aynı ben olmuşsun. bende aynıyım. televizyonda dizilerdi biri birbirine sarılsa ağlamaya başlıyorum. biri dookunmasın valla bahane hazır bana dokundun hemen ağla :)Ağlamazmıyım hem de ne çok ama ben önceden de ağlardım herşeye kendi kınamda ağlamadım başkasının kınasına gidince ağlıyorum böyle salak saçma işte önceden de olan durum şimdi tavan yaptı
ben de artı huysuzluk var önce eşimde vardı toplama ve transfer zamanı şimdi üzerime titriyor ben sanki intikam alıyorum sürekli huysuzluk yapıp peşinden ağlamaya başlıyorum huysuz çocuklar gibiyim...:))bende sulu göz oldum sürekli gözüm doluyor
Canim aslında perşembe gidecektim.ama sabredemiyorum...su an6+4 günlük.evet canim 77 liyimCanimm pazartesi ne kadarlik oluyor senin.bende çarşamba gidicem inşallah duyarız canım ya.sende 77 lisin galiba.
Ben de bi tane odun var bi tek bi şey istiyor musun diyor ıkı gun once kumpir istiyorum dedim heryere sormuş bulamamış saat 23.00 çünki ben de böyle intikam alıyorum şunu yap bunu yap desem yapar ama üfler dısarda yoruluyormuş falan fistan Allah kimseye muhtaç etmesin en sık ettiğim dua dır yani neyse öyle böyle napalım geçer inşallah bide sürekli geç geliyor bunaltıyor beniben de artı huysuzluk var önce eşimde vardı toplama ve transfer zamanı şimdi üzerime titriyor ben sanki intikam alıyorum sürekli huysuzluk yapıp peşinden ağlamaya başlıyorum huysuz çocuklar gibiyim...:))
ev işini kim yapıyor canımBen de bi tane odun var bi tek bi şey istiyor musun diyor ıkı gun once kumpir istiyorum dedim heryere sormuş bulamamış saat 23.00 çünki ben de böyle intikam alıyorum şunu yap bunu yap desem yapar ama üfler dısarda yoruluyormuş falan fistan Allah kimseye muhtaç etmesin en sık ettiğim dua dır yani neyse öyle böyle napalım geçer inşallah bide sürekli geç geliyor bunaltıyor beni
Yooo o da yok canim Allah allaaah ben de ne var da bunu kullaniyorum acaba :))Canım Polikistik over var mı sen de? Ben de glucophage kullanıyorum
Normal aralıktan yüksek olması ne gibi bi durum yaratır canım bi fikrin var mi acaba şeker hastası mi oldum şimdi benSon 3 aylik ortalama şeker demek. (Hba1c)
Canim bu sefer rabbim senin icinde dilemiş olsun ol desin ve olsun inşaallah ..Kizlar pztsi transferim var insaAllah..
Dua edin ne olur
İlk tup 2 adet embriyo kimyasal gebelik..
İkinci 3 embriyo 3 uz tuttu,21 haftalikken yani 6.ayinda erken dogum yaptim normal dogumla kaybettim...
7 ay sonra tekrar deniyorum pztsi gunu..
Dua edin banada
Günaydınlar mutlu güvenli huzurlu bi gün olsun inşallahGünaydın mutlu pazarlar.
Canim bu sefer rabbim senin icinde dilemiş olsun ol desin ve olsun inşaallah ..
Ayni kadinda dahi her hamileligi farkli unutma.. öncekilerle kiyaslama bol dua pozitif düşünce ve tevekkül . Hayirlisini sagliklisini isteyelim rabbimde versin inşaallah.
Benimde iki transfer edildi ikiside tuttu çok şükür. Simdi duam sonuna kadar ikisininde sağlıklı bir şekilde benimle olmasi.
Yolumuz zor ama sonu güzel olacak inşaallah
ben de artı huysuzluk var önce eşimde vardı toplama ve transfer zamanı şimdi üzerime titriyor ben sanki intikam alıyorum sürekli huysuzluk yapıp peşinden ağlamaya başlıyorum huysuz çocuklar gibiyim...:))
Ben de bi tane odun var bi tek bi şey istiyor musun diyor ıkı gun once kumpir istiyorum dedim heryere sormuş bulamamış saat 23.00 çünki ben de böyle intikam alıyorum şunu yap bunu yap desem yapar ama üfler dısarda yoruluyormuş falan fistan Allah kimseye muhtaç etmesin en sık ettiğim dua dır yani neyse öyle böyle napalım geçer inşallah bide sürekli geç geliyor bunaltıyor beni
Amin canim insaAllah,evet ikiz cok zor,ama bi o kadarda mukemmel bir duygu bir bedende iki kalp,rabbim haftasinda kucagina almayi nasip etsin,muhakkak 20.haftalara gelmeden vajinal rahim boyuna baktir,doktor olarakda perintologa git.
Hadi hayirlisi tatlim allahim bu sefer yuzunu guldursun rabbim sonuna kadar kucagina almayi nasip etsin saglikli bi sekilde insallah.kac tane transfer edicekler tatlim benim fikrimce 3tane koydurma derim.Kizlar pztsi transferim var insaAllah..
Dua edin ne olur
İlk tup 2 adet embriyo kimyasal gebelik..
İkinci 3 embriyo 3 uz tuttu,21 haftalikken yani 6.ayinda erken dogum yaptim normal dogumla kaybettim...
7 ay sonra tekrar deniyorum pztsi gunu..
Dua edin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?