2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ayyyyy canım ne güzel yazmışşsın inşallahhhhh herzaman böyle güzel haberler duyalım inşallahhhhh o kalp atışı gerçekten bir mucizeye tanık olmak ayyy yani hiçbirşey yokken Rabbim orada bir can beliriyor ve kalbi atıyorrr Allahım sen sağlıkla tamamlamayı nasip eyle...

bende de oluyordu eşim psikolojik dedi ama bence kalbi atıyor biz eğilince sıkışıyorlarsa:))
Onlarin kabini seveyim ben allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip et ,sana uzanan elleri bosa cevirme sonuc alcak arkadaslarima kalbini duycak arkadaslarimi anne olmak isteyen insanlari sen kotuyle karsilastirma yarabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip et bize allahim.AMINNNNN

Amin canim amin
Kalbine ağzına parmaklarina sağlık :)

Allahin izniyle duycaksin pit pitlari tarifi olmayan bisey.guzel haberlerle don insallah
inşallah geçen sefer keseyi gördü ama tam net görmedi üstten baktığı için. tahminimce yine üstten bakacak belki duymayabilirim

Kızlar canım çok sıkkın peçetye böyle açık kahve pembesi bişey geldi yani kan değil di jeli kullandım ondan da büyük kahverengi parcacıklar aramalımıyım hemşireyi

Kızlar canım çok sıkkın peçetye böyle açık kahve pembesi bişey geldi yani kan değil di jeli kullandım ondan da büyük kahverengi parcacıklar aramalımıyım hemşireyi
İçeride biriken jeller canım stres yapma diyeceğim ama içinin rahat etmesi için ara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…