2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar canım çok sıkkın peçetye böyle açık kahve pembesi bişey geldi yani kan değil di jeli kullandım ondan da büyük kahverengi parcacıklar aramalımıyım hemşireyi
cipsoni tatlım nasılsın?endişelen me rahat ol içeride biriken jeller bide yerleşmeden ötürü rahim zarar görüyor kanıyor o içeride kuruyor jelle dışarı atılıyor.korkma canım..

Katılıyorum arkadaşım sana eğer fazlalık gibi görünüyorsak daha sormayız da yazmayız da ben her konu herkese açık diye sizlere sorular yönetiyorum tecrübesizim belki saçma sorular yöneltebilirim ama rahatsızlık duyan cevap vermesini mysweetbaby arkadaş sana soru yönetirsek cevap vermezsin burası herkeze açık bence üstelik bizlerde hormon yüklüyuz ama burda kimsenin sorularını yargilamiyoruz

Alttan neden bakmiyor tatlim
Bilmiyorum ben tüp bebek merkezine gitmiyorum. bulunduğum ildeki gebelik takibi yapacak ve doğuma girecek olan doktoruma gidiyorum.oda alttan bakmıyor. tüp bebek merkezinde doktoruma kontrole gittiğim gün telefon açıyorum ilaçla konusunda bana bilgi veriyor sadece. ben antalyada yaptırdım tüp bebeği ama antalyada yaşamıyorum.

Rahatsız olduğunuz kişiler biz çaylaklarsa söyleyin bilelim konunuzu bolduk sanırım bizim yüzümüzden başka konu acmaniza gerek yok daha yazmayız olur biter

Rahatsız olduğunuz kişiler biz çaylaklarsa söyleyin bilelim konunuzu bolduk sanırım bizim yüzümüzden başka konu acmaniza gerek yok daha yazmayız olur biter
kimse rahatsız olmuyor. böyle düşünme bence. dün biraz gerginlik yaşandı ama uzatmaya gerek yok. herkesin hormonları tavan etmiş durumda.

cipsoni tatlım nasılsın?endişelen me rahat ol içeride biriken jeller bide yerleşmeden ötürü rahim zarar görüyor kanıyor o içeride kuruyor jelle dışarı atılıyor.korkma canım..
İnşallah öyledir az önce yine wc gittim bu sefer bişey yoktu anlamadım gitti bu işi ama valla yoruldum ya benim iğnelerimin adı ve sayısı değişti 4 günde bir vuruluyorum artık geçen de iğne vurulmamıştım o zaman gerçeği yine böyle lekelenme oldu af Allahım af 4 günde bir böyle bişey yaşıyorum kalp duymaya da 6 gün var ki inşallah duyarım bekleyip göreceğiz

Saol arkadaşım ya bizi bukadar güzel anlatan bi kişi daha olurmu bilmem allah razı olsun biz evet çaylak olabiliriz bu yüzden söz tecrübeli kişileri takip ediyoruz ne yazık ki sanki kendiniz bu aşamalardan geçmemiş gibisiniz

Çok saol tangled yanımızda olduğun icin

tatlım sakin ol sizle alakası yok yeni konu açmanın bunu arkadaşlar sürekli söylüyorlar genel olsun yeni başlık açalım diye ve alınma sizleri anlıyoruz hislerini duygularını ve elimizden geldiğince sorularını cevaplamaya çalışıyoruz ..yani yeni topic olsada orada da yine görüşeceğiz ...:))

sağlıkla görürsün inşallah canım tedirgin olma aynı durumdayız hepimiz bu haftalar çok normalmiş embriyo gelişiyor bebek olacak kendine yer açıyor ve kanatıyor bizleri de korkutuyor korkma tatlımmm...

Canım çok iyisin ama okudunmu o arkadaşın yazdığını bizlerde hormon yüklüyuz ama agresif değiliz tek isteğimiz sizin tecrübelerinden faydalanmak kendimize ders çıkarmak

Denizli de yasiyodun demi yanlismi hatirladim?anladim tatlim busefer duyulur allahin izniyle tatlim

Canım çok iyisin ama okudunmu o arkadaşın yazdığını bizlerde hormon yüklüyuz ama agresif değiliz tek isteğimiz sizin tecrübelerinden faydalanmak kendimize ders çıkarmak
onun öyle kimseyi kırmak niyetinde olduğunu zannetmiyorum tatlım bak sende söylüyorsun hepimiz aylardır hormon yükleniyoruz kendimize baskımız çeverenin baskısı hoşgörü ile unutulım tatlı heyecanlı sohbetlerimize devam edelim herşeyi paylaşarak mutlu ahberlerimizle çoğalacağız dünü unutalım bugün neler hissettin batma ağrı oldu mu..hislerini dinle...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…