Ayça sen kaç haftalık oldunSeminf tatlim noldu ya ne guzel sohbetler ediyoduk(
Nolduki yatatlım aktif ol ve bildiğimiz tanıdığımız sevdiğimiz ''seMinf''olarakkk(
8 haftalik sanirim d.r gidince tam belli olcak insallah bende tam bilmiyom kafam karisik:)))))Ayça sen kaç haftalık oldun
ayyy amin canım aminnnnn sağlıkla inşallahhhh...Canım giremedim başım ağrıyordu hoş hala da ağrıyorda bu peçete olayı fena ya ezan da okunuyor Allahım bizim bu korkularımızı boşa çıkarsın boşuna endişelenelim inşallah
tatlım seni korkutma istemem ama arkadaşımda dokuz ay boyunca olmuş ''breakfast''ın anne ve ablasında da değişiyor ama takma sen şuan onu ...Kızlar hani diyoruz ya 3 ay geçsin falan diye sonrasında kanama falan olmaz değil mi
aynı duygular tatlım biz normal olanlardan daha dikkatli olmalıyız nasipte varsa olurda yine de dikkatetmemiz gerekiyor sonuçta bizim ki zorlu bir tedavi ile benim de öyle dondurulmuşum yok herşey sil baştan Allahım sağlıkla bizleri bunlara kavuştursun inşallahhhDiyorum şuram ağrıyor buram ağrıyor naz yaptığımı falan mı düşünuuorlar acaba çok merak ediyorum bide doğum yapanlara sizinde ağrıyormuydu diyorum yahu napayım daha hassasım dikkat etmem lazım yani napabilirim o kadar çekmişim iğneler hormonlar sıkıntı stres bi daha yaşamak istemiyorum dondurulmuşum bile yok herşey sil baştan korkuyorum sonra diyorum ki eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa Rabbim nasip eder
ayyyy inşallahhhh ben de çokkk heyecanlıyım.bugün baş ağrısı var felaket ya...Kaldı bir gün ....haydi inşallah hayırlısı ile allahım gelsin çarşamba ...:))
bilmiyorum ki dışarıda iken ara ara cepten tam anlamadan okudum akşam okuyabildim galiba ''seMinf''alınmış canım ya alınacak birşey yok hepimiz yol arkadaşıyız kırıldığını üzüldüğünü yazdın gel yine devam edelim...bugün başım çokkk ağrıyor..neden acaba?...Nolduki ya
Seninki kontrol mu normal gebelik kontrolüne mi basladin canım sen.kaç haftalık oldu seninayyyy inşallahhhh ben de çokkk heyecanlıyım.bugün baş ağrısı var felaket ya...
bikere hissettiğimi söylemiştim eşimde bana gülmüştü böyle eğilince rahim bölgemde bişey tık tık atıyor gibi idi...:))Benimde AĞRIDI basım çok.biraz fazla AC kalınca da oluyor bende.birde kalp atışını hissetmek mumkunmu.hisseden varmi :)))
biz kalp atım sonrası ilk randevumuz canım şuan 8.haftadayız sağlıkla inşallah şu üç ayı tamamlarsak biraz korkularım azalacak inşallahhh..Seninki kontrol mu normal gebelik kontrolüne mi basladin canım sen.kaç haftalık oldu senin
Himmm :))) öyle bisey bende de oluyor da ondan sordum :))))bikere hissettiğimi söylemiştim eşimde bana gülmüştü böyle eğilince rahim bölgemde bişey tık tık atıyor gibi idi...:))
Bende kalp atışını duyarsam 3 ay doldurmuş kadar olucam.çok heyecanliyim.allahım lütfen yardım et.biz kalp atım sonrası ilk randevumuz canım şuan 8.haftadayız sağlıkla inşallah şu üç ayı tamamlarsak biraz korkularım azalacak inşallahhh..
sağlıkla inşallahhh canım ama kontroller artık çok heyecanlı önceden kabus idi şimdi kesen itibaren iple çekiyoruz ...:))Bende kalp atışını duyarsam 3 ay doldurmuş kadar olucam.çok heyecanliyim.allahım lütfen yardım et.
Biz seminf ya birsey demedikki o kimseyi kirmadiki.skldiysan ondan agriyodur tatlim karanlik yerde dur yoksa gecmiyorbilmiyorum ki dışarıda iken ara ara cepten tam anlamadan okudum akşam okuyabildim galiba ''seMinf''alınmış canım ya alınacak birşey yok hepimiz yol arkadaşıyız kırıldığını üzüldüğünü yazdın gel yine devam edelim...bugün başım çokkk ağrıyor..neden acaba?...
saol canım ya hamilelikte bide şiddetli baş ağrısı vardı değil mi ben de bu başladı galiba..:)))sen nasılsın tatlım bugün?Biz seminf ya birsey demedikki o kimseyi kirmadiki.skldiysan ondan agriyodur tatlim karanlik yerde dur yoksa gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?