östrojen içeren estrofem ve climare çok kilo aldırır.internetten östrojen kilo diye bakın.Onu kalp atışında bıraktırıyor doktorlar.canım ben de 4 kilo aldım çok moralim bozuluyordu ama ilaçları bırakınca onlar çabuk gidecekmiş inşallah öyle avutuyorum..
tatlım ne kadar dikkatetsek te o kadar çok ilaç kullandık ki kilo vermek imaknsız bu üç ay olanıda koruyamıyoruz..:))İyi akşamlar canlar bende okuyorum ama çoğu muhabbetten geri kalıyorum ya uykudayim ya WC de kusma da bu bebis beni fena yaptı benimde ptesi kalp atışı için randevum var çok korkuyorum geceden beri çok kötü belim agriyor bugün tahlile gittim TSH ve açlık şekeri olcturmeye Dr hbA1c tahlili de istemiş TSH im dusmus çok sukur ilaç ise yaramış ama bu hbA1c ne ola ki hiç anlamadım ben yüksek çıkmis diyabet gizli şeker filan dio nette soyle bi baktım böyle bi durumla karşılaşan var mi Dr her gittiğimde kızıyor diyete soktu beni iki aydır ama tik yok kilo veremiyorum bu 2 ayda da kilo almak yok kilo vereceksin diyor gene yiycem azarı galibaben bu şekeri nasi dusurucem ya
hep uzanarak geçirme kan dolaşımına ihtiyacı var kısa yürüyüşler yapmanda fayda var.İnşallah canim benim inşallah peki yapmam gereken bişe varmı uzaniyorum zaten ama
rahim içinde sızıntı kan dolmuş onu dışarı atıyor atıklar kala kala rengi kahverengiye dönmüş.Herkeste bu şekilde atılıyor zaten korkulacak birşey yok.Iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz birsey sormak istiyorum 3 gundur suren kanamam kahverengi seklinde tup doktorumu aradim normal dedi ama benim icim icimi yiyor neden devam ediyor bu yasayaniniz varmi acaba
Sen gel bunu benim dra anlat canım her cagirdiginda kızıyor gr vermemissin diyor benim şekerde problem hep bisey çıkıyor böyle hep bi soruntatlım ne kadar dikkatetsek te o kadar çok ilaç kullandık ki kilo vermek imaknsız bu üç ay olanıda koruyamıyoruz..:))
evet ama ben onu hayat belirtisini duyarken başka hayatlar gitti malesef .Ülkemizi bu terör iletinden kurtasın rabbim.canım gözün aydın çok sevindim. kötü bir güne ışık oldu bebeğinin sesi
doktorun yol gösterecektir.Hamilelikte şeker yükselir genelde sıkıntı yapma bizler ölçtürmedik daha bakalım bizde ne çıkacak.İyi akşamlar canlar bende okuyorum ama çoğu muhabbetten geri kalıyorum ya uykudayim ya WC de kusma da bu bebis beni fena yaptı benimde ptesi kalp atışı için randevum var çok korkuyorum geceden beri çok kötü belim agriyor bugün tahlile gittim TSH ve açlık şekeri olcturmeye Dr hbA1c tahlili de istemiş TSH im dusmus çok sukur ilaç ise yaramış ama bu hbA1c ne ola ki hiç anlamadım ben yüksek çıkmis diyabet gizli şeker filan dio nette soyle bi baktım böyle bi durumla karşılaşan var mi Dr her gittiğimde kızıyor diyete soktu beni iki aydır ama tik yok kilo veremiyorum bu 2 ayda da kilo almak yok kilo vereceksin diyor gene yiycem azarı galibaben bu şekeri nasi dusurucem ya
Estrofemde hamilelikte kullanilmaz diyor ama kalp atisina kadar kullaniyoruz vardir bir bildigi doktorun herhaldeve hatta ben endokrin doktorundan glukofen istediğim halde sürekli gebe kaldın kalacan modundasın gebeliktede kesilecek başlaamn saçma olur dedi vermedi neden içiosun allah allah :s
Canım Polikistik over var mı sen de? Ben de glucophage kullanıyorumEstrofemi biz keseleri gorunce kestik.glukofen folbiol benexol zinco c clexane crinone jel kullaniyorum bunlarin icinde glukofeni neden kullandigimi bilmiyorum sekerim yok aslinda ??
Benim de belim ağrıyor adet ağrısı gibi normal diyor herkes ama korkuyorum işte bide çok mutsuzumKızlar adet ağrısı gibi agrim var tam rahmimin olduğu yerde.normal dimi bu ağrı.korkmalimiyim
Al bendende o kadar.galiba bizim sorunumuz kalp atışlarını duymamiz .o zaman daha mutlu olucaz seninle :)))Benim de belim ağrıyor adet ağrısı gibi normal diyor herkes ama korkuyorum işte bide çok mutsuzum
Bu sefer inşallah olur canım kucağına alırsın Rabbim yüzünü güldürsün hem sağlıklı gebelik geçirirsin hem de bebeğin sağlıkla doğar dua et duadan başka elimizden bişey gelmezKizlar pztsi transferim var insaAllah..
Dua edin ne olur
İlk tup 2 adet embriyo kimyasal gebelik..
İkinci 3 embriyo 3 uz tuttu,21 haftalikken yani 6.ayinda erken dogum yaptim normal dogumla kaybettim...
7 ay sonra tekrar deniyorum pztsi gunu..
Dua edin banada
Sagol canim ediyorum agliyorum bu sefer rabbim sevindirir insaAllah..Bu sefer inşallah olur canım kucağına alırsın Rabbim yüzünü güldürsün hem sağlıklı gebelik geçirirsin hem de bebeğin sağlıkla doğar dua et duadan başka elimizden bişey gelmez
Sorma bide o mesele var bilmiyorum canım 9 ay nasıl geçecek biz fazla mı abartıyoruz bazen formu okumak istemiyorum canım sıkılıyor herkes korkuyor belki de gebelikte olan durumları yaşıyoruzdur ama hep bir korku hep bir stres aff Allahım ben gerçekten yalnız ve mutsuzum kimsem yok gibi geliyor hamilelikten mı ki hisettiklerim bide hala hamile olduğuma inanmıyorum böyle salak saçma şeyler hisediyorumAl bendende o kadar.galiba bizim sorunumuz kalp atışlarını duymamiz .o zaman daha mutlu olucaz seninle :)))
Benim iki tane koyuldu bi tane oldu Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım senin de olurda bu sefer inşallah yaşadıkların büyük imtihan Allah yar ve yardımcın olsunBu arada kac embriyo koydunuz,kaci tuttu yazarmisiniz hamile arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?