tabi tatlım artık vücdudumuz da iki kalp atıyor ve daha çabuk yorulmamız çok normal..sağlıkla inşallah tamamlayalım doğumdan sonra yine kontrol oluruz...:))Dikkat etmeye calisiyorum ama wc ye yuruyorum ya hemen yoruluyorum artik bebiste varya ondn agirlastimi vucut kalp ritmi artti biraz .demi ya allah kimsenin sagligini bozmasin
Muayne etmeye kalkmaz demi beni arastirmadaki d.roradaki herhangi bir kadın doğumcuya git anlat canım zaten senin doktorun da sana bir kağıt verir yada anlatır.sen de gider oradaki doktora söylersin oda gerekli olanları ister stres yapma....:))
Bu da güzeldi :))Dr.Kağan Kocatepenin videosunu izlemiştim. Onu yemem lazım bunu yemem lazım diye kendinizi kasmayın.Siz hiçbirşey yemeseniz de embriyo sizin birikmiş deponuzdan yararlanıyor zaten.Düşünün sürekli midesi bulanan ve çıkaran kişinin yediği çöpe gidiyor.Ama embriyoda sıkıntı olmuyor.Yapabiliyorsan alışkanlık haline getir az az tüket.Afrikalı kadınlar en doğurgan kadınlar ne sütü yemek yiyemiyorlar .
tatlım nasılsın?ben uyku kısmını tamamladım:))uyandım şimdi huysuzluk kısmına geçtim çizgi film kahramanı gibiyim..:))Hımm ben kalsiyum ihtiyacini atlamisim sağolun kizlar daha dikkatli olucam
Canım sürekli yattığım dönemde ben de kalktığım an nefes nefese kalıordum. Hatta eşim gün içinde arıordu onunla konuşurken bile nefes nefese kalıordum. Biraz tembellik de kendine alıştırıor çok canını sıkma o yüzden ama tedbiri de elden bırakmaDikkat etmeye calisiyorum ama wc ye yuruyorum ya hemen yoruluyorum artik bebiste varya ondn agirlastimi vucut kalp ritmi artti biraz .demi ya allah kimsenin sagligini bozmasin
yok tatlım direk sen durumunu açıklarsın zaten diğer doktorun istediği tetkiklerin listesini veriyor..biz de eşim üni sonuçlarına güvendiği için orada yaptırıyoruz..dışarıya güvenmiyor..senin gibi...:))Muayne etmeye kalkmaz demi beni arastirmadaki d.r
sen kontrole gittiğin de doktoruna dışarıda yaptıracağım tahlilleri diye açıkla hangilerini istiyorsa sana listesini versin sen de ekstradan söyle vitaminlerine de bakılmasını istediğini zaten idrar ve aç kan tahlili istiyorlar ...:))Muayne etmeye kalkmaz demi beni arastirmadaki d.r
Evet surekli yatmakta tembellestiriyor iste d.r ufak yurus yap dedi ama ben dolaniyorum evde napiyim sklyorum.tedbir aliyorum yorulmamaya calisiyorum allahim yardimcimiz olsun.artik icimde bi umudum var cok sukur :)Canım sürekli yattığım dönemde ben de kalktığım an nefes nefese kalıordum. Hatta eşim gün içinde arıordu onunla konuşurken bile nefes nefese kalıordum. Biraz tembellik de kendine alıştırıor çok canını sıkma o yüzden ama tedbiri de elden bırakma
Tamam canim oyle yapamyim bazi d.r muayneye merakli ya bendede sans varya olesi denk gelirse die:)hakli napsin aklinin kalmicagi yerde yaptirmak guzelyok tatlım direk sen durumunu açıklarsın zaten diğer doktorun istediği tetkiklerin listesini veriyor..biz de eşim üni sonuçlarına güvendiği için orada yaptırıyoruz..dışarıya güvenmiyor..senin gibi...:))
ayçacığım sen evden dışarı hiç adım atmıyor musun?tatlım anneciğinle kısa mesafe yürüyüşler yapsan ne bileyim çay bahçesine açık havada gidip oturup taze meyve suyu içsen biraz temiz hava sana iyi gelir hem sürekli ev içini karartır bir süre sonra ..en azından yakınmesafeler..Evet surekli yatmakta tembellestiriyor iste d.r ufak yurus yap dedi ama ben dolaniyorum evde napiyim sklyorum.tedbir aliyorum yorulmamaya calisiyorum allahim yardimcimiz olsun.artik icimde bi umudum var cok sukur :)
Evet canım dogacaklar ve bize şifa umut hayat enerjisi olacaklar cok geçmiş olsun bebeğin gelsin o dert gitsin inşaallah tatlım :)Evet surekli yatmakta tembellestiriyor iste d.r ufak yurus yap dedi ama ben dolaniyorum evde napiyim sklyorum.tedbir aliyorum yorulmamaya calisiyorum allahim yardimcimiz olsun.artik icimde bi umudum var cok sukur :)
aminnnn inşalllahhhhEvet canım dogacaklar ve bize şifa umut hayat enerjisi olacaklar cok geçmiş olsun bebeğin gelsin o dert gitsin inşaallah tatlım :)
Ayy bugun gormen lazimdi tomalar timler doluydu.benim otrdugum yerde ole yok uzaklar dolmus la gidiliyor ama dedgini yapmam lazim.bi igne vurulmaya gidiyorum iste canim.tansiyonda her an dusebiliyor gecen yine 7 ye dustu :)ayçacığım sen evden dışarı hiç adım atmıyor musun?tatlım anneciğinle kısa mesafe yürüyüşler yapsan ne bileyim çay bahçesine açık havada gidip oturup taze meyve suyu içsen biraz temiz hava sana iyi gelir hem sürekli ev içini karartır bir süre sonra ..en azından yakınmesafeler..
inşallah canım sağlıkla duyarsın..ben de hayırlısı ile çarşamba ki randevuyu heyecanla bekliyorum..dizimiz gittikçe heyecanlanıyor..bundan sonra ayda birmi olur kontroller geçen bir arkadaş yazmıştı nick i aklımda değil iki doktora kontrol oluyormuş.ben de eşime dedim ben bir ay heyecandan çatlarım bizde mi iki doktora gitsek dedim 15 gün birine 15 gün diğerine...bana hormonlar uçuşta galiba dedi...:))_tangled_ cigim bende de uyku bitti şu an ne var bilmiyorum :))
Hatta bu aksam düşündüm ama duygu değişiklikleri disinda bisey bulamadım o da cok fazla değil . Bu şekilde belirti olmamasida nahos oluyo. Malum havadan nem kapiyoruz niye agrimiyo niye şu olmuyo bu olmuyo. Hayirlisi ile kalp atışlarıni duyayim inşaallah sali günü cok daha iyi olucam
Aminnn canim aminn.Sagol canim benim hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza.sonra yazcam size kizlarrr umut uyumuyo diye bende aglicam sonra:))))Evet canım dogacaklar ve bize şifa umut hayat enerjisi olacaklar cok geçmiş olsun bebeğin gelsin o dert gitsin inşaallah tatlım :)
ayçacığım sen nerede oturuyorsun?kıyamam ya öyle bir durum da haklısın evden çıkma odadan odaya geç yada gel yanıma 9 ayı birlikte tamamlayalım birlikte gezeriz..:))testleri de gider rahatça birlikte yaptırırız..annenide alalım evde yemek yapan iyi olur..:)))ellerinden öpüyorum..:))Ayy bugun gormen lazimdi tomalar timler doluydu.benim otrdugum yerde ole yok uzaklar dolmus la gidiliyor ama dedgini yapmam lazim.bi igne vurulmaya gidiyorum iste canim.tansiyonda her an dusebiliyor gecen yine 7 ye dustu :)
ayyyyy canım sağlıkla kucağına al inşallahhh ''umut''mu düşünüyorsun ismini..peki kız olursa Allahım sağlıkla gönlüne göre versin inşalllahhh..Aminnn canim aminn.Sagol canim benim hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza.sonra yazcam size kizlarrr umut uyumuyo diye bende aglicam sonra:))))
Izmir yeni girnede tatlim ayy canimin ici benim sagoll sizlerle bi araya gelip tanismayi cok isterdim.cok guzel yemek yapar bi gun izmire yolun duserse misafir etmek isterim.izmir karisik gibi 2 gundur allah sonumuzu hayir etsin vallaayçacığım sen nerede oturuyorsun?kıyamam ya öyle bir durum da haklısın evden çıkma odadan odaya geç yada gel yanıma 9 ayı birlikte tamamlayalım birlikte gezeriz..:))testleri de gider rahatça birlikte yaptırırız..annenide alalım evde yemek yapan iyi olur..:)))ellerinden öpüyorum..:))
Ayy bi an o günler e geldiğimizi düşündüm . Ne güzel olur kizlar yaa . Şu an nasil merakla onları beklerken yazıyoruz . O zamanda uyumalarini beklerken dertlesiriz :))Aminnn canim aminn.Sagol canim benim hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza.sonra yazcam size kizlarrr umut uyumuyo diye bende aglicam sonra:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?