ayyyyy canım ne güzel yazmışşsın inşallahhhhh herzaman böyle güzel haberler duyalım inşallahhhhh o kalp atışı gerçekten bir mucizeye tanık olmak ayyy yani hiçbirşey yokken Rabbim orada bir can beliriyor ve kalbi atıyorrr Allahım sen sağlıkla tamamlamayı nasip eyle...Bende kalp atışını duydum küçücük kalbini atarken gordum bugün o nasi bisey öyle Rabbimin mucizesi resmen 1,26 boyutu 7w3d olarak ölçüldü haftası da adetime gore 3 gün geri o takıldı şimdi de kafama kalp atışını duymak da gecirmiyormus endişeleri ama çok sukur bu günü de gorduk bahar ne güzel geldi ablamin da bebeği oldu bugün sağlıkla bi tüp bebeğimiz doğdu sıra bizimkilerde inşallah kızlar inşallah dolsun tassin bu hafta güzel haberler
bir mucizeye şahit olacaksın canım inşallahhh sağlıkla senin de güzel haberlerini alalım inşallahhhbende yarın gidiyorum kontrole inşallah kalp atışını duyarım
Ya ben sacmaliyor muyum bilmiyorum ama uzaninca gobegimin altinda bisey atiyor sanki küçük küçük oynuyor :)))Benimde AĞRIDI basım çok.biraz fazla AC kalınca da oluyor bende.birde kalp atışını hissetmek mumkunmu.hisseden varmi :)))
bende de oluyordu eşim psikolojik dedi ama bence kalbi atıyor biz eğilince sıkışıyorlarsa:))Ya ben sacmaliyor muyum bilmiyorum ama uzaninca gobegimin altinda bisey atiyor sanki küçük küçük oynuyor :)))
Psikolojik herhalde
Acalim tatlim semnf da gelir belkiarkadaşlar 2016 sonbahar mucizeleri (bebekleri )diye yeni topic açalım mı?nedersiniz?
Dimi yaa :)bende de oluyordu eşim psikolojik dedi ama bence kalbi atıyor biz eğilince sıkışıyorlarsa:))
Bilemedimarkadaşlar 2016 sonbahar mucizeleri (bebekleri )diye yeni topic açalım mı?nedersiniz?
Onlarin kabini seveyim ben allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip et ,sana uzanan elleri bosa cevirme sonuc alcak arkadaslarima kalbini duycak arkadaslarimi anne olmak isteyen insanlari sen kotuyle karsilastirma yarabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip et bize allahim.AMINNNNNbende de oluyordu eşim psikolojik dedi ama bence kalbi atıyor biz eğilince sıkışıyorlarsa:))
Amin canim aminOnlarin kabini seveyim ben allahim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip et ,sana uzanan elleri bosa cevirme sonuc alcak arkadaslarima kalbini duycak arkadaslarimi anne olmak isteyen insanlari sen kotuyle karsilastirma yarabbim saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip et bize allahim.AMINNNNN
inşallah canımbir mucizeye şahit olacaksın canım inşallahhh sağlıkla senin de güzel haberlerini alalım inşallahhh
Vee hayirli anne baba olmayi nasip etsin bizlere allahimm.aminnnAmin canim amin
Kalbine ağzına parmaklarina sağlık :)
Allahin izniyle duycaksin pit pitlari tarifi olmayan bisey.guzel haberlerle don insallahbende yarın gidiyorum kontrole inşallah kalp atışını duyarım
inşallah geçen sefer keseyi gördü ama tam net görmedi üstten baktığı için. tahminimce yine üstten bakacak belki duymayabilirimAllahin izniyle duycaksin pit pitlari tarifi olmayan bisey.guzel haberlerle don insallah
Alttan neden bakmiyor tatliminşallah geçen sefer keseyi gördü ama tam net görmedi üstten baktığı için. tahminimce yine üstten bakacak belki duymayabilirim
İçeride biriken jeller canım stres yapma diyeceğim ama içinin rahat etmesi için ara..Kızlar canım çok sıkkın peçetye böyle açık kahve pembesi bişey geldi yani kan değil di jeli kullandım ondan da büyük kahverengi parcacıklar aramalımıyım hemşireyi
Hakikaten şaka gibisin canim boyun kaç peki49 oldum bu hafta kilo almak istiyorum okadar ilac bi bana hayretmedi ya saka gibi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?