- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Bir ay nasil dururuz hic bilemiyorum:))))inşallah canım sağlıkla duyarsın..ben de hayırlısı ile çarşamba ki randevuyu heyecanla bekliyorum..dizimiz gittikçe heyecanlanıyor..bundan sonra ayda birmi olur kontroller geçen bir arkadaş yazmıştı nick i aklımda değil iki doktora kontrol oluyormuş.ben de eşime dedim ben bir ay heyecandan çatlarım bizde mi iki doktora gitsek dedim 15 gün birine 15 gün diğerine...bana hormonlar uçuşta galiba dedi...:))
inşallah canım ben de isterim tüm arkadaşlarla tanışmayı görmeden artık tanıyorum o kadar..sağlıkla tamamlarsak inşallahhhh.tüm dünyada kardeşlik sevgi olsun inşallah ya canlar yanmasın hiç kimse üzülmesin diye dua ediyorum..Izmir yeni girnede tatlim ayy canimin ici benim sagoll sizlerle bi araya gelip tanismayi cok isterdim.cok guzel yemek yapar bi gun izmire yolun duserse misafir etmek isterim.izmir karisik gibi 2 gundur allah sonumuzu hayir etsin valla
Hep bi umudum olsun istedim ben hayata daha smski sarilayim die kizi hic dusunmedim tabi esimle karar vercez allah ogunleri gosterirse insallah.allahim hepimizin gonlune gore verrSin insallahayyyyy canım sağlıkla kucağına al inşallahhh ''umut''mu düşünüyorsun ismini..peki kız olursa Allahım sağlıkla gönlüne göre versin inşalllahhh..
AminIzmir yeni girnede tatlim ayy canimin ici benim sagoll sizlerle bi araya gelip tanismayi cok isterdim.cok guzel yemek yapar bi gun izmire yolun duserse misafir etmek isterim.izmir karisik gibi 2 gundur allah sonumuzu hayir etsin valla
ayyyyy evettttt yazarız gazı çıkmıyor neden?siz ne yapıyorsunuz?yada burnu tıkalı neyapalım??ayyyy inanmıyorum ya dr ilk ne hissediyorsun diye sorduğun da?yaşlandığımı hissettim demiştim..:)))Ayy bi an o günler e geldiğimizi düşündüm . Ne güzel olur kizlar yaa . Şu an nasil merakla onları beklerken yazıyoruz . O zamanda uyumalarini beklerken dertlesiriz :))
Aaaamiiiiiiiinnnnn :)))))
aynennn ya çok uzun bir süre 15 iyi ya...Bir ay nasil dururuz hic bilemiyorum:))))
Allahim korusun herkezi zeval vermesin ulkemeinşallah canım ben de isterim tüm arkadaşlarla tanışmayı görmeden artık tanıyorum o kadar..sağlıkla tamamlarsak inşallahhhh.tüm dünyada kardeşlik sevgi olsun inşallah ya canlar yanmasın hiç kimse üzülmesin diye dua ediyorum..
allahım sağlıkla gönlündekini versin inşallah canım herzaman mutluluğunu yaşatsın...Hep bi umudum olsun istedim ben hayata daha smski sarilayim die kizi hic dusunmedim tabi esimle karar vercez allah ogunleri gosterirse insallah.allahim hepimizin gonlune gore verrSin insallah
:)) Allahim isteyen herkese ve bizlere de anneligi yasatsin ve ömrümuzun sonuna kadar bizimle olsunlar. Onlarla yaslanalimayyyyy evettttt yazarız gazı çıkmıyor neden?siz ne yapıyorsunuz?yada burnu tıkalı neyapalım??ayyyy inanmıyorum ya dr ilk ne hissediyorsun diye sorduğun da?yaşlandığımı hissettim demiştim..:)))
Bakiyorum haberlere herseye gelecekten endise ediyorum kendim icin degl kismet olurda cocuklarimizi kucaklarimiza alirsak onlarin gelecegi icin endiseleniyorumAmin
ülkemizin her tarafi bi rahata kavussun artik
aminnnn inşalllahhhh Allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şekilde versin inşallahhh..:)) Allahim isteyen herkese ve bizlere de anneligi yasatsin ve ömrümuzun sonuna kadar bizimle olsunlar. Onlarla yaslanalim
Amin canim aminnallahım sağlıkla gönlündekini versin inşallah canım herzaman mutluluğunu yaşatsın...
Iyidir iyi :)aynennn ya çok uzun bir süre 15 iyi ya...
ben haber izlemiyorum eşim açınca izliyorum ya değiştirmesini istiyorum yada nete takılıyorum acuya dayanamıyorum zaten sulu göz bişeyim şimdi iki katına çıktı..:))Bakiyorum haberlere herseye gelecekten endise ediyorum kendim icin degl kismet olurda cocuklarimizi kucaklarimiza alirsak onlarin gelecegi icin endiseleniyorum
evet ama artık zaten 10.haftadan sonra alttan bakmazlar..ama mecbur oda şuan başka tıp ta teknik yok..Iyidir iyi :)
Ama şu ultrasonun fazlasi bebege zararli yorumlarıda kafamı karıştırmıyor değil. Bilmiyorum artik ne yaparız
Ben izlemicem diyorum ama dayanamiyorum goz gezdiriyorum.benim aglama krizlerim gecti gibi biraz:))ben haber izlemiyorum eşim açınca izliyorum ya değiştirmesini istiyorum yada nete takılıyorum acuya dayanamıyorum zaten sulu göz bişeyim şimdi iki katına çıktı..:))
Ay evet şu alttan bakma bitse bide jel bitse hayirlisi ile coookk mutlu olucamevet ama artık zaten 10.haftadan sonra alttan bakmazlar..ama mecbur oda şuan başka tıp ta teknik yok..
ayyy evet senin bir ara bayağı kötü idi bağıra bağıra ağlamk istiyordun..hepimiz sıra ile yaşıyoruz ne güzelll sağlıkla tadını çıkaralım...:))bunlar da herşey gibi misafir sonra gidecek sadece anılarımız da kalacak..Ben izlemicem diyorum ama dayanamiyorum goz gezdiriyorum.benim aglama krizlerim gecti gibi biraz:))
inşallah 11 .ayda biter jel muhtemelen...çok kötü ya..Ay evet şu alttan bakma bitse bide jel bitse hayirlisi ile coookk mutlu olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?