canım yaaa...sağlıkla devam ederiz inşallah ben de senin gibi korkuyorum...
Ben de canim coook korkuyorum.bir sesini duysam biraz rahtiliyacam.pzt nasıl gelir ki...kalp sesini duymak istiyorum.Rabbim bize kolaylık versin.bebeklerimizi korusun...Evet hissediyo donuyo tepkiler verebiliyo ayyy canimin ici :))bi d.r gidip gorsek icim rahatlicak bugun agladim icimde tuhaf bisey iyimi die merak ediyorum nasil bas edicez bu korkuyla(
yok tatlım stres yapma sakince test gününü bekle sağlıkla olacak inşallahhh..İnşallah canim benim inşallah peki yapmam gereken bişe varmı uzaniyorum zaten ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?