2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım senden bıkarmıyız burada konuşabiliyoruz sadece ve rahatlıyoruz çünkü sıra ile aynı hisleri yaşıyoruz hepimizin sorunu aynı hepimiz herşeyi paylaşıyoruzzz sağlıkla tamamlarız inşallah paylaştıkça sorunlarımız azalıyor...

9.ama dondurulmus embriyo
9.gün çok erken bir tarih dondurulmuş olması farketmez. benimde dondurulmuş 6.gün embriyosuydu ama test günüm 15.gün verdi doktor.
Daha senin test için bile erken bir zaman.

Evet doktorum istedi.blast embriyo idi.
fark etmez canım ilk defa 9. gün istendiğini duydum. 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde tekrar kan ver derim. şuan çıkan sonucun 2 katı çıkması gerekiyor. değerine bakılınca hamilesin. ama takip etmen gerekir

Insallah..Allah hepimizin yardimcisi olsun.ama kustum sanki herseye
seni rahatlatacak şey ne biliyor musun?
seninle aynı dönem aynı haftalarda olan veya test sonucu alanlarla fikir alışverişi yapman.Aynı dönemde belirli kişilerle konuşursan kafan karışmaz.
Biz burada genelde aynı haftalarda transfer olup beraberce birbirimizi takip ediyor fikir alışverişinde bulunuyoruz.
Daha ilerde kilere bakıp başka streslere girmiyoruz.
Şimdi sen bizlere bakıp başka korkulara kapılacaksın.
Tututtu tutmadı ,sonrasında ağrı kanama yok kese,kalp atışı vs aşamalar hep stresli.
Bizde yaşayıp geride bırakıp olduğumuz döneme bakıyoruz,ilerisinede bakmıyoruz şimdiden
Daha ileri evredeki hamilere bakacaksan en sağlıklısı topic veya profil geçmişine bakman,orada aşama aşama göreceksin zaten.
Canını gereksiz sıkıp vucudunuda strese sokma.
Allah hayırlısını nasip esin inşallah.

Dogru.zaten.nasipte varsa olucakyoksa olmuycak

Burdada konusmasak catlayacagiz :)salimi gtcektin konturole tatlim insallah saglikla ilerleriz

Sukur kanamam hic olmadi ama bazen agrilarim kesiliyor oturup agliyorum karnimi oksuyorum annem ordasin demi benimlesin demi bi tepki ver nolursun annem diyorum yedim kafayi ben demi :))))))

Tek embriyoydu canım. 5. Gün blast

Sukur kanamam hic olmadi ama bazen agrilarim kesiliyor oturup agliyorum karnimi oksuyorum annem ordasin demi benimlesin demi bi tepki ver nolursun annem diyorum yedim kafayi ben demi :))))))
ben bebek olarak bakmıyorum,embriyo buyuyor.
İlk gunden bebeğim annem bağı kurdugun için daha çok korkuyorsun.
endişelenme bak bizler aynı haftaların gebeleriyiz beliritilerimizi olanları yazıyoruz,paylaşıyoruz birbrimizle ne güzel.
Hani menopozda kadınların gel-gitleri olurmuşya bizde bu hormonlar yuzunden gel-gitliyiz. :)
birgun ağrı oluyor acaba birşey mi oldu,birgun hicbir belirti yok gebe değilim miyim diye düşünüyorsun.
bunu bende, diğer arkadaşlarda hepimiz hissediyoruzdur. :)
Niye burda sohbet ediyoruz? aynı haftalarda yaşadıklarımız normal mi diye?
Evet normalmişşşşş :)

Haklisin bebegim bagini kurmamaliydim daha aslinda dogru olani oydu ama ole yapamadim elimde degil guzel bi topik oldu icimiz bi nebzede olsa rahatliyor hepimiz ayni seyleri yasiyorum ama farkli gunlerde :))bende usume gecti ates basmaya basladi yine baslardaki gibi senin usumen nasil gectimi biraz

Aaa benim de 9. Gün oluyo 5. Gün transferıydı. Ayy bunu öğrendiğim iyi oldu panik yapardım ben de

günde ne kadar süt içiyorsunuz. şimdiden sütten bıkmaya başladım

Aaa benim de 9. Gün oluyo 5. Gün transferıydı. Ayy bunu öğrendiğim iyi oldu panik yapardım ben de
9. günmü sendende kan istendi. benimde 5. gün embriyosuydu 12 gün istemişti doktorum. 11 gün dayanamayıp evde idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce hemen kan verdim 217 çıkmıştı

günde ne kadar süt içiyorsunuz. şimdiden sütten bıkmaya başladım
Ben bi bebekken icmisim sut hamile oldugumu ogrendgimden belli 1bardak yatcagim zaman iciyorum hic sevmyorum ama bebis icin 2 bardak iciyodum kansizlik varya 1bardak iciyorum sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…