2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bana tek embriyo transfer edildi. Çok istedim 2 olmasını ama Dr istemedi. Aman dedim olsun da bir olsun. İlk denememdı bir de doktorum da çok umutlu inşallah bırakmaz beni
Bizim doktor da çok umutlu en genç ve sağlıklı hastamsin dedi yumurtalarım çok iyi ilerledi ve kendisi sordu kaç transfer edelim diye bende dedim koy 2 tane gitsin hahahahahahahaha

tatlım aynı sorun hepimizde oldığımız yüksak hormon ilaçlarının etkisi ilacı bıraktıktan yaklaşık 6 ay sonra atabiliyormuş vücut yani doğumdan sonra inşallahhh sıkı diet ve spor yapıcaz boğazı biraz tutatcağız ben de aynı durumdayım bu kiloda kendimi hiç görmemiştim ama sağlıkla atlatalım da şu 9 ayı hep birlikte veririz inş..

Bizim doktor da çok umutlu en genç ve sağlıklı hastamsin dedi yumurtalarım çok iyi ilerledi ve kendisi sordu kaç transfer edelim diye bende dedim koy 2 tane gitsin hahahahahahahaha
Hayırlı olur inşallah nasip kısmet işte yaa bundan sonrası ve dua... İlk deneme mi senin de? Çabucak unutmayı diliyorum bu günleri tabi daha güzel günlerde

Canım valla çok üzülüyorum benim belim çok incedir ama şuan aynaya baktığımda bel bölgemde yağlanma var uyyyyy inşallah geçer bakalım bide ikisi tutarsa benim topaç olurum heralde

Canım valla çok üzülüyorum benim belim çok incedir ama şuan aynaya baktığımda bel bölgemde yağlanma var uyyyyy inşallah geçer bakalım bide ikisi tutarsa benim topaç olurum heralde
Aman canim sağlığın icin olumsuzluk yaratmadiktan sonra bosveeeer hepsi verilir yeterki saglikla kucagimiza alalim. Hiiic takamam kiloyu falan :)

Aman canim sağlığın icin olumsuzluk yaratmadiktan sonra bosveeeer hepsi verilir yeterki saglikla kucagimiza alalim. Hiiic takamam kiloyu falan :)
İnşallah tutarda tabi canım veririz ama ben pek iradeli değilimdir hahahah Boğazlıyim yani ama spora giderim napim keşke bebeklerim icimde kalsinda bol su içiyorum

O kadar haklisin ki @SeMinf konu basligi şubat ikinci hafta diyor gelmisiz martin ortasina yeni transfer oldum diyenler haftaya transferim olacak diyenler bir sürü tuhaf sorular soranlar yani evet hepimiz bu yollardan geciyoruz ama mantikli konu basligi altinda paylasiyoruz cunku subatin ikinci haftasi transfer olduk ayni seviyede hamileliklerimiz bir ricam daha olacak kac transfer oldu bir tane tuttu aman daha iyi cogul gebelik riskli yorumlarinizi kendinoze saklar misiniz lutfen? Burada ben dahil ikiz hamile olan arkadaslarimiz var ve biz suanda hormonlarimiz geregi cok hassas bir donemdeyiz biraz saygili olalim lütfen sevgiler...

9.gün çok erken bir tarih dondurulmuş olması farketmez. benimde dondurulmuş 6.gün embriyosuydu ama test günüm 15.gün verdi doktor.
Daha senin test için bile erken bir zaman.
Benimde test günüm 9. Gündü 5. Gün embriyosuydu 264 çıktı değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…