2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz birsey sormak istiyorum 3 gundur suren kanamam kahverengi seklinde tup doktorumu aradim normal dedi ama benim icim icimi yiyor neden devam ediyor bu yasayaniniz varmi acaba
canım genel olarak yaşadık rahim temizlenene kadar devam eder endişelenme dinlen sadece yorulma bol su tüket..

Evet hissediyo donuyo tepkiler verebiliyo ayyy canimin ici :))bi d.r gidip gorsek icim rahatlicak bugun agladim icimde tuhaf bisey iyimi die merak ediyorum nasil bas edicez bu korkuyla(
canım ya ben de sürekli ağlıyorum eşime depresyondayım galiba dedim...:)

canım gözün aydın çok sevindim. kötü bir güne ışık oldu bebeğinin sesi

Ben de canim coook korkuyorum.bir sesini duysam biraz rahtiliyacam.pzt nasıl gelir ki...kalp sesini duymak istiyorum.Rabbim bize kolaylık versin.bebeklerimizi korusun...
Canimm pazartesi ne kadarlik oluyor senin.bende çarşamba gidicem inşallah duyarız canım ya.sende 77 lisin galiba.

Bugün hiç keyfim yoktu.moralim çok bozuk.gerginim.. Acayip olumsuzum..hep korku var. (((

'' B blankx '' canım hayırlı olsun sağlıkla gidip gelmişsiniz çok sevindim bugün hepsen de idi aklım.neler hissettin..doktorun nler dedi?

Yürekten çok tşk ederim.
merkeze girmeden bomba haberi ile sinirm bozuldu.Orda zaten herkes tedirgindi,dışarı çıkmaya korkuyordu millet.Aşırı bir kalabalık vardı oturacak yer yoktu salonda.Doktorun randevusu doluydu beni gittiğim icin araya sıkıştırdı.Açıkcası birşey hissetmedim pskolojik sanırım.Daha önce kaybettiğim 2 gebelik yaşadım ikisininde kalbini duymuştum,o yuzden heycan yapmadı,daha çok teror olayına takıldım ölen çocuk var aralarında.
doktorum gayet iyi durumda,sorun yok ,2 hafta sonra gel bu aşamyıda geçtik dedi.Saolsun güveniyorum ona.

İyi akşamlar canlar bende okuyorum ama çoğu muhabbetten geri kalıyorum ya uykudayim ya WC de kusma da bu bebis beni fena yaptı benimde ptesi kalp atışı için randevum var çok korkuyorum geceden beri çok kötü belim agriyor bugün tahlile gittim TSH ve açlık şekeri olcturmeye Dr hbA1c tahlili de istemiş TSH im dusmus çok sukur ilaç ise yaramış ama bu hbA1c ne ola ki hiç anlamadım ben yüksek çıkmis diyabet gizli şeker filan dio nette soyle bi baktım böyle bi durumla karşılaşan var mi Dr her gittiğimde kızıyor diyete soktu beni iki aydır ama tik yok kilo veremiyorum bu 2 ayda da kilo almak yok kilo vereceksin diyor gene yiycem azarı galiba ben bu şekeri nasi dusurucem ya

Ben de canim coook korkuyorum.bir sesini duysam biraz rahtiliyacam.pzt nasıl gelir ki...kalp sesini duymak istiyorum.Rabbim bize kolaylık versin.bebeklerimizi korusun...
Allahin izniyle duyarsin insallah canim insallah saglikli bi sekilde ilerleriz benimde cok var haftaya insallah guzel haberlerle doneriz insallah.napcaz korkularla bilmiyorum allahim sen hepimize yardim et

Estrofemi biz keseleri gorunce kestik.glukofen folbiol benexol zinco c clexane crinone jel kullaniyorum bunlarin icinde glukofeni neden kullandigimi bilmiyorum sekerim yok aslinda ??
ve hatta ben endokrin doktorundan glukofen istediğim halde sürekli gebe kaldın kalacan modundasın gebeliktede kesilecek başlaamn saçma olur dedi vermedi neden içiosun allah allah :s

canım evet haklısın zaten o yüzden haberleri duyunca daha çok endişelendim tüm türkiye hepimizin başı saolsun inşallah son olur hiç canlar yanmasın.canım sağlıkla inşallah tüm evreleri atlatacağız aynı tetkikler beenden de istenildi yalnız biri tam ölçülmemiş dün tekrar kan verdik sonucu pazartesi alacağız inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…