2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

aynı ben olmuşsun. bende aynıyım. televizyonda dizilerdi biri birbirine sarılsa ağlamaya başlıyorum. biri dookunmasın valla bahane hazır bana dokundun hemen ağla :)

ben de artı huysuzluk var önce eşimde vardı toplama ve transfer zamanı şimdi üzerime titriyor ben sanki intikam alıyorum sürekli huysuzluk yapıp peşinden ağlamaya başlıyorum huysuz çocuklar gibiyim...:))
Ben de bi tane odun var bi tek bi şey istiyor musun diyor ıkı gun once kumpir istiyorum dedim heryere sormuş bulamamış saat 23.00 çünki ben de böyle intikam alıyorum şunu yap bunu yap desem yapar ama üfler dısarda yoruluyormuş falan fistan Allah kimseye muhtaç etmesin en sık ettiğim dua dır yani neyse öyle böyle napalım geçer inşallah bide sürekli geç geliyor bunaltıyor beni

ev işini kim yapıyor canım

Canim bu sefer rabbim senin icinde dilemiş olsun ol desin ve olsun inşaallah ..
Ayni kadinda dahi her hamileligi farkli unutma.. öncekilerle kiyaslama bol dua pozitif düşünce ve tevekkül . Hayirlisini sagliklisini isteyelim rabbimde versin inşaallah.
Benimde iki transfer edildi ikiside tuttu çok şükür. Simdi duam sonuna kadar ikisininde sağlıklı bir şekilde benimle olmasi.
Yolumuz zor ama sonu güzel olacak inşaallah

Amin canim insaAllah,evet ikiz cok zor,ama bi o kadarda mukemmel bir duygu bir bedende iki kalp,rabbim haftasinda kucagina almayi nasip etsin,muhakkak 20.haftalara gelmeden vajinal rahim boyuna baktir,doktor olarakda perintologa git.

ben de artı huysuzluk var önce eşimde vardı toplama ve transfer zamanı şimdi üzerime titriyor ben sanki intikam alıyorum sürekli huysuzluk yapıp peşinden ağlamaya başlıyorum huysuz çocuklar gibiyim...:))

hormonal değişilklikler,olacak o kadar

eşimle aramız iyidir allaha şükür,ama işte huy değişmez.Aşağdan bakkaldan süt al desem alırım der ama üşengiçlikten almaz.Örn.dün akşam dedim ki canım sahlep çekti.Dedi ki ooo nerden bulcaz.Aşağda bakkalda hazır var ısıtmalık. Hmm dedi önüne döndü. :)) Bende gülüyorum bu haline ,cünkü genel huyu bu değişmez.Aman ne kadınlar var aş ermeye bile hakları yok,allah yardımcıları olsun.Halimize şükür

Amin canim insaAllah,evet ikiz cok zor,ama bi o kadarda mukemmel bir duygu bir bedende iki kalp,rabbim haftasinda kucagina almayi nasip etsin,muhakkak 20.haftalara gelmeden vajinal rahim boyuna baktir,doktor olarakda perintologa git.

birlikte gelelim insaallah o gunlere bu mesajınıda favorilerime alıyorum o zamanlarada gelince sana danışırım bol bol sagol canım..

hepinizede gunaydın :)))

Hadi hayirlisi tatlim allahim bu sefer yuzunu guldursun rabbim sonuna kadar kucagina almayi nasip etsin saglikli bi sekilde insallah.kac tane transfer edicekler tatlim benim fikrimce 3tane koydurma derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…