çok tatlısın ayçaçcığım maşallahhhhh:)))Sukur kanamam hic olmadi ama bazen agrilarim kesiliyor oturup agliyorum karnimi oksuyorum annem ordasin demi benimlesin demi bi tepki ver nolursun annem diyorumyedim kafayi ben demi :))))))
tatlım salı kun feyekun du galiba ben de yanlış hatırlamıyorsam ...:))inşallahhh sağlıkla canım..K.b yanlis hatirladim galiba sali gunu gitcek vardi galiba sen diye hatirladim:))hadi yine guzel haberlerle donun insallah az kaldi :)
Valla elim hep karnimda niye bilmiyorum kendiliginden gidio el:))))sendede oluyomuçok tatlısın ayçaçcığım maşallahhhhh:)))
Bizim doktor da çok umutlu en genç ve sağlıklı hastamsin dedi yumurtalarım çok iyi ilerledi ve kendisi sordu kaç transfer edelim diye bende dedim koy 2 tane gitsin hahahahahahahahaBana tek embriyo transfer edildi. Çok istedim 2 olmasını ama Dr istemedi. Aman dedim olsun da bir olsun. İlk denememdı bir de doktorum da çok umutlu inşallah bırakmaz beni
tatlım aynı sorun hepimizde oldığımız yüksak hormon ilaçlarının etkisi ilacı bıraktıktan yaklaşık 6 ay sonra atabiliyormuş vücut yani doğumdan sonra inşallahhh sıkı diet ve spor yapıcaz boğazı biraz tutatcağız ben de aynı durumdayım bu kiloda kendimi hiç görmemiştim ama sağlıkla atlatalım da şu 9 ayı hep birlikte veririz inş..Arkadaşlar merhaba nasılsınız ben çok iyim bugün çokda nazlıyimbişe sorucam sizlere yine çok soru soruyorum ama napim ben bu iğnelere başlayalı kilo aldım 52 kiloyu hiç geçmedim hayatımda ama bu sabah tartıldim 55 kilo olmuşum çok üzüldüm çok napıcami şaşırdım belim kalınlasmis ne yapsam eski halime dönerim
tatlım bizlerden kalp atışından sonra istediler..Kızlar ben den kan istemediler sizden ne zaman istediler
elimi karnıma koymaya korkuyorum..:))ama düşününce hep gülümsüyorum bide arada ağrılar olunca :))Valla elim hep karnimda niye bilmiyorum kendiliginden gidio el:))))sendede oluyomu
Hayırlı olur inşallah nasip kısmet işte yaa bundan sonrası ve dua... İlk deneme mi senin de? Çabucak unutmayı diliyorum bu günleri tabi daha güzel günlerdeBizim doktor da çok umutlu en genç ve sağlıklı hastamsin dedi yumurtalarım çok iyi ilerledi ve kendisi sordu kaç transfer edelim diye bende dedim koy 2 tane gitsin hahahahahahahaha
Evet ilk denemem inşaallah güzel sonuclanirHayırlı olur inşallah nasip kısmet işte yaa bundan sonrası ve dua... İlk deneme mi senin de? Çabucak unutmayı diliyorum bu günleri tabi daha güzel günlerde
Canım valla çok üzülüyorum benim belim çok incedir ama şuan aynaya baktığımda bel bölgemde yağlanma var uyyyyy inşallah geçer bakalım bide ikisi tutarsa benim topaç olurum heraldetatlım aynı sorun hepimizde oldığımız yüksak hormon ilaçlarının etkisi ilacı bıraktıktan yaklaşık 6 ay sonra atabiliyormuş vücut yani doğumdan sonra inşallahhh sıkı diet ve spor yapıcaz boğazı biraz tutatcağız ben de aynı durumdayım bu kiloda kendimi hiç görmemiştim ama sağlıkla atlatalım da şu 9 ayı hep birlikte veririz inş..
Aman canim sağlığın icin olumsuzluk yaratmadiktan sonra bosveeeer hepsi verilir yeterki saglikla kucagimiza alalim. Hiiic takamam kiloyu falan :)Canım valla çok üzülüyorum benim belim çok incedir ama şuan aynaya baktığımda bel bölgemde yağlanma var uyyyyy inşallah geçer bakalım bide ikisi tutarsa benim topaç olurum heralde
İnşallah tutarda tabi canım veririz ama ben pek iradeli değilimdir hahahah Boğazlıyim yani ama spora giderim napim keşke bebeklerim icimde kalsinda bol su içiyorumAman canim sağlığın icin olumsuzluk yaratmadiktan sonra bosveeeer hepsi verilir yeterki saglikla kucagimiza alalim. Hiiic takamam kiloyu falan :)
Bende de olsa biraz keske sismeler :))))Aman canim sağlığın icin olumsuzluk yaratmadiktan sonra bosveeeer hepsi verilir yeterki saglikla kucagimiza alalim. Hiiic takamam kiloyu falan :)
Kaç kilosun aycaBende de olsa biraz keske sismeler :))))
İnşallah inşallah kavuşalım artıkEvet ilk denemem inşaallah güzel sonuclanir
49 oldum bu hafta kilo almak istiyorum okadar ilac bi bana hayretmedi ya saka gibi:))))Kaç kilosun ayca
seni rahatlatacak şey ne biliyor musun?
seninle aynı dönem aynı haftalarda olan veya test sonucu alanlarla fikir alışverişi yapman.Aynı dönemde belirli kişilerle konuşursan kafan karışmaz.
Biz burada genelde aynı haftalarda transfer olup beraberce birbirimizi takip ediyor fikir alışverişinde bulunuyoruz.
Daha ilerde kilere bakıp başka streslere girmiyoruz.
Şimdi sen bizlere bakıp başka korkulara kapılacaksın.
Tututtu tutmadı ,sonrasında ağrı kanama yok kese,kalp atışı vs aşamalar hep stresli.
Bizde yaşayıp geride bırakıp olduğumuz döneme bakıyoruz,ilerisinede bakmıyoruz şimdiden
Daha ileri evredeki hamilere bakacaksan en sağlıklısı topic veya profil geçmişine bakman,orada aşama aşama göreceksin zaten.
Canını gereksiz sıkıp vucudunuda strese sokma.
Allah hayırlısını nasip esin inşallah.
Benimde test günüm 9. Gündü 5. Gün embriyosuydu 264 çıktı değerim9.gün çok erken bir tarih dondurulmuş olması farketmez. benimde dondurulmuş 6.gün embriyosuydu ama test günüm 15.gün verdi doktor.
Daha senin test için bile erken bir zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?