Canım burasi sana şans getirecek.emin ol Rabbim bu kez sana harika bir bebiş vericek.burası çok şanslı bir topik.allahım yar ve yardimcin olsunnnnnn.bol sanssssKizlar pztsi transferim var insaAllah..
Dua edin ne olur
İlk tup 2 adet embriyo kimyasal gebelik..
İkinci 3 embriyo 3 uz tuttu,21 haftalikken yani 6.ayinda erken dogum yaptim normal dogumla kaybettim...
7 ay sonra tekrar deniyorum pztsi gunu..
Dua edin banada
Aynen canım bende bazen okumak istemiyorum.aynı duyguları yazmissin.allahım yardım etsin hepimize....Sorma bide o mesele var bilmiyorum canım 9 ay nasıl geçecek biz fazla mı abartıyoruz bazen formu okumak istemiyorum canım sıkılıyor herkes korkuyor belki de gebelikte olan durumları yaşıyoruzdur ama hep bir korku hep bir stres aff Allahım ben gerçekten yalnız ve mutsuzum kimsem yok gibi geliyor hamilelikten mı ki hisettiklerim bide hala hamile olduğuma inanmıyorum böyle salak saçma şeyler hisediyorum
Son 3 aylik ortalama şeker demek. (Hba1c)İyi akşamlar canlar bende okuyorum ama çoğu muhabbetten geri kalıyorum ya uykudayim ya WC de kusma da bu bebis beni fena yaptı benimde ptesi kalp atışı için randevum var çok korkuyorum geceden beri çok kötü belim agriyor bugün tahlile gittim TSH ve açlık şekeri olcturmeye Dr hbA1c tahlili de istemiş TSH im dusmus çok sukur ilaç ise yaramış ama bu hbA1c ne ola ki hiç anlamadım ben yüksek çıkmis diyabet gizli şeker filan dio nette soyle bi baktım böyle bi durumla karşılaşan var mi Dr her gittiğimde kızıyor diyete soktu beni iki aydır ama tik yok kilo veremiyorum bu 2 ayda da kilo almak yok kilo vereceksin diyor gene yiycem azarı galibaben bu şekeri nasi dusurucem ya
Kizlar pztsi transferim var insaAllah..
Dua edin ne olur
İkinci 3 embriyo 3 uz tuttu,21 haftalikken yani 6.ayinda erken dogum yaptim normal dogumla kaybettim...
Dua edin banada
hadi şimiden hayırlı olsun canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla bebeklerin bu defa seninle bir ömür kalırlar inş..Kizlar pztsi transferim var insaAllah..
Dua edin ne olur
Dua edin banada
Kaç koyarlar sa okadar tutuyo gibi sende.ben olsam tek koydururum.hayırlısı olsun gonca sana dua edicem:))Sagolun kizlar:)
Ayy insaAllahhhhh,yine iki koydurmayi dusunuyorum insaAllah 1 tutarda saglikla buyur dogar buyur,saglikla sihhatle hayirlisiyla:)kucagimiza aliriz,cook zor cook,yasayan bilir
Aynı haftalarda yaşadığında okumak istiyorsun,ama ilerleyen zamanlarda çok geride ki haftalarda o korkuları yaşayanları okumak evet biraz üzüyor.ilk 3 ayın korkuları atlattalım ondan sonrasında bu topic i yeni arkadaşlara bırakıp ayrı bir topic açıp korkuları değil sadece hamilelik giyim doğum hazırlık vs güzel paylaşımlarda bulunalım inşallah.Aynen canım bende bazen okumak istemiyorum.aynı duyguları yazmissin.allahım yardım etsin hepimize....
Kaç koyarlar sa okadar tutuyo gibi sende.ben olsam tek koydururum.hayırlısı olsun gonca sana dua edicem:))
benim 2 tane koydular 1 tutdu. benim doktorum çoğul gebeliğe karşı. riskli bir gebelik diyo çoğul gebelikler için. o yüzden 3 tane düşünme derimSagolun kizlar:)
Ayy insaAllahhhhh,yine iki koydurmayi dusunuyorum insaAllah 1 tutarda saglikla buyur dogar buyur,saglikla sihhatle hayirlisiyla:)kucagimiza aliriz,cook zor cook,yasayan bilir
kızçe aynı hisler galiba hepimiz de var korku mutsuz hissetme affetsin Allahım da ben yazılanları okuyup aynı duyguları yaşadığımızı görünce rahatlıyorum açıkçası anlıyorum ki yaşadıklarım hamilelik psikolojisi ha bide sürekli huysuzluk yapıyorum ağlıyorum sen de de var mı?Sorma bide o mesele var bilmiyorum canım 9 ay nasıl geçecek biz fazla mı abartıyoruz bazen formu okumak istemiyorum canım sıkılıyor herkes korkuyor belki de gebelikte olan durumları yaşıyoruzdur ama hep bir korku hep bir stres aff Allahım ben gerçekten yalnız ve mutsuzum kimsem yok gibi geliyor hamilelikten mı ki hisettiklerim bide hala hamile olduğuma inanmıyorum böyle salak saçma şeyler hisediyorum
İnşallah canım inşallah .allahım sen bizi bunaltma yarabbimmmmAynı haftalarda yaşadığında okumak istiyorsun,ama ilerleyen zamanlarda çok geride ki haftalarda o korkuları yaşayanları okumak evet biraz üzüyor.ilk 3 ayın korkuları atlattalım ondan sonrasında bu topic i yeni arkadaşlara bırakıp ayrı bir topic açıp korkuları değil sadece hamilelik giyim doğum hazırlık vs güzel paylaşımlarda bulunalım inşallah.
Bana ilk 2 koydular,kimyasal oldu,2.tupde 3 konuldu 3.de tuttu bu sefer o kadar zorduki anlatamam,tasimasi,dogurmasi off off rabbim bir daha aci yasatma ne olurbenim 2 tane koydular 1 tutdu. benim doktorum çoğul gebeliğe karşı. riskli bir gebelik diyo çoğul gebelikler için. o yüzden 3 tane düşünme derim
inşallah bu sefer 1 tane tutar. sağlıklı bir gebelik geçirir kucağına alırsın canım.Bana ilk 2 koydular,kimyasal oldu,2.tupde 3 konuldu 3.de tuttu bu sefer o kadar zorduki anlatamam,tasimasi,dogurmasi off off rabbim bir daha aci yasatma ne olur
aminnnn inşalllahhh canım çok kötü zamanlar yaşamışsın Allahım birdaha yaşatmasın inş sağlıklı güzel haberlerini alırız inş..Bana ilk 2 koydular,kimyasal oldu,2.tupde 3 konuldu 3.de tuttu bu sefer o kadar zorduki anlatamam,tasimasi,dogurmasi off off rabbim bir daha aci yasatma ne olur
Ağlamazmıyım hem de ne çok ama ben önceden de ağlardım herşeye kendi kınamda ağlamadım başkasının kınasına gidince ağlıyorum böyle salak saçma işte önceden de olan durum şimdi tavan yaptıkızçe aynı hisler galiba hepimiz de var korku mutsuz hissetme affetsin Allahım da ben yazılanları okuyup aynı duyguları yaşadığımızı görünce rahatlıyorum açıkçası anlıyorum ki yaşadıklarım hamilelik psikolojisi ha bide sürekli huysuzluk yapıyorum ağlıyorum sen de de var mı?
çok hoşsun tatlım sana bayılıyorum daha sık katıl...:)Ağlamazmıyım hem de ne çok ama ben önceden de ağlardım herşeye kendi kınamda ağlamadım başkasının kınasına gidince ağlıyorum böyle salak saçma işte önceden de olan durum şimdi tavan yaptı
bende sulu göz oldum sürekli gözüm doluyorAğlamazmıyım hem de ne çok ama ben önceden de ağlardım herşeye kendi kınamda ağlamadım başkasının kınasına gidince ağlıyorum böyle salak saçma işte önceden de olan durum şimdi tavan yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?