Daha sonuç cikmadan neden şeker hastası mi oldum diyosun cnm.diyabet hastasi degilsen kontrol için istemistir;ya da bir risk görmüştür rutin de istenmez ama bence dr unun seninle özel ilgilenmesi güzel. Risk faktorleri;ailede olmasi,kilo vs.Yüksek çıkarsa evet diyabet sindir. (Allah esirgesin)Normal aralıktan yüksek olması ne gibi bi durum yaratır canım bi fikrin var mi acaba şeker hastası mi oldum şimdi ben
Bel ağrım var benim biraz da kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi. Daha erken değil mi bunlar yoksaNasilsiniz bugun kizlarrr
Bunlar olcak tatlim sakin ol tutunmaya calisiyor annesi stres yok unutma sakin allahimin izniyle guzel haber alicaksin insallahBel ağrım var benim biraz da kasıklarım sanki adet olacakmışım gibi. Daha erken değil mi bunlar yoksaperşembe oldu transferım
Benim eşim de inanılmaz üşengeçtir okur inşallah bu yazdıklarkmı :d hamilelikle ilgili şeylere üşenmior hiç gece su istiorum sen yeter ki su iç dio kalkıp getirior veya meyve alalım diorm marketin kapanmasına 10 dk kala hafi hemen gidelim dio. Ama annemin olmadığı bir haftada yememem gerektiği halde hep dışardan yemek söyledi ve onların da bulaşıklarını biriktirdi :deşimle aramız iyidir allaha şükür,ama işte huy değişmez.Aşağdan bakkaldan süt al desem alırım der ama üşengiçlikten almaz.Örn.dün akşam dedim ki canım sahlep çekti.Dedi ki ooo nerden bulcaz.Aşağda bakkalda hazır var ısıtmalık. Hmm dedi önüne döndü. :)) Bende gülüyorum bu haline ,cünkü genel huyu bu değişmez.Aman ne kadınlar var aş ermeye bile hakları yok,allah yardımcıları olsun.Halimize şükür
Benim dondurulmus 5 gun embiriyosuyduDondurmada başarı daha iyiymiş.sizlerden dondurulmuş varmı?
Burda progestan yüzübnden birkaç ay bekleyenler oldu. Dondurulmuş embriyo daha güçlü oluyormuş canını sıkma. Bir de rahim dinlenmiş oluyor anestezi atılıor hakkında hayırlısı olsun kesinlikle can sıkacak bir durum değil. Sabırsızlanıorsundur muhtemelen ama biraz daha sabır :)Merhaba kızlar.dün benim yum.top.oldu.heralde hoca dondurmayı düşünüyor.progestan hormonu 1.9 çıkmış.biraz yüksek dedi.tutma oranı düşebilir dedi.benim gibi olan varmı?
dondurulmada başarının en büyük nedenleriden biri alınan ilaç tedavisi sonrası rahimin toparlanması hormonların düzene girip ondan sonra transfer yapılması. Yani Dondurulmuş eğer iyi bir yerde yapılıyorsa kesinlikle iyi.Dondurmada başarı daha iyiymiş.sizlerden dondurulmuş varmı?
biz kadınlar elimizi işten çekmek zorunda kalınca iyice ortaya çıkyor erkeklerin halleri :)selam kızlar, nasılsınız? benim eşimde çok üşengeçtir. yerinden kalmaz. demekki geneli aynı.
Yumurta kaç taneydiBenim dondurulmus 5 gun embiriyosuydu
Embiriyolarm alndi 28 tane vardi ve d.r hemen koyarsam su toplar devamli su almak zorunda kaliriz riske atmaya gerek yok dedi 2 ay bekledim yasmin felan kullandim 3 tane saglikli embiriyom kaldi dondurmuslardi 3 gun embryosu 2 gun embiryosu ve 5 gun embiriyosu 5 gun embiriyosunu transfer ettiler allahima cok sukur tuttu diger 2 tane kalan embiriyom donuk duruyor orda hazirdaSeninkinidemi hemen dondurdular.yoksa ilk verip.sonra kalanları sonra tekrar.mı verdiler
İnşallah yaaa o kadar çok istiyorum ki... bırakmasın beni, hıcbırımızı bırakmasın. Aklımdan bi an olsun cıkmıyoBunlar olcak tatlim sakin ol tutunmaya calisiyor annesi stres yok unutma sakin allahimin izniyle guzel haber alicaksin insallah
Benim esimde ne istesem aninda yapar saat kac olursa olsun hic farketmez.benim kalkmamda yasak sadece evde ufak yuruyusler okadarselam kızlar, nasılsınız? benim eşimde çok üşengeçtir. yerinden kalmaz. demekki geneli aynı.
Tutcak allahin izniyle tatlim ama sende yardimci ol bebise skma kendini bu topik sana ugur getirecek.allah kimsenin emegini bosa cevirmesin rabbimİnşallah yaaa o kadar çok istiyorum ki... bırakmasın beni, hıcbırımızı bırakmasın. Aklımdan bi an olsun cıkmıyo
Amin zaten okudum herkes hamile buraya attım kendimi :) Rabbim nasip eder inşallahTutcak allahin izniyle tatlim ama sende yardimci ol bebise skma kendini bu topik sana ugur getirecek.allah kimsenin emegini bosa cevirmesin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?