2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Oyleydim valla sirayla gidiyoruz yasamaya.aynen anilarimizda kalacak gulecegiz:))

Ayy benimde ignem bitse keskeee artik igne girmiyorr canlarrr catir cutur sesler cikiyor igne girerken dusunun halimii ciglik atasim var:)))))
canım ya biliyorum ben de hala korkudan oluyorum kapsüle geçebilirsin dedi ama doktorum ne bileyim ben rahim temizlenmiş diyene kadar devam edeyim diyorum ..

canım ya biliyorum ben de hala korkudan oluyorum kapsüle geçebilirsin dedi ama doktorum ne bileyim ben rahim temizlenmiş diyene kadar devam edeyim diyorum ..
Devam et tatlim banada gun asiri vurdur ozaman dedi ama icim rahat etmez hergun vuruluyorum napayim

Ayy benimde ignem bitse keskeee artik igne girmiyorr canlarrr catir cutur sesler cikiyor igne girerken dusunun halimii ciglik atasim var:)))))
Cok haklısın bana geçen hafta bir kere yapildi ya hep seni düşündüm nasil dayanıyor bu kiz sürekli diye .
Uc gun hissettim o igne yerini saga sola dönerken rahatsiz etti. Allah yardimcin olsun canim .

cinsel ilişki ile size doktorunuz ne dedi. Bu adamlar 9 ay ne yapacaklar :)
valla tatlım bizim doktor üç ay yok riskli dedi sonra serbest dedi ama yani biz böyle iğneler acılar çekerken onlarda dayansın yani..sonuçta bir sürü onların da emeği var onlar bizden daha çok istiyorlar.birazda kendilerini tutsunlar demi ama...

Cok haklısın bana geçen hafta bir kere yapildi ya hep seni düşündüm nasil dayanıyor bu kiz sürekli diye .
Uc gun hissettim o igne yerini saga sola dönerken rahatsiz etti. Allah yardimcin olsun canim .
Amin canim.Evet asiri agri yapiyor bazen dayanamayip agliyorum igneden donerken hemsireler bile aciyo bana vururken uzuluyolar kucuk emrah gibi oldum ayyy koptum gulmektennn :)))

Aynen öyle :)))

benim doktor transfer günü 3 gün yasak sonra serbest dedi. ama biz tedbir olsun diye aklımızdan bile geçirmedik. süreç uzun olunca ne olacağını bilemedim. ben tüp bebek tedavisini eşimden ayrı yaptık. işden dolayı izin alamadı. beni götürdü bıraktı. yumurta toplama günü geldi bir daha gelemedi. annem yanımdaydı.

Ayy canim yaa sende mi devam ediyorsun
Allahim emeklerimizi bosa çıkarmasın kucağımiza aldigimiz gunleride görelim
evet canım ya kanama olunca başlanıldı sonra doktor istersen canın çok yanacak yazık dedi kapsüle geç Allah korusun kanama olursa yapalım yada ara ara dedi ben yine de rahat edemedim hergün oluyorum..eczane de bir bayanla tanıştım bizim haftalar da oda sabah akşam oluyormuş ol boş verdedi için rahat olur dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…