2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

'' B blankx ''neredesin tatlım..benim uyku sana geçti galiba sıra ile devrediyoruz.ben de koku hassasiyeti başladı..bir çözüm sunnnn acillll dışarıda neyapacağımm???
Eşim eve gelince etrafını toparlama ,ütü vs hallediyorum gece 02.30 civarı uyudum.
Ama bu durumumuzda bebeğin gelişimi icin melatonin hormonu önemli bizim icin.
saat 23.00-05.00 arası vucudumuz bu hormonu karanlık sessiz bir oda da, uykuda üretiyor.

Kokuya gelince 5.aya kadar yapacak birşey yok.Özellikle sabah saatlerinde daha hassas

Ayy benimde ignem bitse keskeee artik igne girmiyorr canlarrr catir cutur sesler cikiyor igne girerken dusunun halimii ciglik atasim var:)))))
ben pıhıtlaşma nedeniyle hem hamilelik hem sonrasında kullanmam gerekecek yani neredeyse bir yıl.

cinsel ilişki ile size doktorunuz ne dedi. Bu adamlar 9 ay ne yapacaklar :)

cinselikle ilgili birşey soylemedi doktorum.
Ama geçmiş hamile arkadaşlarımdan biliyorum.
Kanama düşük riskin yoksa 8 hafta dan sonra sıkıntı olmaz.

Canim ya ne kadar tatli dillisin cok tesekkur ederim anlayisin icin.Allah hepimize evlatlarini saglikla kucagina almayi nasip etsin beni bu guzel mesajinla mutlu ettigin icin tesekkur ederim az önce baska bir arkadasin yazdigi mesaja o kadar cok uzuldum ki senin mesajin iyi geldi üstüne sagol iyi kalpli _tangled_

dışlamak değil kesinlikle,takip ediyorsan zaten görüyorsundur soru soran arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Allah sana kucağına almayı nasip etsin inşallah .Bizlerinde tuttmadığı da oldu, kayıbıda oldu .Sen ve aramızda kaybeden diğer arkadaşlarda dahil ,güzel bir grup kuruldu ve ama grup içinde hormonların gerçekten en tavan yaptığı dönemdeyiz, bazı arkadaşlarımız artık topic e bile girmek istemiyor cunku sıfırdan başlayan surekli korku tuttu mu tuttmadımı hcg değeri vs ne kadar cevaplasak ta tatmin etmiyor, cevabımıza raağmen "ama ama" diye devam ediyor onları elbetteki anlıyoruz ama bu bizleride olumsuz etkiliyor.Forumda sorduğu sorulara cevp olan bir sürü başlık var.
Konu başlığıda belli sende bizimle birlikte olanlardansız .Bizleri takipde ettiğin icin allahın izniyle tekrar gebelik oluştuğunda kime ne soracağını bileceksin,bizde seni.
Çok fazla topic var her ortama her soru sorulduğunda hepsi birbirine girecektir,ve bu düzgün kategorize edilmediği için örneğin yeni gelen biri aradığın soruyu hangi başlık altında bulacağını bilemeyecek girdiği yerde farklı şeyler konuşuluyor olacak.
Bu karmaşıyı yapanda işte forumda ki her topic e girmek.
Hamilelik olsun allah korusun hastalıklar olsun önemli konular ve düzen içinde olursa kime ne soracağını nerede cevabını bulacağını bilir ve o hassas dönemde gereksiz kafa karışıklığına girmez.

Bu şahsi düşüncem katılan olur-olmayan olur.

Son düzenleme:
Canım aslında bu tür soruların sorulmasının nedeni başlığın sürekli aktif olması ve büyük kısmının hamile olması... Ben de bir şey arattığımda bir sorum varsa mesaj sayısının fazla, son yorum tarihinin yakın ve yazanların cevap verebilecek konumda olup olmadığına bakıorum her zaman. Yarın yeni başlığa geçsek eminim bu tür soruları soranlar oraya da gelecek. Yani biz de onlar gibiydik demek lazım her zaman. Hala kalp atışı duymuş değilim yarın ne yaşayacağım ne konuma düşeceğim belli olmaz. Bu hissi en iyi sen biliyorsun belki... Ne yazık ki kategorize edebilmek istediğimiz düzende götürmek başlığı çok zor... Belki bu başlıkta en bilgili ve herkesin içini en çok rahatlatan kişi de sensindir sen de yanlış anlaşıldın bu konuda :)

bende onu söylüyorum bu karmaşıklığın sebebi bizlerin yanlış yerlere girmesi,ben foruma girerken kendi sorularıma cevap olabilecek en doğru başlığa baktım ve sadece orada devam ediyorum.
Diğer yerlere bakıyorum arada ama yazmıyorum.İlgimi çeken kişilerin profilinden geçmiş mesajlarına bakıp bilgi ediniyorum.O kişiye sorum olacaksada özelden sormayı tercih ederim.
Herkes bu şekilde hareket etse inan insanlar bu kadar korkmayacak sorularının cevabına hemen ulaşabilecek çaresiz kalmayacak.

Soyle bi fark var sen iyi bi dille soyluyosun ama sadece sen guzel bi dille soyledin.konusmadan konusmaya fark var burdan kalkipta sacma sapan sorular soruyosunuz ne isiniz var burda diyemez kimse bu konusma anlatim sekli yanlis haksizmiyim???

Soyle bi fark var sen iyi bi dille soyluyosun ama sadece sen guzel bi dille soyledin.konusmadan konusmaya fark var burdan kalkipta sacma sapan sorular soruyosunuz ne isiniz var burda diyemez kimse bu konusma anlatim sekli yanlis haksizmiyim???
anlatım dili elbette önemli ama ben onuda hoş karşılıyorum.Hormonların bu kadar karışdığı bir dönemde ani tepkilerimizi farklı verebiliriz , bu hepimiz için geçerli,yarın bizde o şekilde bir çıkış yapabiliriz,hoş görmek lazım.

Ben adima kirarak cikis yapmam.istemezssem cevap vermem yani.ben uzuldum acikcasi ole bi konusma okudugumda onlarda uzuldu eminim.bizde bazen sacma sorular sorabiliyoruz insanlik hali gerginlik olmasin kimsenin arasinda ama hassasiyete davet ediyorum herkezi ve opuyorum sizleri ani cikislar yapmayalim ve sakin olalim arkadaslarim :)))))

Arkadaşım hic olur mu öyle şey hepimiz hala tedirginiz kaygilarimiz korkularimiz hep devam ediyo hele de siyrildiniz dediğin kisi daha bebek olarak bile kabul etmediğini defalarca soyleyen ve herkesin sorusuna cevap veren , bilgisi yoksa bile arastirip buraya doküman sunan biri. Ne olur birbirimizi yanlis anlamayalim. Hassasiyetimiz durumlarimizdan kaynaklaniyo ve bizi en iyi anlayacak yine burdaki ayni derdi çekenler.. Topik kimseye kapali değil yasak degil. Söylenenler kötü değildi ama hassasiz işte ne olur sonradan gelenlerde öncekilerde üzülmesin birbirimize destek olmaya devam....
Ben tedaviden sonuc alamayan arkadaslar icin hep tedavisiz en yakin zamanda kavussunlar bebeklerine diye dua ediyorum. Inşaallah seninde böyle olur ve bizimle paylasirsin bu mujdeyi

Hiçbirimiz kırılmayalım so uçta hepimiz çok alıngan kırılgan hassas bir dönemden geçiyoruz kendimizi yalnız hissediyoruz be. Kendi adıma burada sizlerle yazışınca yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum sağlıkla bu riskli zamanları atlatınca yeni güzel konulara geçeriz inşallah sevgi ile hoşgörü ile love you...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…