2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Normal aralıktan yüksek olması ne gibi bi durum yaratır canım bi fikrin var mi acaba şeker hastası mi oldum şimdi ben
Daha sonuç cikmadan neden şeker hastası mi oldum diyosun cnm.diyabet hastasi degilsen kontrol için istemistir;ya da bir risk görmüştür rutin de istenmez ama bence dr unun seninle özel ilgilenmesi güzel. Risk faktorleri;ailede olmasi,kilo vs.Yüksek çıkarsa evet diyabet sindir. (Allah esirgesin)

Merhaba kızlar.dün benim yum.top.oldu.heralde hoca dondurmayı düşünüyor.progestan hormonu 1.9 çıkmış.biraz yüksek dedi.tutma oranı düşebilir dedi.benim gibi olan varmı?

Benim eşim de inanılmaz üşengeçtir okur inşallah bu yazdıklarkmı :d hamilelikle ilgili şeylere üşenmior hiç gece su istiorum sen yeter ki su iç dio kalkıp getirior veya meyve alalım diorm marketin kapanmasına 10 dk kala hafi hemen gidelim dio. Ama annemin olmadığı bir haftada yememem gerektiği halde hep dışardan yemek söyledi ve onların da bulaşıklarını biriktirdi :d

Seninkinidemi hemen dondurdular.yoksa ilk verip.sonra kalanları sonra tekrar.mı verdiler

selam kızlar, nasılsınız? benim eşimde çok üşengeçtir. yerinden kalmaz. demekki geneli aynı.

Merhaba kızlar.dün benim yum.top.oldu.heralde hoca dondurmayı düşünüyor.progestan hormonu 1.9 çıkmış.biraz yüksek dedi.tutma oranı düşebilir dedi.benim gibi olan varmı?
Burda progestan yüzübnden birkaç ay bekleyenler oldu. Dondurulmuş embriyo daha güçlü oluyormuş canını sıkma. Bir de rahim dinlenmiş oluyor anestezi atılıor hakkında hayırlısı olsun kesinlikle can sıkacak bir durum değil. Sabırsızlanıorsundur muhtemelen ama biraz daha sabır :)

Dondurmada başarı daha iyiymiş.sizlerden dondurulmuş varmı?
dondurulmada başarının en büyük nedenleriden biri alınan ilaç tedavisi sonrası rahimin toparlanması hormonların düzene girip ondan sonra transfer yapılması. Yani Dondurulmuş eğer iyi bir yerde yapılıyorsa kesinlikle iyi.
Progesteron yuksek çıkan çok oluyor öyle. Bizlerinde transferine progesteron ölçülerek karar verildi.

Seninkinidemi hemen dondurdular.yoksa ilk verip.sonra kalanları sonra tekrar.mı verdiler
Embiriyolarm alndi 28 tane vardi ve d.r hemen koyarsam su toplar devamli su almak zorunda kaliriz riske atmaya gerek yok dedi 2 ay bekledim yasmin felan kullandim 3 tane saglikli embiriyom kaldi dondurmuslardi 3 gun embryosu 2 gun embiryosu ve 5 gun embiriyosu 5 gun embiriyosunu transfer ettiler allahima cok sukur tuttu diger 2 tane kalan embiriyom donuk duruyor orda hazirda

Bunlar olcak tatlim sakin ol tutunmaya calisiyor annesi stres yok unutma sakin allahimin izniyle guzel haber alicaksin insallah
İnşallah yaaa o kadar çok istiyorum ki... bırakmasın beni, hıcbırımızı bırakmasın. Aklımdan bi an olsun cıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…