canım genel olarak yaşadık rahim temizlenene kadar devam eder endişelenme dinlen sadece yorulma bol su tüket..Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz birsey sormak istiyorum 3 gundur suren kanamam kahverengi seklinde tup doktorumu aradim normal dedi ama benim icim icimi yiyor neden devam ediyor bu yasayaniniz varmi acaba
canım ya ben de sürekli ağlıyorum eşime depresyondayım galiba dedim...:)Evet hissediyo donuyo tepkiler verebiliyo ayyy canimin ici :))bi d.r gidip gorsek icim rahatlicak bugun agladim icimde tuhaf bisey iyimi die merak ediyorum nasil bas edicez bu korkuyla(
inşallah canım bizlerde güzel haberlerini alır seninle sevincine ortak oluruz...:))Allah razı olsun canım. Çarşamba hayırlı haberler alırım inşallah. Rabbim evlatları hayirlisi ıle kucağımiza almayı nasip etsin
canım gözün aydın çok sevindim. kötü bir güne ışık oldu bebeğinin sesiçok saolasın.yol tuttu patlama sinirlerimi bozdu.Eve gelince uyudum,şimdi kalktım yazamadım.
Gittik çok hızlı muayene oldum kalabalıktı merkez.Allaha şükürler kalp atışı ile varlığını gösterdi embriyomuz.
2 hafta sonra daha rahat bir zamanda tekrar gidicem inşallah.
canım benim randevu. da çarşamba özellikle sormuştum kalp atışı için dedilersalı günü bende gidecem. 6+1 haftalık oluyor. kendisi gözükürmü
hayır hiç öyle bişi olmuor ama benim zaten uzun sürmez 3-4 gün olurdu değişiklik olmadıArkadalar adet olunca ignelere başlanıyor ya igne olurken adet kesiliyormu
Canimm pazartesi ne kadarlik oluyor senin.bende çarşamba gidicem inşallah duyarız canım ya.sende 77 lisin galiba.Ben de canim coook korkuyorum.bir sesini duysam biraz rahtiliyacam.pzt nasıl gelir ki...kalp sesini duymak istiyorum.Rabbim bize kolaylık versin.bebeklerimizi korusun...
kalp atışından sonra bıraktırıyor benim doktor.Bugun bırak dediEustrofem e devam ediyo musunuz dün ben sormayı unuttum
Allah razı olsun tüm aşamalarda hepimiz iyi haberler alırız inşallah.
aynı hisler bende de var canım hormonlardan ötürü bir mutlu bir bunalımlı yazık eşime işkence ediyorum..:)Bugün hiç keyfim yoktu.moralim çok bozuk.gerginim.. Acayip olumsuzum..hep korku var.(((
Neye bakiyolar kanda canim
hayırdır niye?Bugün hiç keyfim yoktu.moralim çok bozuk.gerginim.. Acayip olumsuzum..hep korku var.(((
Allahin izniyle duyarsin insallah canim insallah saglikli bi sekilde ilerleriz benimde cok var haftaya insallah guzel haberlerle doneriz insallah.napcaz korkularla bilmiyorum allahim sen hepimize yardim etBen de canim coook korkuyorum.bir sesini duysam biraz rahtiliyacam.pzt nasıl gelir ki...kalp sesini duymak istiyorum.Rabbim bize kolaylık versin.bebeklerimizi korusun...
ve hatta ben endokrin doktorundan glukofen istediğim halde sürekli gebe kaldın kalacan modundasın gebeliktede kesilecek başlaamn saçma olur dedi vermedi neden içiosun allah allah :sEstrofemi biz keseleri gorunce kestik.glukofen folbiol benexol zinco c clexane crinone jel kullaniyorum bunlarin icinde glukofeni neden kullandigimi bilmiyorum sekerim yok aslinda ??
ha
yırdır niye?[/QUOTE
Bilmiyorum .su kalp sesini bir duyabilseydik.belki biraz daha geçer tedirginligim..gerçi o bitince başka bisey dusunuruz.ya da ilk gebeligim ondandir.bilmiyorum işte
canım evet haklısın zaten o yüzden haberleri duyunca daha çok endişelendim tüm türkiye hepimizin başı saolsun inşallah son olur hiç canlar yanmasın.canım sağlıkla inşallah tüm evreleri atlatacağız aynı tetkikler beenden de istenildi yalnız biri tam ölçülmemiş dün tekrar kan verdik sonucu pazartesi alacağız inşallahhh...Yürekten çok tşk ederim.
merkeze girmeden bomba haberi ile sinirm bozuldu.Orda zaten herkes tedirgindi,dışarı çıkmaya korkuyordu millet.Aşırı bir kalabalık vardı oturacak yer yoktu salonda.Doktorun randevusu doluydu beni gittiğim icin araya sıkıştırdı.Açıkcası birşey hissetmedim pskolojik sanırım.Daha önce kaybettiğim 2 gebelik yaşadım ikisininde kalbini duymuştum,o yuzden heycan yapmadı,daha çok teror olayına takıldım ölen çocuk var aralarında.
doktorum gayet iyi durumda,sorun yok ,2 hafta sonra gel bu aşamyıda geçtik dedi.Saolsun güveniyorum ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?