inşallah canım rahat ol kavuşursun inşallah mevlam ol dedi ise hiçbirşey engel olmaz...:))İnşallah inşallah kavuşalım artık
ayçacığım nasıl gidiyor?ya senin bulantı ve çıkarmalar devam mı?benim uyku azaldı ..huysuzluk başladı.istediğim an olacak.kaprisleri başladı..:))Tatlim sakin ol onlarda ogrenmeye calisiyor ne evreler gecirdigimizi ne var bunda
Evet tecrubesizler bilgi almak istiyolar bende merak edip soruyorum hamilelik evresi gecirmis arkadaslara topikte hamile olmayan giremez yazamaz diye bi yazi varda benmi farketmedim insanlari kirmadan konusulsun cevap vermek istemeyende vermesin sacma ama bizde gectik o durumlardan biliyoruz o yuzden danisiyolar zatenevet arkadaşlar sağlıkla zor günlerimizi geçirelim hep beraber yeni topicler de açarız yeni arkadaşlar da tecrübesiz ya korkuyorlar aynı korkuları bizler de yaşadık kendimizi yalnız hissettik yazdık yazdıkça paylaştık ve çoğaldık şimdi görmeden hepimiz birbirimizi tanıyoruz..:))anlayış.anlamak,hoşgörü,sevgi ile sağlıkla tamamlayacağız inşalllahhhhhhhhh hepinizi LOVE YOU.:)))
Ben neredeyse hic süt icmiyorum gibi bişey.
Yoğurt peynir tüketiyorum ama onlarda öyle cok yogun değil.
Daha mi dikkat etmeliyim
Bulantim cok sukur oglenleri yok aksamlari basliyor.devamli bi gerginlik var:))simdide kaprisli annecik oldun:))sende bulanti basladimi tatlimayçacığım nasıl gidiyor?ya senin bulantı ve çıkarmalar devam mı?benim uyku azaldı ..huysuzluk başladı.istediğim an olacak.kaprisleri başladı..:))
evet tatlım burada herkes hassas,narin ve hepsi yalnız hissediyor bizlerde nekadar yanında annen eşin olsa da sen de öyle değilmisin hislerimizi korkularımızı paylaşıyoruz ve yardımcı olabiliyorsak bir insana zor da bir insan ne mutlu bize birbirimize süreçlerimizi geçtiğimiz yolları unutmadan daha hassas olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum..:))Evet tecrubesizler bilgi almak istiyolar bende merak edip soruyorum hamilelik evresi gecirmis arkadaslara topikte hamile olmayan giremez yazamaz diye bi yazi varda benmi farketmedim insanlari kirmadan konusulsun cevap vermek istemeyende vermesin sacma ama bizde gectik o durumlardan biliyoruz o yuzden danisiyolar zaten
çok haklısın tatlım eşim de bana afrikayı örnek gösterip duruyor:)))Dr.Kağan Kocatepenin videosunu izlemiştim. Onu yemem lazım bunu yemem lazım diye kendinizi kasmayın.Siz hiçbirşey yemeseniz de embriyo sizin birikmiş deponuzdan yararlanıyor zaten.Düşünün sürekli midesi bulanan ve çıkaran kişinin yediği çöpe gidiyor.Ama embriyoda sıkıntı olmuyor.Yapabiliyorsan alışkanlık haline getir az az tüket.Afrikalı kadınlar en doğurgan kadınlar ne sütü yemek yiyemiyorlar .
Sana katiliyorum ve herkezi daha dusunceli olmaya davet ediyorum bizi bizden baska kimse iyi anlayamazevet tatlım burada herkes hassas,narin ve hepsi yalnız hissediyor bizlerde nekadar yanında annen eşin olsa da sen de öyle değilmisin hislerimizi korkularımızı paylaşıyoruz ve yardımcı olabiliyorsak bir insana zor da bir insan ne mutlu bize birbirimize süreçlerimizi geçtiğimiz yolları unutmadan daha hassas olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum..:))
''seMinf'' sen nasılsın tatlım.canım sen geçen kokulara hassas olduğunu söylemiştin ya ben de normalde koku hassasiyeti var ama iki gündür aşırı benim kırmızı etle aram yok dün eşim yemek yerken o kadar kötü geldi ki etin kokusu ayyy ben ne yapıcam her kokuyu duyuyorum..:))[/QUOTE]
çok şükür yok tatlım ben de sadece önce iki akşam oldu sonra olmadı geçen hafta uykudan kalkamadım ama gerçek hiç uyanamadım bu hafta huysuz istediğim an olcak dün canın çekmesin eşimden bişey istedim gidiyorum dedi bana bunu mu istiyorsun diye durmadan soruyor hayır dedim kalktım arabaya pijamalarla bindim gidip alıp geldim:))senden bişey istemiyorum dedim.yazık cadılığım üstüm de:))Bulantim cok sukur oglenleri yok aksamlari basliyor.devamli bi gerginlik var:))simdide kaprisli annecik oldun:))sende bulanti basladimi tatlim
''seMinf'' sen nasılsın tatlım.canım sen geçen kokulara hassas olduğunu söylemiştin ya ben de normalde koku hassasiyeti var ama iki gündür aşırı benim kırmızı etle aram yok dün eşim yemek yerken o kadar kötü geldi ki etin kokusu ayyy ben ne yapıcam her kokuyu duyuyorum..:))
Yazik esinde sok olmustur bence bizi anlamakta zorluk cekiyorlar suan tedirgin oldular ne yapsak diye.ben bazen guluyorum bi an donu veriyorum sesimi yukseltiyorum esim hemen biseymi yaptim ben diyor hemen:))çok şükür yok tatlım ben de sadece önce iki akşam oldu sonra olmadı geçen hafta uykudan kalkamadım ama gerçek hiç uyanamadım bu hafta huysuz istediğim an olcak dün canın çekmesin eşimden bişey istedim gidiyorum dedi bana bunu mu istiyorsun diye durmadan soruyor hayır dedim kalktım arabaya pijamalarla bindim gidip alıp geldim:))senden bişey istemiyorum dedim.yazık cadılığım üstüm de:))
yaaa hiç sorma huysuz çizgi film kahramanı gibiyim bugün yine bir şey istedim araçla idik boş ver dedi marketi geçti hatasını anladı hemen diğer marketin önünde ben kızmadan durdu.ama görecektin çok komikti.ben den ateş çıkmak üzere idi...:)))Yazik esinde sok olmustur bence bizi anlamakta zorluk cekiyorlar suan tedirgin oldular ne yapsak diye.ben bazen guluyorum bi an donu veriyorum sesimi yukseltiyorum esim hemen biseymi yaptim ben diyor hemen:))
En başta cevap yazma nedenim, gerçekten okuduysan yazdıklarımı tek embriyo transfer edilmesinin tedirginliklerini yaşamış biri olarak o soran insanları anlıyor olmam. Ama senin endişelerini de anlıyor olmam empati kurmamdan kaynaklanıyor. Sen de bunu yap diye öyle uzun bir mesajda ayrıntılı olarak bahsettim. Umarım iki bebeğini de sağ salim mutlu bir şekilde kucağına alırsın. Bak tekrarlıorum ikiz gebelik hepimizin imrendiği istediği bir şey ama risklerden bahsetmemek doktorunun hatası. Zaten kanunen bi yaşa kadar tek embriyo harici transfer yasak çünkü o ünlü profesorler başarı oranlarını artırmak için fazla fazla transfer yapıp sıkıntılı durumlar yaşanmasına neden oldular. Ben iki embriyo dediğimde (benim doktlrum da ünlü bir profesor )bu şekilde açıkladı. Bir de o yorumlarda bahsedilen daha çok üçüz gebelikti ikizle üçüz arasında dağlar kadar fark var. Son kez belki anlamak istersin diye uzun yazdım ama seninki anlayış istemek değil bencillik kesinlikle. Bu yeni gelenlerin tek transfer sorusuna herkes zaten fazlası riskli diye cevap veriliyor bunlar gelip sormasın burda yazmasın demek sadece bencillik. Çok değil birkaç haftaki halini bir düşün nası heyecanlı meraklıydın. Senin de onlara bu anlayışı göstermen gerekirdi...Sen niye üstüne alınip bu kadar uzun bur mesaj yazdin anlamadim ama neyse...
Doktorum transferi yaparken bana ikiz olabileceginin yaratabilecegi olumsuzluklardan bahsetmedi kendisi istanbulun en ünlü profesorlerinden kontrole gittigimde ikiz oldugunu gorunce sevincten cildirdi yani bu aciklamalari neden yapmak zorunda kaldigimi da anlamadim sadece bir anne adayi olarak diger anne adayi arkadaslardan biraz hassasiyet istedim breakfast ama sen üstüne daha çok olumsuzluklardan bahsetmissin tesekkur ederim anlayisin icin !
Kansizlik varmi sendede canimçok dengesiz bir üşüyorum bir terliyorum
akşamları üşüyorum ama
Canım sadece bebek için değil kendi sağlığın için kalsiyuma dikkat etmelisin. Çünkü bebek senin depolarını boşaltacak. Kardeşimin 1,5 yaşında oğlu var gebelik öncesi dişlerinde giçbir problem yoktu ve beslenmesine pek dikkat etmedi bulantısı sadece 2 ay geçmişti 7 ay bulantı yaşadı. En büyük tavsiyem kalsiyuma dikkat et dişlerim şu an felaket hamilelik sonrası kaç dişim çürüdü diyorBen neredeyse hic süt icmiyorum gibi bişey.
Yoğurt peynir tüketiyorum ama onlarda öyle cok yogun değil.
Daha mi dikkat etmeliyim
ayyy evett dişler için ona çokkk dikkatetmek gerek saol tatlım yaaa...:))Canım sadece bebek için değil kendi sağlığın için kalsiyuma dikkat etmelisin. Çünkü bebek senin depolarını boşaltacak. Kardeşimin 1,5 yaşında oğlu var gebelik öncesi dişlerinde giçbir problem yoktu ve beslenmesine pek dikkat etmedi bulantısı sadece 2 ay geçmişti 7 ay bulantı yaşadı. En büyük tavsiyem kalsiyuma dikkat et dişlerim şu an felaket hamilelik sonrası kaç dişim çürüdü diyor
Kansizlik varmi sendede canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?