2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar hani diyoruz ya 3 ay geçsin falan diye sonrasında kanama falan olmaz değil mi

aynı duygular tatlım biz normal olanlardan daha dikkatli olmalıyız nasipte varsa olurda yine de dikkatetmemiz gerekiyor sonuçta bizim ki zorlu bir tedavi ile benim de öyle dondurulmuşum yok herşey sil baştan Allahım sağlıkla bizleri bunlara kavuştursun inşallahhh

bilmiyorum ki dışarıda iken ara ara cepten tam anlamadan okudum akşam okuyabildim galiba ''seMinf''alınmış canım ya alınacak birşey yok hepimiz yol arkadaşıyız kırıldığını üzüldüğünü yazdın gel yine devam edelim...bugün başım çokkk ağrıyor..neden acaba?...

Benimde AĞRIDI basım çok.biraz fazla AC kalınca da oluyor bende.birde kalp atışını hissetmek mumkunmu.hisseden varmi :)))

Biz seminf ya birsey demedikki o kimseyi kirmadiki.skldiysan ondan agriyodur tatlim karanlik yerde dur yoksa gecmiyor

Biz seminf ya birsey demedikki o kimseyi kirmadiki.skldiysan ondan agriyodur tatlim karanlik yerde dur yoksa gecmiyor
saol canım ya hamilelikte bide şiddetli baş ağrısı vardı değil mi ben de bu başladı galiba..:)))sen nasılsın tatlım bugün?

Bende kalp atışını duydum küçücük kalbini atarken gordum bugün o nasi bisey öyle Rabbimin mucizesi resmen 1,26 boyutu 7w3d olarak ölçüldü haftası da adetime gore 3 gün geri o takıldı şimdi de kafama kalp atışını duymak da gecirmiyormus endişeleri ama çok sukur bu günü de gorduk bahar ne güzel geldi ablamin da bebeği oldu bugün sağlıkla bi tüp bebeğimiz doğdu sıra bizimkilerde inşallah kızlar inşallah dolsun tassin bu hafta güzel haberler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…