2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kizlar ona bakarsaniz benim hastalancagim zaman gogsumde sut bezem var benim o agriyor ve sisiyor bezem agriyor ama adeti getirmemeye calisiyorum aklima dusunsem bu sefer gercekten hastalancam umit kesmek yok hepimizin bebiscikleri tutmustur insallah insallah

Bilmiyorum tatlım 18 de istediler

Sağolun kizlar yaa
Iyice hassaslasmisiz herhaldr o kadar olumlu düşünürken bir anda öyle bir ruh haline burunmustumki cok sagolun içimi rahatlattiniz

Benim cumartesi 13 şubatta oldu transferim.5.gün embriyosu transfer edildi,23şubat dediler bilmiyorum,gerçi ben 23 şubat'a kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum:)
canım bırsey sorcam 5.gun embrıyosu nasıl oluyor besgun bekledıkten sonramı donduruluyor. Benım 3. donduruldu besıncı gun olması ıcın cozuldukden sonra 2gun daha mı bekletıyorlar

canım bırsey sorcam 5.gun embrıyosu nasıl oluyor besgun bekledıkten sonramı donduruluyor. Benım 3. donduruldu besıncı gun olması ıcın cozuldukden sonra 2gun daha mı bekletıyorlar
Yok canım çözüldükten sonra beklenmez direkt transfer edilir. 3.gün dondurulduysa 3.gün embriyosudur o.

Yok canım çözüldükten sonra beklenmez direkt transfer edilir. 3.gün dondurulduysa 3.gün embriyosudur o.
hımm. benım 3 embrıyom olustu 3.gunu dondurdular. neden 5e kadar beklemedıler kı ben bunu sorayım gıdınce doktora :)

hımm. benım 3 embrıyom olustu 3.gunu dondurdular. neden 5e kadar beklemedıler kı ben bunu sorayım gıdınce doktora :)
Cnm bu onların kararı değil embriyo sayın azsa ve gelişimi cok cok iyi degilse riske atmadan 3 gun ya transfer YADA donduruyorlar.sayı çoksa riske atarlar. Ve kaçtane giderse artık 5 güne .yani ornegin bnm 6dolenen yumurtam olsu riske atılar 5 gun 5 kaldı

Cnm o embriyo gelişimine göre değişir bazıları 3 gun bazıları 5 güne kadar gelir 3 güne gelen döndürülüyorsa ogun 5 güne gelende aynı farkı embriyonun gelişimi
belkı 5 . güne gelmez dıye mı 3.gun dondurdular aceba burda okudum mısal 1 kalıte falan denılıyor onu nasıl anlıyoruz benımkılerde embrıyologlar bana 3 embrıyo ıcın 1tanesını cok ıyı oldugunu soyledıler dıger 2sınınde normal dedıler 1taneısne gore dıgerlerı daha az bolunmus. bende pek ıcerıgını bılmedıgım ıcın sıkıntı olur mu dedım yok sıkıntılı bır durum yok dedıler zaten 5 yumurtadan 3tanesı dollendı.Tuhaf oldum suan

Kızlar bugün nasılsınız? Sabah iğne yaptırmaya gittim, sordum niye 12. Güne kadar bekliyoruz diye netre araştırdım çoğu kişi 8. Günden yaptırıp öğreniyor dedim, biz sağlıklı bulmuyoruz 8. Gün değerlerini yanıltıcı olabiliyor dediler. Bende çatlıycam artık zaman geçmiyor 23 üne kadar lim bekler daha erken test yaptırmayı düşünen varmı aranızda?

Sorma canim sorma bende catlicam heycandan skntidan ben dusunmustum yapmayi ama cesaret edemedim korktum cok kotu bi sonuc cikarsa kaldiramam cunku

Cnm sıkıntı yapma transfer ve döndürülün he embriyo iyidir sadece sayısına yani mesela en iyisi sanırım5aa dır önemli değil kalitesiz önemli.oyuzden iyi olmasa vermezler.cok arştırdım bir sürü doktorlar görüştüm hepsini öğrendim.her aşama için bi sürü araştırma yaptı .ondan rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…