geçmiş olsun canm ya yarın senden de sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhhBenim de sabah 10 da. Gerginlik dorukta. Sağ kaburgam inanılmaz batıyor. Sırt üstü uzanamıorum şu an... Hafifler yArına umarım
Gecmis olsun canim ya insallah onemli bisey yoktur tutulmussundur belki tatlim ihmal etme ama git d.rİnşallah duyalım da ağrı umrumda değil valla. Bilmiorum ki yarın doktora danışıp göğüs hastalıklarına giderim belki. Tahlil aonrası öksürüğüm vardı. Kbbye git demişti kbbci de göğüs hastalıklarına git dedi. Doktoruma danıştım ağırlaşmadıkça gitme demişti öksürük de geöti. İnternette yogun öksürük dönemi sonrasında kaburgada ödem oluşabilir dior. Öyle bişi muhtemelen. Veya cmts kızlarla göl kenarına pikniğe gittik. Biraz da geç saate kadar kaldık dikkat ettim ama üşüttün belki de... Eşim kas ağrısıdır yan yattığın için dior. Muamma şimdilik yani.
canım zararı yok ama bebeği yoruyormuş ultrason.Canım öğrenebildin mi peki, ultrasonun zararı olur muymuş sık bakılınca? Ben pek sanmıorum. Röntgen ışınıyla usg farklı çünkü
çok geçmiş olsun cnm eşinin dediği gibidir üşütmüşsündür....İnşallah duyalım da ağrı umrumda değil valla. Bilmiorum ki yarın doktora danışıp göğüs hastalıklarına giderim belki. Tahlil aonrası öksürüğüm vardı. Kbbye git demişti kbbci de göğüs hastalıklarına git dedi. Doktoruma danıştım ağırlaşmadıkça gitme demişti öksürük de geöti. İnternette yogun öksürük dönemi sonrasında kaburgada ödem oluşabilir dior. Öyle bişi muhtemelen. Veya cmts kızlarla göl kenarına pikniğe gittik. Biraz da geç saate kadar kaldık dikkat ettim ama üşüttün belki de... Eşim kas ağrısıdır yan yattığın için dior. Muamma şimdilik yani.
Aminn canım cümlemizegeçmiş olsun canm ya yarın senden de sağlıklı güzel haberler alalım inşallahhh
Yaa ne kdar ilginç. Günümüz denk olan bi sen varsın sen de abdominal baktırdın ahaha. Sesi biz de duyabilecek miyiz çok merak ediorum. Hala ya kimyasal gebelikse korkusunu da atabilmiş değilim.canım zararı yok ama bebeği yoruyormuş ultrason.
İlaç da içemeyince... Bitki çayları yasak. Bana bal falan da yasak... Baya zorlanıorum iyi gelecek bir şeyler bulmakta. Çok dikkat edin kendinize kızlar.çok geçmiş olsun cnm eşinin dediği gibidir üşütmüşsündür....
Aslında hamilelikte de oluormuş sağ kaburgada batma ama henüz erken onun için. Birisine denk geldim 2. Ayda başlayan ama o kadar da ileri değilim. Bakalım doktorum ne diyecekGecmis olsun canim ya insallah onemli bisey yoktur tutulmussundur belki tatlim ihmal etme ama git d.r
sıcak ıhlamur içsen canım daha iyi gelir enazından ben çay içmediğim için ıhlamur içiyorum..İlaç da içemeyince... Bitki çayları yasak. Bana bal falan da yasak... Baya zorlanıorum iyi gelecek bir şeyler bulmakta. Çok dikkat edin kendinize kızlar.
canım kesenin büyümesi boyutu şekli vs.. bakarak değerlerine bakarak kimyasal olup olmadığını anlıyorlardır. benim doktorum bana herşey olması gerektiği gibi gidiyor. tadını çıkar kafana birşey takma dedi. herşey normal dedi. kasık ağrımı sordum olması bizi mutlu eder dedi. bebeğin tutunduğunu gösteriyor dedi. bir sorun olsa net konuşmazdı. o yüzden aklına kötü birşey getirme. ben birde sizlerden daha geç görüyorum herşeyi. çünkü alttan bakmıyor doktor bende söylemiyorum. söylesem bakar. ama sonuçta okumuş ve op. dr. vardır bir bildiği diyorum. banada sabredip beklemek düşüyor.Yaa ne kdar ilginç. Günümüz denk olan bi sen varsın sen de abdominal baktırdın ahaha. Sesi biz de duyabilecek miyiz çok merak ediorum. Hala ya kimyasal gebelikse korkusunu da atabilmiş değilim.
canım bitki çaylarını tüketme fazla. Önermiyorlar fazlasıcak ıhlamur içsen canım daha iyi gelir enazından ben çay içmediğim için ıhlamur içiyorum..
Ins onemli bisey cikmaz tatlim hafifce esine ovdursana arkani.bende 2 adim atiyorum nefes nefese kaliyorum agirlasmis gibi hissediyorumAslında hamilelikte de oluormuş sağ kaburgada batma ama henüz erken onun için. Birisine denk geldim 2. Ayda başlayan ama o kadar da ileri değilim. Bakalım doktorum ne diyecek
Ön taraf batıor göğüs altı... Ovulacak bir yer değilIns onemli bisey cikmaz tatlim hafifce esine ovdursana arkani.bende 2 adim atiyorum nefes nefese kaliyorum agirlasmis gibi hissediyorum
Birde sizler bir sürü ilaç ismi sayıyorsunuz. ben çoğunu kullanmadım. şuan da sadece progestan ve elevit kullanıyorum. jel ile progestan aynı işi görüyor. neden sizlere bu kadar eziyet ediyorlar ben anlamıyorum. jel gerçekten kötü ve hepinizin psikolojisini bozdu. hepinizden parça halinde çıkıyor ve kahve lekeler yapıyor. o psikolojiyi tahmin ediyorum çok zor. rabbim bu kadar sıkıntı çektiniz emeklerinizi dualarınızı boş bırakmasın hepiniz sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı gönülden diliyorum ve dualarım sizlerleAslında hamilelikte de oluormuş sağ kaburgada batma ama henüz erken onun için. Birisine denk geldim 2. Ayda başlayan ama o kadar da ileri değilim. Bakalım doktorum ne diyecek
Hmm yarin baksin bakalim nedicek d.r kiyamam ya gecmis olsunÖn taraf batıor göğüs altı... Ovulacak bir yer değil
Ihlamur serbest ama. doktorum da ıhlamur içmemi söylemişti. Ama işte boğazı geçici rahatlatıor iyileştirdiğini düşünmüorumcanım bitki çaylarını tüketme fazla. Önermiyorlar fazla
saol uyarın için tatlım yok fazla içmiyorum sadece arada ıhlamur canım isterse oda bir çincan..:))canım bitki çaylarını tüketme fazla. Önermiyorlar fazla
ıhlamurun kendisini alıp evde kaynatırsan sıkıntı yok ama hazır marketlerde satılan sallama bitki çaylarını doktorum sakın içme dedi. içindeki bazı bitkiler erken doğuma ve düşüğe sebep oluyormuşIhlamur serbest ama. doktorum da ıhlamur içmemi söylemişti. Ama işte boğazı geçici rahatlatıor iyileştirdiğini düşünmüorum
İşte bize ayrıca kese randevusu verilmedi. 9 marttı ikinci tahlil günüm. İki hafta sonrasına randevu verdiler direkt. Bir de eşim sağolsun orda sordu kimyasal olup olmadığından ne zaman emin oluruz diye. Kalp atışında dedi hemşireler.canım kesenin büyümesi boyutu şekli vs.. bakarak değerlerine bakarak kimyasal olup olmadığını anlıyorlardır. benim doktorum bana herşey olması gerektiği gibi gidiyor. tadını çıkar kafana birşey takma dedi. herşey normal dedi. kasık ağrımı sordum olması bizi mutlu eder dedi. bebeğin tutunduğunu gösteriyor dedi. bir sorun olsa net konuşmazdı. o yüzden aklına kötü birşey getirme. ben birde sizlerden daha geç görüyorum herşeyi. çünkü alttan bakmıyor doktor bende söylemiyorum. söylesem bakar. ama sonuçta okumuş ve op. dr. vardır bir bildiği diyorum. banada sabredip beklemek düşüyor.
canım alıp kaynatıp içersen sıkıntı değil. marketteki sallama olanların içinde başka bitkilerde olduğu için erken doğuma ve düşüğe sebebiyet veriyor dedi doktorum. sinameki özellikle içinde bu varsa sakın içmeyinsaol uyarın için tatlım yok fazla içmiyorum sadece arada ıhlamur canım isterse oda bir çincan..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?