haklısın, şimdilik bende bir belirti yok herşeye yetişiyorum. yarın kusmalar başlayınca, gebelik ilerlediğinde ağırlaşınca ne olacak hiç bilmiyorum. benim yanımda kimsede yok. annem bana uzak. baktım zor durumda kalıyorum mecburen annem gelir herhalde.biz kadınlar elimizi işten çekmek zorunda kalınca iyice ortaya çıkyor erkeklerin halleri :)
Amin canim insallah.sana dusen stres yapip kendini kasmamak zor biliyorum.test gunun nezamanAmin zaten okudum herkes hamile buraya attım kendimi :) Rabbim nasip eder inşallah
ooo iyiymiş valla. benimkide yasaklar koyuyor ama mecburen o olmayınca yapıyorum. yavaş yavaş kendimi yormadan dikkat ederekBenim esimde ne istesem aninda yapar saat kac olursa olsun hic farketmez.benim kalkmamda yasak sadece evde ufak yuruyusler okadar
Iyi valla yapmak zorunda ben iyiyken nasil yapmaktan gocunmuyodum oda yapacak.annem geliyor hergun bana d.r kalkmamam gerektigni soyledi dusuk tehlikem var sanirim esimle konusmustu ben duygularimi asiri yasayan biriyim hayata kapatiyom hemen kendimi ama farkindaym anlyom sonucta yoksa neden yasak olsunooo iyiymiş valla. benimkide yasaklar koyuyor ama mecburen o olmayınca yapıyorum. yavaş yavaş kendimi yormadan dikkat ederek
Canım bu kadar erken dönemde düşük riski anlaşılıp da uyarı yapılmaz. Bence zor şartlarda yaptınız tuttu. O yüzden tedbirli davranmanı istiyordur doktor. Benim doktorum hamile kaldıktan sonra erken doğum ve düşük riski normal yolla hamile kalanlarla aynı. Ama normal yolla hamile kalan düşük yaparsa birkaç ayda yeniden uğraşsızca gebe kalabilir ama sizin yine tedavi sürecinden geçmeniz lazım. Sadece o yüzden biraz daha fazla özen gerekior dedi. Ayrıca şunu da söyledi hastalıklı bie embriyo düşecekse vücut onu atmanın bir yolunu bulur ister 9 ay yat ister ağır işler yap... Düşmeyecek bir bebek ise her şartta dünyaya gelir. Tarlada çalışan köylüler hiç doğum yapamazdı eğer hareket etmek zararlı olsaydı dior. Canını sıkma o yüzden. Eşinin durumu sınırda olduğu dan tedbirdir eminim.Iyi valla yapmak zorunda ben iyiyken nasil yapmaktan gocunmuyodum oda yapacak.annem geliyor hergun bana d.r kalkmamam gerektigni soyledi dusuk tehlikem var sanirim esimle konusmustu ben duygularimi asiri yasayan biriyim hayata kapatiyom hemen kendimi ama farkindaym anlyom sonucta yoksa neden yasak olsun((
Embiriyolarm alndi 28 tane vardi ve d.r hemen koyarsam su toplar devamli su almak zorunda kaliriz riske atmaya gerek yok dedi 2 ay bekledim yasmin felan kullandim 3 tane saglikli embiriyom kaldi dondurmuslardi 3 gun embryosu 2 gun embiryosu ve 5 gun embiriyosu 5 gun embiriyosunu transfer ettiler allahima cok sukur tuttu diger 2 tane kalan embiriyom donuk duruyor orda hazirda
Benim de 32 yumurta alındı 23 ü olgunmuş. 7 tanesi döllendi 5. Güne kadar 5 tanesi geldi. Bir tane blast 4 tane morula blast. Yani belli olmuor döllenme oranı. Bizim düşük oran olduğunu söylemişti doktor. Genelde %65 embriyo elde ediliormuş. Sperm ve yumurtayla ilgili sonuç. Ortak bir ürün ortaya çıkıor28 yumurtadan 5 tanemi cikti cnm?
Sonunda canımm gözün aydın hayırlısı olsun inşallah. Bizde kalp atışı günü beklioruz sırayla duyan ferahlıor sırasını bekleyende heyecan dorukta :) canım benim de 8 şubattı adet tarihim 22 sinde opu 27sinde transfer yapıldı. Çok da fark yok arada. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim ama rahmin o zaman hazır olacak demek ki önemli olan oKizlar sonunda benim de transfer gunum belli oldu ayin 29 u adetin 22. Gunj bence biraz gec ama boyle istediler bakalim hayirlisi sizler nasilsiniz gorusmeueli
Kaçıncı haftadasın? Pıhtıyı bilmiorum ama çok kişi kanama yaşadı. Kiminin çabuk kesildi kiminin uuzn sürdü. En azından kontrol altındasın içini feeah tut.elinden başka bişe gelmior insanın çünkü. Rutin bir şeydir umarımSabah pıhtılı kanamam oldu. Doktora geldik. 2 gün önce kese görmüştük. Bugün de kesen duruyor dedi. Ekranda da gördüm zaten. Hastaneye yatırdı, yarın bi daha bakacak kese duruyor mu diye. Pıhtı gelmiyor ama kanamam sürüyor. Dua edin lütfen moralim çok bozuk
6. Haftadayım iğne yaptılar pıhtı gelmiyor ama kanamam sürüyor inşallah düşük olmazKaçıncı haftadasın? Pıhtıyı bilmiorum ama çok kişi kanama yaşadı. Kiminin çabuk kesildi kiminin uuzn sürdü. En azından kontrol altındasın içini feeah tut.elinden başka bişe gelmior insanın çünkü. Rutin bir şeydir umarım
Canım benim ablam da kızkardeşim de doğuma kadar çok sık kanama yaşadılar. Annem de ablama hamileyken yaşamış. Kanama oldu diye illa düşük olacak değil. Herkes neler yaşıyor kimsenin yaşadığı kimseninkini tutmuor. Burda arkadaşlardan gördüğüm için ben de 6. Haftadayım kanama olursa panik yapmicam diye sürekli telkinde bulunuorum kendime atşatacaksın inşallah.6. Haftadayım iğne yaptılar pıhtı gelmiyor ama kanamam sürüyor inşallah düşük olmaz
26 Mart... günler zor gecıyorAmin canim insallah.sana dusen stres yapip kendini kasmamak zor biliyorum.test gunun nezaman
3 tane yumurtam dollendi iyi kalite olarak tatlim yumurtanin cok olmasi hepsinin dollencegi anlamina gelmiyor bi sansin oluyor riske atip 5 gun bekletebiliyolar28 yumurtadan 5 tanemi cikti cnm?
Test gununden once test yapma canim insallah guzel sonuclar alcaksin26 Mart... günler zor gecıyor
Ayy çok zor ama dayanıcam kesinlikle yapmayacagım gününden önce.... Insallah guzel olur...Test gununden once test yapma canim insallah guzel sonuclar alcaksin
Yapma tabi yanlis sonuc cikabiliyor erken yapinca.insallah canimAyy çok zor ama dayanıcam kesinlikle yapmayacagım gününden önce.... Insallah guzel olur...
kanaman olmadıysa düşük tehditi diye bakmaz ki. Kanama normalde olabilir ama kanama oluyorsa görüyorsun dinlenin ve iğne olun diyor. Sende kanama olmadı diye hatırlıyorum.Senin bunyen zayıf o yüzden ailen hassas davranıyor.Doktora da iletiyselre bunu ondandır.Yoksa korkma.Iyi valla yapmak zorunda ben iyiyken nasil yapmaktan gocunmuyodum oda yapacak.annem geliyor hergun bana d.r kalkmamam gerektigni soyledi dusuk tehlikem var sanirim esimle konusmustu ben duygularimi asiri yasayan biriyim hayata kapatiyom hemen kendimi ama farkindaym anlyom sonucta yoksa neden yasak olsun((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?