2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

biz kadınlar elimizi işten çekmek zorunda kalınca iyice ortaya çıkyor erkeklerin halleri :)
haklısın, şimdilik bende bir belirti yok herşeye yetişiyorum. yarın kusmalar başlayınca, gebelik ilerlediğinde ağırlaşınca ne olacak hiç bilmiyorum. benim yanımda kimsede yok. annem bana uzak. baktım zor durumda kalıyorum mecburen annem gelir herhalde.

Benim esimde ne istesem aninda yapar saat kac olursa olsun hic farketmez.benim kalkmamda yasak sadece evde ufak yuruyusler okadar
ooo iyiymiş valla. benimkide yasaklar koyuyor ama mecburen o olmayınca yapıyorum. yavaş yavaş kendimi yormadan dikkat ederek

ooo iyiymiş valla. benimkide yasaklar koyuyor ama mecburen o olmayınca yapıyorum. yavaş yavaş kendimi yormadan dikkat ederek
Iyi valla yapmak zorunda ben iyiyken nasil yapmaktan gocunmuyodum oda yapacak.annem geliyor hergun bana d.r kalkmamam gerektigni soyledi dusuk tehlikem var sanirim esimle konusmustu ben duygularimi asiri yasayan biriyim hayata kapatiyom hemen kendimi ama farkindaym anlyom sonucta yoksa neden yasak olsun ((

Canım bu kadar erken dönemde düşük riski anlaşılıp da uyarı yapılmaz. Bence zor şartlarda yaptınız tuttu. O yüzden tedbirli davranmanı istiyordur doktor. Benim doktorum hamile kaldıktan sonra erken doğum ve düşük riski normal yolla hamile kalanlarla aynı. Ama normal yolla hamile kalan düşük yaparsa birkaç ayda yeniden uğraşsızca gebe kalabilir ama sizin yine tedavi sürecinden geçmeniz lazım. Sadece o yüzden biraz daha fazla özen gerekior dedi. Ayrıca şunu da söyledi hastalıklı bie embriyo düşecekse vücut onu atmanın bir yolunu bulur ister 9 ay yat ister ağır işler yap... Düşmeyecek bir bebek ise her şartta dünyaya gelir. Tarlada çalışan köylüler hiç doğum yapamazdı eğer hareket etmek zararlı olsaydı dior. Canını sıkma o yüzden. Eşinin durumu sınırda olduğu dan tedbirdir eminim.

28 yumurtadan 5 tanemi cikti cnm?

28 yumurtadan 5 tanemi cikti cnm?
Benim de 32 yumurta alındı 23 ü olgunmuş. 7 tanesi döllendi 5. Güne kadar 5 tanesi geldi. Bir tane blast 4 tane morula blast. Yani belli olmuor döllenme oranı. Bizim düşük oran olduğunu söylemişti doktor. Genelde %65 embriyo elde ediliormuş. Sperm ve yumurtayla ilgili sonuç. Ortak bir ürün ortaya çıkıor

Kizlar sonunda benim de transfer gunum belli oldu ayin 29 u adetin 22. Gunj bence biraz gec ama boyle istediler bakalim hayirlisi sizler nasilsiniz gorusmeueli

Sabah pıhtılı kanamam oldu. Doktora geldik. 2 gün önce kese görmüştük. Bugün de kesen duruyor dedi. Ekranda da gördüm zaten. Hastaneye yatırdı, yarın bi daha bakacak kese duruyor mu diye. Pıhtı gelmiyor ama kanamam sürüyor. Dua edin lütfen moralim çok bozuk

Kizlar sonunda benim de transfer gunum belli oldu ayin 29 u adetin 22. Gunj bence biraz gec ama boyle istediler bakalim hayirlisi sizler nasilsiniz gorusmeueli
Sonunda canımm gözün aydın hayırlısı olsun inşallah. Bizde kalp atışı günü beklioruz sırayla duyan ferahlıor sırasını bekleyende heyecan dorukta :) canım benim de 8 şubattı adet tarihim 22 sinde opu 27sinde transfer yapıldı. Çok da fark yok arada. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama rahmin o zaman hazır olacak demek ki önemli olan o

Kaçıncı haftadasın? Pıhtıyı bilmiorum ama çok kişi kanama yaşadı. Kiminin çabuk kesildi kiminin uuzn sürdü. En azından kontrol altındasın içini feeah tut.elinden başka bişe gelmior insanın çünkü. Rutin bir şeydir umarım

6. Haftadayım iğne yaptılar pıhtı gelmiyor ama kanamam sürüyor inşallah düşük olmaz

6. Haftadayım iğne yaptılar pıhtı gelmiyor ama kanamam sürüyor inşallah düşük olmaz
Canım benim ablam da kızkardeşim de doğuma kadar çok sık kanama yaşadılar. Annem de ablama hamileyken yaşamış. Kanama oldu diye illa düşük olacak değil. Herkes neler yaşıyor kimsenin yaşadığı kimseninkini tutmuor. Burda arkadaşlardan gördüğüm için ben de 6. Haftadayım kanama olursa panik yapmicam diye sürekli telkinde bulunuorum kendime atşatacaksın inşallah.

Merhaba kizlar.11mart transferim oldu.bir dondurulmus embriyo.bugun test gunumdu sonuc 13.95 iyimi kotumu anlamadim.doktorumdan da bir haber gelmedi halen.boyle bir sonucla hamile kalan varmi?

kanaman olmadıysa düşük tehditi diye bakmaz ki. Kanama normalde olabilir ama kanama oluyorsa görüyorsun dinlenin ve iğne olun diyor. Sende kanama olmadı diye hatırlıyorum.Senin bunyen zayıf o yüzden ailen hassas davranıyor.Doktora da iletiyselre bunu ondandır.Yoksa korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…