2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Bir ay nasil dururuz hic bilemiyorum:))))

Izmir yeni girnede tatlim ayy canimin ici benim sagoll sizlerle bi araya gelip tanismayi cok isterdim.cok guzel yemek yapar bi gun izmire yolun duserse misafir etmek isterim.izmir karisik gibi 2 gundur allah sonumuzu hayir etsin valla
inşallah canım ben de isterim tüm arkadaşlarla tanışmayı görmeden artık tanıyorum o kadar..sağlıkla tamamlarsak inşallahhhh.tüm dünyada kardeşlik sevgi olsun inşallah ya canlar yanmasın hiç kimse üzülmesin diye dua ediyorum..

ayyyyy canım sağlıkla kucağına al inşallahhh ''umut''mu düşünüyorsun ismini..peki kız olursa Allahım sağlıkla gönlüne göre versin inşalllahhh..
Hep bi umudum olsun istedim ben hayata daha smski sarilayim die kizi hic dusunmedim tabi esimle karar vercez allah ogunleri gosterirse insallah.allahim hepimizin gonlune gore verrSin insallah

Izmir yeni girnede tatlim ayy canimin ici benim sagoll sizlerle bi araya gelip tanismayi cok isterdim.cok guzel yemek yapar bi gun izmire yolun duserse misafir etmek isterim.izmir karisik gibi 2 gundur allah sonumuzu hayir etsin valla
Amin
ülkemizin her tarafi bi rahata kavussun artik

Ayy bi an o günler e geldiğimizi düşündüm . Ne güzel olur kizlar yaa . Şu an nasil merakla onları beklerken yazıyoruz . O zamanda uyumalarini beklerken dertlesiriz :))
Aaaamiiiiiiiinnnnn :)))))
ayyyyy evettttt yazarız gazı çıkmıyor neden?siz ne yapıyorsunuz?yada burnu tıkalı neyapalım??ayyyy inanmıyorum ya dr ilk ne hissediyorsun diye sorduğun da?yaşlandığımı hissettim demiştim..:)))

ayyyyy evettttt yazarız gazı çıkmıyor neden?siz ne yapıyorsunuz?yada burnu tıkalı neyapalım??ayyyy inanmıyorum ya dr ilk ne hissediyorsun diye sorduğun da?yaşlandığımı hissettim demiştim..:)))
:)) Allahim isteyen herkese ve bizlere de anneligi yasatsin ve ömrümuzun sonuna kadar bizimle olsunlar. Onlarla yaslanalim

Bakiyorum haberlere herseye gelecekten endise ediyorum kendim icin degl kismet olurda cocuklarimizi kucaklarimiza alirsak onlarin gelecegi icin endiseleniyorum
ben haber izlemiyorum eşim açınca izliyorum ya değiştirmesini istiyorum yada nete takılıyorum acuya dayanamıyorum zaten sulu göz bişeyim şimdi iki katına çıktı..:))

ben haber izlemiyorum eşim açınca izliyorum ya değiştirmesini istiyorum yada nete takılıyorum acuya dayanamıyorum zaten sulu göz bişeyim şimdi iki katına çıktı..:))
Ben izlemicem diyorum ama dayanamiyorum goz gezdiriyorum.benim aglama krizlerim gecti gibi biraz:))

''@SeMinf''neredesin tatlım..benim uyku sana geçti galiba sıra ile devrediyoruz.ben de koku hassasiyeti başladı..bir çözüm sunnnn acillll dışarıda neyapacağımm???

Ben izlemicem diyorum ama dayanamiyorum goz gezdiriyorum.benim aglama krizlerim gecti gibi biraz:))
ayyy evet senin bir ara bayağı kötü idi bağıra bağıra ağlamk istiyordun..hepimiz sıra ile yaşıyoruz ne güzelll sağlıkla tadını çıkaralım...:))bunlar da herşey gibi misafir sonra gidecek sadece anılarımız da kalacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…