Evet ya cok zor bi surec bende esime hergun igneye sen gitsene diyorum keske bana yapsalarda gitsem diyo :)hem pahalı hem çok zor bir süreç sürekli ilaçlar iğneler madden olduğundan fazla manen çöküyor hadi maddiyat artırır sıkar karşılarsın ama giden sağlığı hiçbirşey getirmiyor morar madık yerim kalmadık kan vermekten bıkmıştım bide çok açık tenliyim damarı bulana kadar delik deşik oluyorum.inşallah hayırlısı ile olsun eşime diyorum yokkk artık istiyorsan tedavileri sen gör:)
yok canım ya ilk günler vardı hele üçün kü gece çok fena ağrı vardı arkadaşların dediği gibi adet oldun zannetmiştim sonra ağrı oluşmadı ya uslular teyzesi :)Afiyet olsun canim agrin felan yok demi iyisin.
olur inşallah canım ya seni anlıyorum ben transfer gecesi hiç uyumadan gitmiştim zaten gece yarısına kadar buarada konuşmuştuk birbirimize destek olmaya çalışmıştık ama yine de uyuyamamıştım :):):) sizlerin az kaldı biz daha transfer olmadık yahuu hadi sizden iyi haberler alayım umud olsun bana
Ins canim ya sizinde hayirlisiyla transferleriniz yapilsin bebiscikleriniz tuttsun insallah canim:):) sizlerin az kaldı biz daha transfer olmadık yahuu hadi sizden iyi haberler alayım umud olsun bana
Teyzesi yer onlari :))yok canım ya ilk günler vardı hele üçün kü gece çok fena ağrı vardı arkadaşların dediği gibi adet oldun zannetmiştim sonra ağrı oluşmadı ya uslular teyzesi :)
Hepimizin inşallahIns canim ya sizinde hayirlisiyla transferleriniz yapilsin bebiscikleriniz tuttsun insallah canim
Kizlar keske birbirimize yakin olsaydik kahve partileriyle muhabbetler ederdik :))))Güzel anneler moralimizi yüksek tutalım aman ya sallayın gitsin
Ben kahve içmem kiKizlar keske birbirimize yakin olsaydik kahve partileriyle muhabbetler ederdik :))))
4 yillik evliyim IzmirBayanlar nerden siniz kaç yıllk evlisiniz
Sanada cay yapardikBen kahve içmem ki
Şimdi kızacaksın ama çay da içmiyorumSanada cay yapardik
çok haklısın cipsoniciğim :)Güzel anneler moralimizi yüksek tutalım aman ya sallayın gitsin
ben uzun bir bekleme den sonra ikinci yılımız bitip üçüncü yılımıza giriyoruz canım.Bayanlar nerden siniz kaç yıllk evlisiniz
taze meyve suyu da mevsimi portakal suyu ıhlamur da yapabiliriz :)Sanada cay yapardik
Aynen :))taze meyve suyu da mevsimi portakal suyu ıhlamur da yapabiliriz :)
Ozaman icmezdin canim :))Şimdi kızacaksın ama çay da içmiyorumolsun sıkıntı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?