2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Merhaba kizlar.11mart transferim oldu.bir dondurulmus embriyo.bugun test gunumdu sonuc 13.95 iyimi kotumu anlamadim.doktorumdan da bir haber gelmedi halen.boyle bir sonucla hamile kalan varmi?

5 ve üzeri hamileliktir.
bazen çok düşük değerden başlar yükselir.Bazende çok yuksek değerlerde başlar.
Bu değer hamile oldugunu gösteriyor ama bu yeterli değil iki gun sonra tekrar test yapman gerekiyor.
yükseliş oranına göre tam sonuç söylenir.Hepimize öyle yapıldı

Merhaba kizlar.11mart transferim oldu.bir dondurulmus embriyo.bugun test gunumdu sonuc 13.95 iyimi kotumu anlamadim.doktorumdan da bir haber gelmedi halen.boyle bir sonucla hamile kalan varmi?
9. Gün sanırım. 5 üzeri hamile demek ama biraz düşük değer galiba. Tekrarlaman lazım her şartta testi. İki gün sonra tam bugün kan verdiğin saatte ver yine kanını. Güzelce yükselir inşallah. Artış çok önemli.

Kanamayi engelledi igneye basindan berri igne vuruluyorum ya transferdn ciktm igne yaptilar napcam bu bunyeyi bilmiyorum.cok korkuyorum bi hayirlisiyla bi gorsem allahim hepimizin yardimcisi olsun hepimiz saglikla ilerleyip bebislerimizi kucalarimiza alalim insallah sizden baska kimseylede konusamiyorum.biktiniz benden demi:)))

Insallah olurboyle bir degerle basliyib hamile kalan oldumu acaba

amin inşallah ama o iğne zaten herkese veriliyor.
Gecen sene bana transfer öncesinden başlayıp haftalarca vermişlerdi ama yinede kanamam olmuştu.Merak etme bebekte sorun varsa kanamaya engel olamıyorlar.Bebekte sorun yoksa da korkma allahın izniyle sorun çıkmaz.Az kanama yinede olabilir normal ama allaha şükür öyle bir sıkıntın yok.

başka topiklerde gördüm daha düşük değerle hamile olan var ama dediğim gibi iki gun sonra ki testin önemli? Düşük çıkabilir yükselebilirde,test günün kaçıncı gün herkese verilen test günü değişiyor.

9.ama dondurulmus embriyo
10.günden önce tahlil günü vereni ilk defa duydum. Genelde 10 veya 12 diyolar. Dondurulmuş olmasının önemi yok. Yarın yani 10. Gün yaptırsan 30 falan çıkardı belki için daha rahat ederdi. Açıkçası benim çok fazla bilgim yok ama ocakta aşılama yaptırmıştım 13.gün 2.0 çıkmıştı. Kanama olmadıktan sonra o bile yükselebilir demişti doktor. İçini ferah tut ve ikinci tahlilini bekle :)

Aynen canim benimde oyle olacakti ama simdi dondurilmuslarla denicez kist filan da olusmus onlar atildi biraz adetle iyi oldu kendimi de daha iyi hissediyorum hayirlisi insallah sende duyarsin hemencecik bebisin kalp atisini burdan baska yere yazasim gelmiyo cunku kotu haberler duymak istemiyorum bu forum balli :) kac transfer olmustu sana

Insallah..Allah hepimizin yardimcisi olsun.ama kustum sanki herseye

Kizlar sonunda benim de transfer gunum belli oldu ayin 29 u adetin 22. Gunj bence biraz gec ama boyle istediler bakalim hayirlisi sizler nasilsiniz gorusmeueli
canım çok sevindim hadi şimdiden hayırlı olsun sen de aramıza karış duygularınla hislerinle sağlıkla inşallahhhh

korkma canım hareket etmemen için hastaneye almış doktorun ben de evde yatmıştım stres yapma dinlen Allah bridaha yaşatmasın inş sağlıkla atlatın...

evet hamile kalan arkadaşlar oldu. önemli olan 2 günde o değerin 2 katına çıkması. sağlıklı bir gebelik için doktorlar 2 günde bir kan istiyorlar

stres yapma canım iki gün sonra ikiye katlarsa inşallah sağlıkla sorun yok demektir diğer test belli eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…