2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım burasi sana şans getirecek.emin ol Rabbim bu kez sana harika bir bebiş vericek.burası çok şanslı bir topik.allahım yar ve yardimcin olsunnnnnn.bol sanssss

Aynen canım bende bazen okumak istemiyorum.aynı duyguları yazmissin.allahım yardım etsin hepimize....

Sagolun kizlar:)

Ayy insaAllahhhhh,yine iki koydurmayi dusunuyorum insaAllah 1 tutarda saglikla buyur dogar buyur,saglikla sihhatle hayirlisiyla:)kucagimiza aliriz,cook zor cook,yasayan bilir

Son 3 aylik ortalama şeker demek. (Hba1c)

Allah inşallah sağlıklı tutunup dünyaya gelmesini nasip eder.

hadi şimiden hayırlı olsun canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla bebeklerin bu defa seninle bir ömür kalırlar inş..

Ayy insaAllahhhhh,yine iki koydurmayi dusunuyorum insaAllah 1 tutarda saglikla buyur dogar buyur,saglikla sihhatle hayirlisiyla:)kucagimiza aliriz,cook zor cook,yasayan bilir
Kaç koyarlar sa okadar tutuyo gibi sende.ben olsam tek koydururum.hayırlısı olsun gonca sana dua edicem:))

Aynen canım bende bazen okumak istemiyorum.aynı duyguları yazmissin.allahım yardım etsin hepimize....
Aynı haftalarda yaşadığında okumak istiyorsun,ama ilerleyen zamanlarda çok geride ki haftalarda o korkuları yaşayanları okumak evet biraz üzüyor.ilk 3 ayın korkuları atlattalım ondan sonrasında bu topic i yeni arkadaşlara bırakıp ayrı bir topic açıp korkuları değil sadece hamilelik giyim doğum hazırlık vs güzel paylaşımlarda bulunalım inşallah.

benim 2 tane koydular 1 tutdu. benim doktorum çoğul gebeliğe karşı. riskli bir gebelik diyo çoğul gebelikler için. o yüzden 3 tane düşünme derim

kızçe aynı hisler galiba hepimiz de var korku mutsuz hissetme affetsin Allahım da ben yazılanları okuyup aynı duyguları yaşadığımızı görünce rahatlıyorum açıkçası anlıyorum ki yaşadıklarım hamilelik psikolojisi ha bide sürekli huysuzluk yapıyorum ağlıyorum sen de de var mı?

İnşallah canım inşallah .allahım sen bizi bunaltma yarabbimmmm

benim 2 tane koydular 1 tutdu. benim doktorum çoğul gebeliğe karşı. riskli bir gebelik diyo çoğul gebelikler için. o yüzden 3 tane düşünme derim
Bana ilk 2 koydular,kimyasal oldu,2.tupde 3 konuldu 3.de tuttu bu sefer o kadar zorduki anlatamam,tasimasi,dogurmasi off off rabbim bir daha aci yasatma ne olur

Bana ilk 2 koydular,kimyasal oldu,2.tupde 3 konuldu 3.de tuttu bu sefer o kadar zorduki anlatamam,tasimasi,dogurmasi off off rabbim bir daha aci yasatma ne olur
aminnnn inşalllahhh canım çok kötü zamanlar yaşamışsın Allahım birdaha yaşatmasın inş sağlıklı güzel haberlerini alırız inş..

Ağlamazmıyım hem de ne çok ama ben önceden de ağlardım herşeye kendi kınamda ağlamadım başkasının kınasına gidince ağlıyorum böyle salak saçma işte önceden de olan durum şimdi tavan yaptı

çok hoşsun tatlım sana bayılıyorum daha sık katıl...:)

bende sulu göz oldum sürekli gözüm doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…