Tabii ki canım hiçbirimiz bunun aksini düşünmüyoruz zaten. Bunca zamandır burada devam eden güzel sohbetimiz de bunun en büyük kanıtı. Ama herkesin hassas olduğu bir ortamda ekstra hassasiyet beklemek için de bizim de karşımızdakilere aynı hassasiyeti göstermemiz gerek. Hep başkalarından anlayış ve hassasiyet beklemek bana göre bencillik oluyor o noktada. Çok şükür biz o noktadan çok uzağız. Birbirimizin üzüntüsüyle üzülen sevinciyle sevinen, mutlu haberlerini paylaşan insanlarız. Hep böyle kalmak dileğiyle :) benden de sevgilerHiçbirimiz kırılmayalım so uçta hepimiz çok alıngan kırılgan hassas bir dönemden geçiyoruz kendimizi yalnız hissediyoruz be. Kendi adıma burada sizlerle yazışınca yazdıklarınızı okuyunca rahatlıyorum sağlıkla bu riskli zamanları atlatınca yeni güzel konulara geçeriz inşallah sevgi ile hoşgörü ile love you...
Çok haklısın. Salı - çarşamba randevusu olanlar var inşallah güzel haberlerle dolup taşacak başlığımız <3Bu konuyla ilgili artık yazmayı düşünmüyorum.Hakaret edildi,suçlamada bulunuldu görmezlikten geldim.Söyleceğimi söyledim noktayı koydum.Bundan sonrada bu şekilde yazılacak olanlarıda görmezden gelicem.Huzurlu bir topic di sayfaları gereksiz cansıkıcı bir konuşma ile dolurulmasına sebep verdiysem hakkınızı helal edin,özür dilerim arkadaşlar.
Daha fazla bu mevuzu ile doldurmayalım eskisi gibi hoş sohbetlerlere devam edelim.
Peki ne dedi dr canimDün kanamaya rağmen görülen keseyi bugün göremedik çok kötüyüm
geçmiş olsun canım sen nasıl oldun?gerçekten kese görünmedi mi?Dün kanamaya rağmen görülen keseyi bugün göremedik çok kötüyüm
ara ara süren kasık ağrım ve sürekli uyumam dışında iyiyim. bu ağrıların devam etmesi normalmi. bugün 6 haftayı doldurdum. sen nasılsınKizlarrr napiyorsunuz nasil gidiyor:))
Normal diyo herkez canim benimde bugun rahimin orda agri var alta baski uyguluyo gibi buyuyolar ya ondan sanirimara ara süren kasık ağrım ve sürekli uyumam dışında iyiyim. bu ağrıların devam etmesi normalmi. bugün 6 haftayı doldurdum. sen nasılsın
yooo sen normalsin tatlım aynı duygu ve hisler biz de de deli korkular ben geçen gece kalktım eşimide uyandırdım ya benle değilse dedim çarşambayı iple çekiyorum ilaçlardan hormon yüklenmekten hızala kilom artıyor hemen sinirleniyorum zaten wc de sürekli gözüm peçe de de kan var mı paniği inş şu üç ayı atlatırsak rahatlarız.ben de sesin çıkmıyor diye seni merak ediyordum...sen de paniktey mişsin..:))Benim manyak derece de belim ağrıyor bide sivilcelendim stresten galiba bide az önce peçeteye o sürdüğümüz jel kahverengi parçacıklar şeklindeydi ay gerçekten sıkıldım ya hamile kaldık kalmasınada ya bu kafadaki deli korkular endişeler hepimizi aynıyız dün hiç uyuyamadım mallesef gündüz de uyuyamadım bugün kötüydüm hamilelik hastalık gibi bişey mi yoksa ben saçmalıyor muyum acep
tatlım kıyamam ben de sana özelden msj atmaya çalışıyorum gitmiyor...Bu konuyla ilgili artık yazmayı düşünmüyorum.Hakaret edildi,suçlamada bulunuldu görmezlikten geldim.Söyleceğimi söyledim noktayı koydum.Bundan sonrada bu şekilde yazılacak olanlarıda görmezden gelicem.Huzurlu bir topic di sayfaları gereksiz cansıkıcı bir konuşma ile dolurulmasına sebep verdiysem hakkınızı helal edin,özür dilerim arkadaşlar.
Daha fazla bu mevuzu ile doldurmayalım eskisi gibi hoş sohbetlerlere devam edelim.
Canım giremedim başım ağrıyordu hoş hala da ağrıyorda bu peçete olayı fena ya ezan da okunuyor Allahım bizim bu korkularımızı boşa çıkarsın boşuna endişelenelim inşallahyooo sen normalsin tatlım aynı duygu ve hisler biz de de deli korkular ben geçen gece kalktım eşimide uyandırdım ya benle değilse dedim çarşambayı iple çekiyorum ilaçlardan hormon yüklenmekten hızala kilom artıyor hemen sinirleniyorum zaten wc de sürekli gözüm peçe de de kan var mı paniği inş şu üç ayı atlatırsak rahatlarız.ben de sesin çıkmıyor diye seni merak ediyordum...sen de paniktey mişsin..:))
tatlım aktif ol ve bildiğimiz tanıdığımız sevdiğimiz ''seMinf''olarakkkanlatım dili elbette önemli ama ben onuda hoş karşılıyorum.Hormonların bu kadar karışdığı bir dönemde ani tepkilerimizi farklı verebiliriz , bu hepimiz için geçerli,yarın bizde o şekilde bir çıkış yapabiliriz,hoş görmek lazım.
Seminf nerdesin yatatlım aktif ol ve bildiğimiz tanıdığımız sevdiğimiz ''seMinf''olarakkk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?