2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

9. günmü sendende kan istendi. benimde 5. gün embriyosuydu 12 gün istemişti doktorum. 11 gün dayanamayıp evde idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce hemen kan verdim 217 çıkmıştı
Evet benim de öyle . Hadi ben biraz sabırsızım doktorum da biliyo ondan dedi desem söyleseydi barı erken yapacaksın düşük çıkarsa korkma diye

Arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok iyim bugün çokda nazlıyim bişe sorucam sizlere yine çok soru soruyorum ama napim ben bu iğnelere başlayalı kilo aldım 52 kiloyu hiç geçmedim hayatımda ama bu sabah tartıldim 55 kilo olmuşum çok üzüldüm çok napıcami şaşırdım belim kalınlasmis ne yapsam eski halime dönerim

Ne iğnesi bunlar yumurtalık uyarıcıysa ve hızlı kilo aldıysan ohss ye dikkat et

Ben bi bebekken icmisim sut hamile oldugumu ogrendgimden belli 1bardak yatcagim zaman iciyorum hic sevmyorum ama bebis icin 2 bardak iciyodum kansizlik varya 1bardak iciyorum sen
gün içerisinde peynir yoğurt yemezsek eğer 3 bardak günlük kalsiyumu sağlıyormuş. yediklerime göre değişiyor. ama açlık hissim var ama canım birşey yemek istemiyor. akşamları bir kase çorba zorla bitiyor. sabah desen yemek için yiyiyorum. iştahım hiç yok.

yapacak birşey yok. bende ömrümde 52 üzerini hiç görmedim tüp bebekle beraber 67 kilo oldum. doğumdan sonra vereceğiz artık. herşey bebeklerimiz için

yapacak birşey yok. bende ömrümde 52 üzerini hiç görmedim tüp bebekle beraber 67 kilo oldum. doğumdan sonra vereceğiz artık. herşey bebeklerimiz için
Normal yani kilo almam ama benim korkum bu iğnelere böyle şişirme ye devam ederse beni kilolu hamile olmak

Kalp atisini duycan allahin izniyle bende d.r gttigmde tam ogrenecegim kac haftalik oldugunu insallah
inşallah canım. bu hafta gittiğimde keseyi gördü ama daha küçük kaç haftalık olduğu belli değil dedi. salı günü tekrar gel dedi. hatta emin olmak için kan aldı 3740 çıktı. sağlıklı bir gebelik dedi. hayırlısı olsun. yarın 6 hafta doluyor.

Benim ne peynirle ne yogurtla nede sutle aram var bi sutu zorla 1bardak iciyorum kansizlik olunca 3bardak icemiyorsun kani azaltiyor daha cok.bende sabah guzel yiyorum aksam yok bisey yiyemiyorum aksam migde bulantim basliyor nedense 1hafta once sabahta yemiyordum istahlarimiz bi aciliyor bi kapaniyor migde bulantin varmi

Normal yani kilo almam ama benim korkum bu iğnelere böyle şişirme ye devam ederse beni kilolu hamile olmak
zamanla ilacın vermiş olduğu şişlik iner dediler ama bilmiyorum. artık kiloyu takmamaya çalışıyorum. tamamen bebeği düşünüyorum. sağlıkla doğsun iyileşeyim. hemen pilatese başlayıp eski kiloma döneceğim. ben hırslıyım geri veririm. allahdan boyum uzun aşırı belli değil. sadece ampul gibi oldum kalça ve basenler aldı. ama dediğim gibi hırslıyım veririm günde 1 buçuk paket sigara içen ben. ben sigarayı bırakıyorum dedim ve aynı gün bıraktım. şükürler olsun 11 ay oldu. herşey bebeğim için. sende takma verirsin

Yok şükür ohss olmadim salı günü transferim yapıldı gün sayiyorum cuma günü belli olucak sonuc ama transfer sonrası da iğneler verildi biri göbek biri kalcadan
Ayy çok şükür ben de bi ihtimal vardı çok şükür değilmiş
Benim de cumartesi test günüm. Ama bana iğne vermedi herkesin tedavisi farklı oluyormuş adı aynı olsa da... iğne deyince yeni başlıyorsun sandım. Ayy inşallah güzel sonuçlar alırız

Sali gunu de kalp atisini duyarsin insallah 6 haftadan once kalp atisi duyulmuyor 6 haftadan sonra duyanlarda var arastirmama gore

İnan ki az yemek daha iyi .ben de çok yiyorum ya sonra içim bulanıyor sonra geçiyor bir daha acıkıyorum kilo almak da iyi bir şey değil ama her gece rüyamda yemek görüyorum ..engelleyemiyorum kendimi.zaten şu an bizim depolarımızdan besleniyor Bebek..az yediğin için üzülme ..

evet doktorumda öyle dedi. ama midem kazınıyor, ekşime yapıyor bu sefer yemediğim için. elime alıyorum krakeri midemin yanması geçene kadar yiyiyorum.

İnşallah canim senin kaçıncı gün transferi kaç yaşındasın ben 27 yaşındayım 5 senelik evliyim hiç bir problem olmamasına rağmen hala bebeğimiz yok martin ilk haftası başladık tedaviye herşey hızla ilerledi tokezlemeden Rabbim cumlemizin sonunu ve sonucunu hayırlı eylesin inşaallah bebeklerim Benimle dir

Ben de 26 yaşındayım. 2,5 yıllık evliyim kendimi bildim bileli pcos var o yüzden hiç korunmadık. Olmadı... 5. Gün transfer oldu benim de. Aynen çok şükür şu ana kadar her şey yolundaydı inşallah olacak hissediyorum bu defa çok yaklaştım. Rabbim boş bırakmasın kucaklarımızı tez zamanda doldursun inşallah hayırlısıyla

İnşallah canim kaç tane transfer ettiler sana bende umutluyum dün 4.gunuydu transfer in ve sol kasigima bıçak gibi kesi girdi kızlar bebeğin tutunuyor dedi öyle sevindimki

İnşallah canim kaç tane transfer ettiler sana bende umutluyum dün 4.gunuydu transfer in ve sol kasigima bıçak gibi kesi girdi kızlar bebeğin tutunuyor dedi öyle sevindimki
Bana tek embriyo transfer edildi. Çok istedim 2 olmasını ama Dr istemedi. Aman dedim olsun da bir olsun. İlk denememdı bir de doktorum da çok umutlu inşallah bırakmaz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…