Koptum hala guluyom krize girdim :))))))esim uyancak korkcak noluyo diye :)))))Benide güldürdun :))))))
Hadi yaa üç gün sonra serbest mi dedibenim doktor transfer günü 3 gün yasak sonra serbest dedi. ama biz tedbir olsun diye aklımızdan bile geçirmedik. süreç uzun olunca ne olacağını bilemedim. ben tüp bebek tedavisini eşimden ayrı yaptık. işden dolayı izin alamadı. beni götürdü bıraktı. yumurta toplama günü geldi bir daha gelemedi. annem yanımdaydı.
genel olarak herşeylerimiz bu süreçta aynı toplamaya gelen eşler transfer de bulunamadı yada tersi ama üç ay riskli sonra sakınca yok çünkü kasılmalar kanama ve düşüğe sebep olur..benim doktor transfer günü 3 gün yasak sonra serbest dedi. ama biz tedbir olsun diye aklımızdan bile geçirmedik. süreç uzun olunca ne olacağını bilemedim. ben tüp bebek tedavisini eşimden ayrı yaptık. işden dolayı izin alamadı. beni götürdü bıraktı. yumurta toplama günü geldi bir daha gelemedi. annem yanımdaydı.
aynnennn ilahiii ayça sağlıklı uzun yaşa ailenle sevdiklerinle inşallahhh:))))Koptum hala guluyom krize girdim :))))))esim uyancak korkcak noluyo diye :)))))
öyle dedi ama tabi biz öyle bir şey düşünmedik. zaten eşimde yanımda değildi. araştırdım netten yasak olmadığını söyleyen çok kişi var. ama riske atmamak gerekHadi yaa üç gün sonra serbest mi dedi
Ay siz iyiki uymamissiniz o doktora o ne öyle ayaga kalkmaya bile korkarken o günlerde bide ilişki. Daha neler :))
Senin tedbirini alman iyi olmus tatlim 3 ay cok tehlikeli 3 ay atlatalim serbest olcak insallah:))))) d.r vermesi sacma geldi banabenim doktor transfer günü 3 gün yasak sonra serbest dedi. ama biz tedbir olsun diye aklımızdan bile geçirmedik. süreç uzun olunca ne olacağını bilemedim. ben tüp bebek tedavisini eşimden ayrı yaptık. işden dolayı izin alamadı. beni götürdü bıraktı. yumurta toplama günü geldi bir daha gelemedi. annem yanımdaydı.
Ayyy ne guldum ya valla sizide guldurdum ne mutlu bana ama valla oyle oldum resmen ya ben acilar kadiniyim die gezcem:))))))))))))aynnennn ilahiii ayça sağlıklı uzun yaşa ailenle sevdiklerinle inşallahhh:))))
Iyi geceler tatlim allah rahatlik versin opuldungüzel arkadaşlarım yol arkadaşlarım benim uykum geldi sizlere iyi sohbetler iyi geceler tatlı rüyalar sağlıkla sıhhatle kalın görüşmek üzere Allah rahatlık versinnn
Iyi geceler tatli ruyalar canimBende öpüyorum sizleri mutlu haberlerle görüşmek üzere :)
Allah rahatlik versin guzel anneler
Nekadar çabuk unuttunuz elinizin boş kaldığı yada heyecanla bekleyip moral bulmak için güzel şeyler duymak istediğiniz günleri . Hemen soyutlayıvermişsiniz kendinizi hamile kalamayan yada hamile kalmış olma umudu taşıyanlardan. Bir umut soruyor insan yada belki sizleri okuyarak mutlu oluyor . Ben de negatif sonuç alanlardanım sizinle aynı dönemlerde (şubat ikinci hafta) deneyip kötü sonuç aldım . Ama okuyorum arada sizinle seviniyor yada endişeleniyorum. Tekrar denemek için önümüzdeki ayı bekliyorum ve paylaşırım diye düşünmüştüm . Tepkinizi hiç anlamadımkötü niyet yok bizlerde o dönemde çıkmazın içindeydik,kime sorsak diye bakınmışızdır.
Gerçi ben sağlamcıyım sormaktansa deli gibi araştırırım.
Onlarıda anlıyorum bizim topic diğer topic'lerden farkı ilk katılanların nerdeyse hemen hepsi hamile buda dikkat çekiyor.
Tecrubeli bilirler diye soruyorlar,onlarıda anlamak lazım.
Bunu yazmamda ki nedenleri biride bir kaç gündür farkındayım eskiler eski mevuzlar tekrar tekar konuşulup o tedirginlikleri gördükce stres olmamız gereken dönemde biraz stres oluyor ve bu yuzden topic den uzak duruyor,ve bu şekilde gittikce buranın anlamı kalmaycak hepimiz bırkacağız.
Ben başka topic te yazmıyorum sadece beraber başladığım sizlerle yazışıyorum.
Umarım öyle bir durum yaşamayız.
Moderatörümüz_tangled_ yeni bir topic acar ve uygun bir başlık koyarız.
Sadece şubat hamileri gibi
Ayyy cepten yazınca hafta sonu değil hafta:))Güzel melekler günaydın herşeyin gönlünüzce olduğu hiçkimsenin üzülmesini güzel haberlerle dolu sağlıklı bir hafta sonu olması dileği ile bu arada olumsuz sonuç alıp tekrar deneyen arkadaşları biran önce sağlıkla yeniden yanımız da görmek dileği ile.......
Hepimiz her nerede isek sonuçta hepimizin çabası umudu aynı...:)))
Tabi simdi adet olmuyoruz ya o yuzdende oluyo galiba benim annem menopazda ayni oda oyle :)))bende senin dedigin gibi yapicam arastirmama butun vitaminlerime baktircagim hangi bolume gidiliyo bunlar icin
Çok geçmiş olsun.Allahın izniyle doğumda vucudun yenilir inşallah.(öyle derler ya doğum yapınca vucut yeniliyormuş kendini)Evet makinalara felan girdim butun herseye girdim d.r dinledgnde gordugunde sen kac yasindasinda bole oldu dedi:)))sknti stres bissuru sey iste kalp yetmezligi ilaci verdi ama cok gencsin hergun kullanmicaksin asiri rahatsz ettgnde kullan demisti ben hic kullanmyorum bagmlilik yapmak istemyorum oldugu zaman acile gidiyorud ritmi yavaslatmak icin serum bagliyolar makinaya baglayip izliyolar sonra donuyorum
benim doktorum çok kısa bekletiyor 1 dk bile tuttumuyor.Çok tutmak iyi değil diyor.evet ama artık zaten 10.haftadan sonra alttan bakmazlar..ama mecbur oda şuan başka tıp ta teknik yok..
benim doktorum transferden sonra bir daha alttan hiç bakmadı.benim doktorum çok kısa bekletiyor 1 dk bile tuttumuyor.Çok tutmak iyi değil diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?