2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

:)))))sen iyi ol bebisin iyi olsun ikinizde saglikli olun gerisi onemli degil spor yok tatlim dogumdan sonra yaparsin ozamanda vaktin olmicak:)))ayyy kilo alamamak nasil bi duygu bi bilsen sinir oluyorum ya

:)))))sen iyi ol bebisin iyi olsun ikinizde saglikli olun gerisi onemli degil spor yok tatlim dogumdan sonra yaparsin ozamanda vaktin olmicak:)))ayyy kilo alamamak nasil bi duygu bi bilsen sinir oluyorum ya
Bende kilo vermeye calisiom canım ya nasi oluo o kilo alamamak ahh bende de bi boğaz var evleri yisem doymucam 170 boy 78 kiloyum her gittigimde Dr azarliyor gene kilo veremeden geldin diyor bu 2 ayda kilo verceksin diyor ama ben aksine alicam galiba kafayı yiycem bu kilo derdinden zaten 72 kilo evlendim hayatımda hiç zayıf olmadım yanı ama ilaçlarla bi anda 8 kilo aldım 80 i gordum var mi bi onerin bana zayiflayabilir miyim acaba bu 2 ayda hamile hamile kilo verilir mi yaaa

ayyyyy ben öyle olsam yesem yesem almasan spor yapmasamm....:)) cipsoni değil mi?sende kıskanmadın mı ayçayı?

Kese görünmüyor Çarşamba günü kontrole gel dedi. İlaç verdi. Kanamayla içimin tamamen temizlenmesi için. Onu kontrol etcek. Bi de benim tek yumurtam toplanmıştı. Yani sıfıra sıfır elde var sıfır. Moralim çok bozuk. Kanamam arttı ilaçlarla. Ve belimde ve karnımda çok ağrım var. Transfer sonrası olan ağrıdan daha fazla. (ağrısı olanlar hemen endişe etmesin.)

neyapsak imkansız ya çok dikkat ediyorum ama hormon ilaçları aldırıyor..yarı açız ama baskül artıyor ya..:))

Neler yedim icitim kilo alamadim ben ah ahhh :)))suan nasil kilo vercenki bende 55 60 olsam ya bogazin guzel ya yedigin yiceklerin porsiyonunu kucultsen aciktignda elma yesen tabi solemesi kolay dicen haklisin:))))benim kuzen hamile suan son ayinda 95 kilo olmussss ben sokkk:))))

tatlım stres yapma hayırlısı olsun da benim de kanamam çok olmuştu parça şeklinde düşme olmadı ise korkma Allahın izni ile inşallah sağlıkla çarşamba görürsün canım seni çok iyi anlıyorum bende hemen keseyi görmeye gitmiştim kan içinde idi..:))ama çok daha fazla kan gelip sağlıklı bebekleri olanları duyunca çok rahatlamıştım sen de ben seni arahatlatayım inşallah..

korkma canım benimde karnım çok ağrımıştı parçalanıyor gibi idi..eşimde gelen kanın çok olmasından korkmuştu benimde dondurulmuş yoktu eşim sen sağlıklı ol yeniden deneriz demişti Allah büyük nasibinde varsa hiçbirşey olmaz canım böyle düşün...senin için sağlıklı olmanız için ikinizin de dua ediyorum cnm..

Allahimin izniyle insallah carsamba gorursun keseyi hamileligini kanamayla gecirmis insanlar var saglikli dogum yapmislar allahim yardimcin olsun

tatlım biizi korkuttun sesin çıkmayınca bende de bugün ağrı oluştu ya şimdide baş ağrısı bölümündeyiz dizinin kızçe..:))
Ama benim belim çok ağrıyor ve kaç gündür devam ediyor düşük yapacagımdan değildir değil mi

benim boy kısa üsten hafif basık yanlardan geniş tıpkı dünya
ama hamişsin dünyanın en tatlı annesi olacaksın sağlıkla kucağımıza alalımda kilo sorun olmaz seminf in dediği gibi 6 ayda vücut hormonları atacak bıraktığımızda inşallah...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…