önce sizlerin fikri gerekli sizce başlık ne olsun bide sonbahardaki tüm anneleri kapsasın?düşünelim açalım.._tangled_ canım yeni başlık açarsan etiketle orda kolay bulalım ^-^
cipsoni tatlım nasılsın?endişelen me rahat ol içeride biriken jeller bide yerleşmeden ötürü rahim zarar görüyor kanıyor o içeride kuruyor jelle dışarı atılıyor.korkma canım..Kızlar canım çok sıkkın peçetye böyle açık kahve pembesi bişey geldi yani kan değil di jeli kullandım ondan da büyük kahverengi parcacıklar aramalımıyım hemşireyi
Katılıyorum arkadaşım sana eğer fazlalık gibi görünüyorsak daha sormayız da yazmayız da ben her konu herkese açık diye sizlere sorular yönetiyorum tecrübesizim belki saçma sorular yöneltebilirim ama rahatsızlık duyan cevap vermesini mysweetbaby arkadaş sana soru yönetirsek cevap vermezsin burası herkeze açık bence üstelik bizlerde hormon yüklüyuz ama burda kimsenin sorularını yargilamiyoruzİkiz gebelik yaşadığın için bu sözlerden tedirgin olmanı haklı buluyorum ama muhakkak iki embriyo transfer edilirken bunun bilinen riskleri doktorun tarafından anlatılmıştır ve sen de kabul etmişsindir. Benim doktorum da kabul etse 5 embriyo transfer etse o bile uyardı bize, yeter ki tutsun, pozitif ihtimali artsın diye... Burda kimse kendi isteğiyle tek embriyoyu seçmedi ve haklı olarak burada 2-3 transfer sonucu teki tutan veya hiç tutmayanları da görüyoruz. İkiz üçüz gibi hiç tutmaması da bir ihtimal ve emin ol tek embriyo transfer edildiği için gebe kalamayacağını düşünmek de senin yaşadığın kadar zor bir durum. Ben de gelip çok sordum başlıklarda. Hatta 5 yumurtayla aşılama yapan doktlrlar varken benim doktorum yumurta sayısı 3 olunca aşılamayı yapmayan bir insan... Tahlil sonucuna kadar tek embriyoydu kesin olmadı diye yas tuttum... O açıdan bakınca o zaman 3 tane transfer edildi yazmayı da yasaklayalım insanlara... Bu da başkalarının moralini bozuyor. Lütfen söylediklerimi kişisel algılama ama durumumuz ne olursa olsun birazcık empati kurmayı da bilmeliyiz. Ben de bu başlığa yazmaya başladığımda fazla yumurtası oluştuğu için aşılaması bi anda iptal olan beklemediği bir anda tüp bebek sürecinin içine düşen biriydim. Herkes transfer olmuştu ben iğnelere devam ediordum bak seninle aramızfa bir hafta varmış. Senden sonra katılanlar da oldu. Şimdi tahlil günleri gelenler de onları yakalarlar. İnsanlar kendi canını sıkmadığı aürece tecrübelerden yararlansınlar. Ben başlığı bulduğumda güncel sayfalardan devam ediordum transfer sonrası o dönemki tecrübeleri okumak için en baştan başlayıp aşama aşama okunmadık yorum bırakmadım. İlk doktor randevumuzdan bu yana her aşamada hepimiz farklı stresler yaşıyoruz bir de burada gerilmenin saçma olduğunu düşünüyorum.
Bilmiyorum ben tüp bebek merkezine gitmiyorum. bulunduğum ildeki gebelik takibi yapacak ve doğuma girecek olan doktoruma gidiyorum.oda alttan bakmıyor. tüp bebek merkezinde doktoruma kontrole gittiğim gün telefon açıyorum ilaçla konusunda bana bilgi veriyor sadece. ben antalyada yaptırdım tüp bebeği ama antalyada yaşamıyorum.Alttan neden bakmiyor tatlim
kimse rahatsız olmuyor. böyle düşünme bence. dün biraz gerginlik yaşandı ama uzatmaya gerek yok. herkesin hormonları tavan etmiş durumda.Rahatsız olduğunuz kişiler biz çaylaklarsa söyleyin bilelim konunuzu bolduk sanırım bizim yüzümüzden başka konu acmaniza gerek yok daha yazmayız olur biter
İnşallah öyledir az önce yine wc gittim bu sefer bişey yoktu anlamadım gitti bu işi ama valla yoruldum ya benim iğnelerimin adı ve sayısı değişti 4 günde bir vuruluyorum artık geçen de iğne vurulmamıştım o zaman gerçeği yine böyle lekelenme oldu af Allahım af 4 günde bir böyle bişey yaşıyorum kalp duymaya da 6 gün var ki inşallah duyarım bekleyip göreceğizcipsoni tatlım nasılsın?endişelen me rahat ol içeride biriken jeller bide yerleşmeden ötürü rahim zarar görüyor kanıyor o içeride kuruyor jelle dışarı atılıyor.korkma canım..
Saol arkadaşım ya bizi bukadar güzel anlatan bi kişi daha olurmu bilmem allah razı olsun biz evet çaylak olabiliriz bu yüzden söz tecrübeli kişileri takip ediyoruz ne yazık ki sanki kendiniz bu aşamalardan geçmemiş gibisinizkötü niyet yok bizlerde o dönemde çıkmazın içindeydik,kime sorsak diye bakınmışızdır.
Gerçi ben sağlamcıyım sormaktansa deli gibi araştırırım.
Onlarıda anlıyorum bizim topic diğer topic'lerden farkı ilk katılanların nerdeyse hemen hepsi hamile buda dikkat çekiyor.
Tecrubeli bilirler diye soruyorlar,onlarıda anlamak lazım.
Bunu yazmamda ki nedenleri biride bir kaç gündür farkındayım eskiler eski mevuzlar tekrar tekar konuşulup o tedirginlikleri gördükce stres olmamız gereken dönemde biraz stres oluyor ve bu yuzden topic den uzak duruyor,ve bu şekilde gittikce buranın anlamı kalmaycak hepimiz bırkacağız.
Ben başka topic te yazmıyorum sadece beraber başladığım sizlerle yazışıyorum.
Umarım öyle bir durum yaşamayız.
Moderatörümüz_tangled_ yeni bir topic acar ve uygun bir başlık koyarız.
Sadece şubat hamileri gibi
Canım hepimiz hormon ilacı alıyoruz gerçekten üzüldüm okurken rahatsızlık veriyorsak yazmayızkimse rahatsız olmuyor. böyle düşünme bence. dün biraz gerginlik yaşandı ama uzatmaya gerek yok. herkesin hormonları tavan etmiş durumda.
1.70 :)))Hakikaten şaka gibisin canim boyun kaç peki
Çok saol tangled yanımızda olduğun icinevet arkadaşlar sağlıkla zor günlerimizi geçirelim hep beraber yeni topicler de açarız yeni arkadaşlar da tecrübesiz ya korkuyorlar aynı korkuları bizler de yaşadık kendimizi yalnız hissettik yazdık yazdıkça paylaştık ve çoğaldık şimdi görmeden hepimiz birbirimizi tanıyoruz..:))anlayış.anlamak,hoşgörü,sevgi ile sağlıkla tamamlayacağız inşalllahhhhhhhhh hepinizi LOVE YOU.:)))
Ay canım maşallah boyda var sen çubuk kraker gibisin1.70 :)))
tatlım sakin ol sizle alakası yok yeni konu açmanın bunu arkadaşlar sürekli söylüyorlar genel olsun yeni başlık açalım diye ve alınma sizleri anlıyoruz hislerini duygularını ve elimizden geldiğince sorularını cevaplamaya çalışıyoruz ..yani yeni topic olsada orada da yine görüşeceğiz ...:))Rahatsız olduğunuz kişiler biz çaylaklarsa söyleyin bilelim konunuzu bolduk sanırım bizim yüzümüzden başka konu acmaniza gerek yok daha yazmayız olur biter
sağlıkla görürsün inşallah canım tedirgin olma aynı durumdayız hepimiz bu haftalar çok normalmiş embriyo gelişiyor bebek olacak kendine yer açıyor ve kanatıyor bizleri de korkutuyor korkma tatlımmm...İnşallah öyledir az önce yine wc gittim bu sefer bişey yoktu anlamadım gitti bu işi ama valla yoruldum ya benim iğnelerimin adı ve sayısı değişti 4 günde bir vuruluyorum artık geçen de iğne vurulmamıştım o zaman gerçeği yine böyle lekelenme oldu af Allahım af 4 günde bir böyle bişey yaşıyorum kalp duymaya da 6 gün var ki inşallah duyarım bekleyip göreceğiz
tatlım saçmalama sakin ol geçti hepimiz alıngan kırılgan hassas nazlı bir dönemdeyiz sen bebişlere odaklan annesi...:))sen de sonbahara inşallahhh...:))Canım hepimiz hormon ilacı alıyoruz gerçekten üzüldüm okurken rahatsızlık veriyorsak yazmayız
Canım çok iyisin ama okudunmu o arkadaşın yazdığını bizlerde hormon yüklüyuz ama agresif değiliz tek isteğimiz sizin tecrübelerinden faydalanmak kendimize ders çıkarmaktatlım sakin ol sizle alakası yok yeni konu açmanın bunu arkadaşlar sürekli söylüyorlar genel olsun yeni başlık açalım diye ve alınma sizleri anlıyoruz hislerini duygularını ve elimizden geldiğince sorularını cevaplamaya çalışıyoruz ..yani yeni topic olsada orada da yine görüşeceğiz ...:))
hayır kimse kimseye rahatsızlık vermiyor rahat rahat sorabilirsin. elimizden geldiğince yardımcı oluruz hepimizCanım hepimiz hormon ilacı alıyoruz gerçekten üzüldüm okurken rahatsızlık veriyorsak yazmayız
Denizli de yasiyodun demi yanlismi hatirladim?anladim tatlim busefer duyulur allahin izniyle tatlimBilmiyorum ben tüp bebek merkezine gitmiyorum. bulunduğum ildeki gebelik takibi yapacak ve doğuma girecek olan doktoruma gidiyorum.oda alttan bakmıyor. tüp bebek merkezinde doktoruma kontrole gittiğim gün telefon açıyorum ilaçla konusunda bana bilgi veriyor sadece. ben antalyada yaptırdım tüp bebeği ama antalyada yaşamıyorum.
onun öyle kimseyi kırmak niyetinde olduğunu zannetmiyorum tatlım bak sende söylüyorsun hepimiz aylardır hormon yükleniyoruz kendimize baskımız çeverenin baskısı hoşgörü ile unutulım tatlı heyecanlı sohbetlerimize devam edelim herşeyi paylaşarak mutlu ahberlerimizle çoğalacağız dünü unutalım bugün neler hissettin batma ağrı oldu mu..hislerini dinle...:))Canım çok iyisin ama okudunmu o arkadaşın yazdığını bizlerde hormon yüklüyuz ama agresif değiliz tek isteğimiz sizin tecrübelerinden faydalanmak kendimize ders çıkarmak
Aynen ya kilo almak istiyorum:)))Ay canım maşallah boyda var sen çubuk kraker gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?