2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ayçacığım şimdi bizimki bizi hissediyordur o zaman canım yaaa...sağlıkla devam ederiz inşallah ben de senin gibi korkuyorum...

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var sol kasigima bıçak gibi kesi girdi bikaç saniye sürdü canim acıdı sizce tehlikeli bi durum mu var bugün transferin 4.gunu

yok tatlım rahat ol sana tutunuyor bebişlerin bende de olmuştu transfer sonrası stres yapma mutlu ol...:)
Yaaa gerçekten mi allahım inanılmaz mutluyum şuan kaç gündür hiç bi belirti yok rahatım ağrım yok derken şuan bu kasılma beni nasıl sevindirdi canim bi bilsen inşallah inşallah ikiside tutnu

canım sakin ol. tutunmadan dolayı olabilir
İnşallah canim inşallah nasip sakın olim kaç gündür ben bunu bekliyorum bi işaret versin istiyorum kaç gündür sanki hiç transfer olmamışım gibi rahattım şimdi buu beni nasıl heyecanlandırdı inşallah tutar bebeklerim

Yaaa gerçekten mi allahım inanılmaz mutluyum şuan kaç gündür hiç bi belirti yok rahatım ağrım yok derken şuan bu kasılma beni nasıl sevindirdi canim bi bilsen inşallah inşallah ikiside tutnu
inşallah canım sağlıklı olsunlarda ...seni anlıyorum şuan bütün dikkatin rahim bölgen de oraya odaklısın oradaki enufak belirti seni heyecanlandıracak...inşallah herşey gönlünce olsun cnm...

inşallah canım sağlıklı olsunlarda ...seni anlıyorum şuan bütün dikkatin rahim bölgen de oraya odaklısın oradaki enufak belirti seni heyecanlandıracak...inşallah herşey gönlünce olsun cnm...
İnşallah canim benim inşallah peki yapmam gereken bişe varmı uzaniyorum zaten ama

transferden sonra benim hiç belirtim olmadı. öyle ki kendimi yormadan dışarı çıktım gezdim. doktorum normal gününe dön dedi. sadece transferden sonra7. gün kahve leke geldi. oda herkesde olmuyor. o yüzden kendinde belirti arama. sadece dua et. inşallah bebeğin tutunacak. negatif olarak negatif enerji verme

yaaa kıyamam 3 tane mi içiyorsun benim ki teke indi haftaya bırakayım mı diye soracağım inşallah sen de sor canım unutma da..
Ben de sabahları 3 tane iciyorum estrofem.verdikleri kâğıtta daha 21 nisana kdr kullanmam gerektiği yaziyo.günde 5 hap iki de jel kullanıyorum: (

Estrofemi biz keseleri gorunce kestik.glukofen folbiol benexol zinco c clexane crinone jel kullaniyorum bunlarin icinde glukofeni neden kullandigimi bilmiyorum sekerim yok aslinda ??

ayçacığım şimdi bizimki bizi hissediyordur o zaman canım yaaa...sağlıkla devam ederiz inşallah ben de senin gibi korkuyorum...
Evet hissediyo donuyo tepkiler verebiliyo ayyy canimin ici :))bi d.r gidip gorsek icim rahatlicak bugun agladim icimde tuhaf bisey iyimi die merak ediyorum nasil bas edicez bu korkuyla(

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz birsey sormak istiyorum 3 gundur suren kanamam kahverengi seklinde tup doktorumu aradim normal dedi ama benim icim icimi yiyor neden devam ediyor bu yasayaniniz varmi acaba

Evet hissediyo donuyo tepkiler verebiliyo ayyy canimin ici :))bi d.r gidip gorsek icim rahatlicak bugun agladim icimde tuhaf bisey iyimi die merak ediyorum nasil bas edicez bu korkuyla(
Ben de canim coook korkuyorum.bir sesini duysam biraz rahtiliyacam.pzt nasıl gelir ki...kalp sesini duymak istiyorum.Rabbim bize kolaylık versin.bebeklerimizi korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…