2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Tabii ki canım hiçbirimiz bunun aksini düşünmüyoruz zaten. Bunca zamandır burada devam eden güzel sohbetimiz de bunun en büyük kanıtı. Ama herkesin hassas olduğu bir ortamda ekstra hassasiyet beklemek için de bizim de karşımızdakilere aynı hassasiyeti göstermemiz gerek. Hep başkalarından anlayış ve hassasiyet beklemek bana göre bencillik oluyor o noktada. Çok şükür biz o noktadan çok uzağız. Birbirimizin üzüntüsüyle üzülen sevinciyle sevinen, mutlu haberlerini paylaşan insanlarız. Hep böyle kalmak dileğiyle :) benden de sevgiler

Evet hepinizi anlıyorum yaşadıklarınızı duygularınızı hepimiz geçtik bu yollardan . Benim bir oğlum var çok şükür. Bu denemeler ikinci için . Ondan dolayı çok stres olmam falan diyordum. Hepsi hikayeymiş. Süreç ne olurs olsun zor. Zaten ben etkilenmiyorum demek mümkün değil. Zaten ilaçlar buna müsade etmiyor altüst ediyor hepimizi. Ben bunları 12sene önce yaşadım ilk bebeğimde . Tecrübeliyim ama sizleri okumak çok büyük zevk benim için . Yaşadıklarımı yaşayan insanların mutlulukları heyecanları çok güzel. Yazdıklarınızı takib ederken sizin için dua ediyorum üzülüyorum seviniyorum yada korkuyorum. Ben sizleri daha çok bebeş sahibi olma mutluluğunuza şahit olmak için takib ediyorum. Biraz daha hamilelikleriniz ilerlesin Allahın izniyle sizlere yorum da yaparım ilerki aylarda yaşadıklarınızla ilgili. Şimdi yorumsuzum çünkü zaten çok tetiktesiniz. Sadece biraz haksızlık gibi geldi bazı arkadaşların tepkileri. Sanırım söyleme şeklinden. Ve çaresiz birinin küskün mesajından . Sevgili topic üyeleri çık gerçeksiniz hepiniz ve çoook şeker çok doğal böyle kalın... Sevgilerr

Bu konuyla ilgili artık yazmayı düşünmüyorum.Hakaret edildi,suçlamada bulunuldu görmezlikten geldim.Söyleceğimi söyledim noktayı koydum.Bundan sonrada bu şekilde yazılacak olanlarıda görmezden gelicem.Huzurlu bir topic di sayfaları gereksiz cansıkıcı bir konuşma ile dolurulmasına sebep verdiysem hakkınızı helal edin,özür dilerim arkadaşlar.
Daha fazla bu mevuzu ile doldurmayalım eskisi gibi hoş sohbetlerlere devam edelim.

Çok haklısın. Salı - çarşamba randevusu olanlar var inşallah güzel haberlerle dolup taşacak başlığımız <3

ara ara süren kasık ağrım ve sürekli uyumam dışında iyiyim. bu ağrıların devam etmesi normalmi. bugün 6 haftayı doldurdum. sen nasılsın
Normal diyo herkez canim benimde bugun rahimin orda agri var alta baski uyguluyo gibi buyuyolar ya ondan sanirim

Benim manyak derece de belim ağrıyor bide sivilcelendim stresten galiba bide az önce peçeteye o sürdüğümüz jel kahverengi parçacıklar şeklindeydi ay gerçekten sıkıldım ya hamile kaldık kalmasınada ya bu kafadaki deli korkular endişeler hepimizi aynıyız dün hiç uyuyamadım mallesef gündüz de uyuyamadım bugün kötüydüm hamilelik hastalık gibi bişey mi yoksa ben saçmalıyor muyum acep

yooo sen normalsin tatlım aynı duygu ve hisler biz de de deli korkular ben geçen gece kalktım eşimide uyandırdım ya benle değilse dedim çarşambayı iple çekiyorum ilaçlardan hormon yüklenmekten hızala kilom artıyor hemen sinirleniyorum zaten wc de sürekli gözüm peçe de de kan var mı paniği inş şu üç ayı atlatırsak rahatlarız.ben de sesin çıkmıyor diye seni merak ediyordum...sen de paniktey mişsin..:))

tatlım kıyamam ben de sana özelden msj atmaya çalışıyorum gitmiyor...( çevrim içi ol sensiz tadı yok sen olmadan kime soracağız bilgecan evetttttt hepiniz hassassınız nazlısınızzzzz......ama ne güzel sohbet ediyoruz...:))

Canım giremedim başım ağrıyordu hoş hala da ağrıyorda bu peçete olayı fena ya ezan da okunuyor Allahım bizim bu korkularımızı boşa çıkarsın boşuna endişelenelim inşallah

tatlım aktif ol ve bildiğimiz tanıdığımız sevdiğimiz ''seMinf''olarakkk(

Diyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor naz yaptığımı falan mı düşünuuorlar acaba çok merak ediyorum bide doğum yapanlara sizinde ağrıyormuydu diyorum yahu napayım daha hassasım dikkat etmem lazım yani napabilirim o kadar çekmişim iğneler hormonlar sıkıntı stres bi daha yaşamak istemiyorum dondurulmuşum bile yok herşey sil baştan korkuyorum sonra diyorum ki eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…