Ya ayça sende kansızlık vardı ya senin ilk bhcgleein kaç çıkmıştı? Acaba kansızlık olanlarda oran yüksek olduğu için yüksek çıkıo mudur şimdi araştrcam o değerlerin düşüklüğü yüksekliği neye göre oluor diye :dKansizlik varmi sendede canim
Durmasa bakti yanacak :))ee katlancaklar artik iclerinden soyleniyolarmi acaba bazen cok merak ediyorum:)yaaa hiç sorma huysuz çizgi film kahramanı gibiyim bugün yine bir şey istedim araçla idik boş ver dedi marketi geçti hatasını anladı hemen diğer marketin önünde ben kızmadan durdu.ama görecektin çok komikti.ben den ateş çıkmak üzere idi...:)))
Simdi gebelikte kansizlik olusmus olabilir.tahlil yaptirdinmi insallah cikmaz kotu oluyo hic isinmiyo sirtin elin ayaginnormalde yok aslında ama gebelikte ne oldu bilmiyorum.Tahlillerde belli olur.
Tatlim inanki hic sormadim kac ciktigini sadece kansizligimi biliyorum ritim bozuklugu var bende bide kansizlikta olunca daha cok etkiliyorYa ayça sende kansızlık vardı ya senin ilk bhcgleein kaç çıkmıştı? Acaba kansızlık olanlarda oran yüksek olduğu için yüksek çıkıo mudur şimdi araştrcam o değerlerin düşüklüğü yüksekliği neye göre oluor diye :d
Simdi gebelikte kansizlik olusmus olabilir.tahlil yaptirdinmi insallah cikmaz kotu oluyo hic isinmiyo sirtin elin ayagin
çok şükür ilk defa kan değerim iyi çıktı genel de ben de kansızlık olduğu için sevindimmm:))normalde yok aslında ama gebelikte ne oldu bilmiyorum.Tahlillerde belli olur.
geçmiş olsun canım ya araştrıldı mı neden ritim bozukluğu oluyor?Tatlim inanki hic sormadim kac ciktigini sadece kansizligimi biliyorum ritim bozuklugu var bende bide kansizlikta olunca daha cok etkiliyor
Tabi simdi adet olmuyoruz ya o yuzdende oluyo galiba benim annem menopazda ayni oda oyle :)))bende senin dedigin gibi yapicam arastirmama butun vitaminlerime baktircagim hangi bolume gidiliyo bunlar icinben bir üşüyorum ama donuyorum bir ateş basıyor dengesiz.
henuz demir vitamini almaya başlamadım ,bu hafta randevu ayarlayabilirsem kan tahlilerimi yaptırırım 2 hafta sonra kontrol sonrası vitaminlerimi yeniden gözden geçiririm.
Şuanda folibol + efa daily omega +B12 +coraspirin +d3 damla kullanıyorum.
yokk ya zannetmem direk eşim bana eline fırsat geçti diyor..:)))Durmasa bakti yanacak :))ee katlancaklar artik iclerinden soyleniyolarmi acaba bazen cok merak ediyorum:)
Benim eşim de bu çocuk doğacak, o zaman senden şöyle isteklerim olacak, salondaki üçlü kanepenin ikinci minderinin solundaki yerde kumanda var onu getir dicem gidip bulamayacaksın aaa burdaymış dicem diyor ahahahayokk ya zannetmem direk eşim bana eline fırsat geçti diyor..:)))
kanama da benim coraspirin iptal edildi ama estrofem günde bir devam ediyor.folik B12 ve D vitamini bu kadar vitaminle inşallah cildimiz saçımız daha da parlak güçlü olacak..:) düşündüğüme bakın..:))ben bir üşüyorum ama donuyorum bir ateş basıyor dengesiz.
henuz demir vitamini almaya başlamadım ,bu hafta randevu ayarlayabilirsem kan tahlilerimi yaptırırım 2 hafta sonra kontrol sonrası vitaminlerimi yeniden gözden geçiririm.
Şuanda folibol + efa daily omega +B12 +coraspirin +d3 damla kullanıyorum.
Evet makinalara felan girdim butun herseye girdim d.r dinledgnde gordugunde sen kac yasindasinda bole oldu dedi:)))sknti stres bissuru sey iste kalp yetmezligi ilaci verdi ama cok gencsin hergun kullanmicaksin asiri rahatsz ettgnde kullan demisti ben hic kullanmyorum bagmlilik yapmak istemyorum oldugu zaman acile gidiyorud ritmi yavaslatmak icin serum bagliyolar makinaya baglayip izliyolar sonra donuyorumgeçmiş olsun canım ya araştrıldı mı neden ritim bozukluğu oluyor?
ahahaa onun düşüncesi de güzelmiş..intikam zamanını beliyor planlarla ...:))benim eşimde de planlar var mı acaba?:))Benim eşim de bu çocuk doğacak, o zaman senden şöyle isteklerim olacak, salondaki üçlü kanepenin ikinci minderinin solundaki yerde kumanda var onu getir dicem gidip bulamayacaksın aaa burdaymış dicem diyor ahahaha
kontrole gittiğin de zaten doktorun ayrıntılı aç karnına gidilecek idrar dahil tüm tahlilleri istiyor canım..ama istediğin artı varsa onları da eklet..meşale D yi B12 yi istmezse sen hatırlat..zaten kan verilecek herşeyi öğren zaten çok kan alınıyor valla bu sürece başladığızdan beri verdiğim kan....:))Tabi simdi adet olmuyoruz ya o yuzdende oluyo galiba benim annem menopazda ayni oda oyle :)))bende senin dedigin gibi yapicam arastirmama butun vitaminlerime baktircagim hangi bolume gidiliyo bunlar icin
Oyle diyorlar ama amann cok fena oldu die aklindan geciriyolardir :))yokk ya zannetmem direk eşim bana eline fırsat geçti diyor..:)))
aman dikkatet canım doğumdan sonra bidaha kontrol ol..sağlıklı olmalıyız ...daha çokkk güzel günler için sağlığımıza ihtiyacımız var...:))Evet makinalara felan girdim butun herseye girdim d.r dinledgnde gordugunde sen kac yasindasinda bole oldu dedi:)))sknti stres bissuru sey iste kalp yetmezligi ilaci verdi ama cok gencsin hergun kullanmicaksin asiri rahatsz ettgnde kullan demisti ben hic kullanmyorum bagmlilik yapmak istemyorum oldugu zaman acile gidiyorud ritmi yavaslatmak icin serum bagliyolar makinaya baglayip izliyolar sonra donuyorum
Arastirmaya gidip yaptiracagim en iyisi o demi hangi bolume gitcem kizlar hangi vitaminlerime baktirayim bana ozelden yazarmisiniz rica etsem ben unutrum cunku.bendede kan birakmadilar:)kontrole gittiğin de zaten doktorun ayrıntılı aç karnına gidilecek idrar dahil tüm tahlilleri istiyor canım..ama istediğin artı varsa onları da eklet..meşale D yi B12 yi istmezse sen hatırlat..zaten kan verilecek herşeyi öğren zaten çok kan alınıyor valla bu sürece başladığızdan beri verdiğim kan....:))
Dikkat etmeye calisiyorum ama wc ye yuruyorum ya hemen yoruluyorum artik bebiste varya ondn agirlastimi vucut kalp ritmi artti biraz .demi ya allah kimsenin sagligini bozmasinaman dikkatet canım doğumdan sonra bidaha kontrol ol..sağlıklı olmalıyız ...daha çokkk güzel günler için sağlığımıza ihtiyacımız var...:))
oradaki herhangi bir kadın doğumcuya git anlat canım zaten senin doktorun da sana bir kağıt verir yada anlatır.sen de gider oradaki doktora söylersin oda gerekli olanları ister stres yapma....:))Arastirmaya gidip yaptiracagim en iyisi o demi hangi bolume gitcem kizlar hangi vitaminlerime baktirayim bana ozelden yazarmisiniz rica etsem ben unutrum cunku.bendede kan birakmadilar:)
Hımm ben kalsiyum ihtiyacini atlamisim sağolun kizlar daha dikkatli olucamcanım kalsiyum ihtiyacı için içmen gerek. günlük kalsiyum ihtiyacı 4 su bardağı süte eş değermiş. ama bu demek değilki 4 bardak süt içmek. peynir yoğurt gibi süt ürünleri ile dengele ama mutlaka iç bebeğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?