2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Gecmis olsun canim ya insallah onemli bisey yoktur tutulmussundur belki tatlim ihmal etme ama git d.r

çok geçmiş olsun cnm eşinin dediği gibidir üşütmüşsündür....

canım zararı yok ama bebeği yoruyormuş ultrason.
Yaa ne kdar ilginç. Günümüz denk olan bi sen varsın sen de abdominal baktırdın ahaha. Sesi biz de duyabilecek miyiz çok merak ediorum. Hala ya kimyasal gebelikse korkusunu da atabilmiş değilim.

Gecmis olsun canim ya insallah onemli bisey yoktur tutulmussundur belki tatlim ihmal etme ama git d.r
Aslında hamilelikte de oluormuş sağ kaburgada batma ama henüz erken onun için. Birisine denk geldim 2. Ayda başlayan ama o kadar da ileri değilim. Bakalım doktorum ne diyecek

İlaç da içemeyince... Bitki çayları yasak. Bana bal falan da yasak... Baya zorlanıorum iyi gelecek bir şeyler bulmakta. Çok dikkat edin kendinize kızlar.
sıcak ıhlamur içsen canım daha iyi gelir enazından ben çay içmediğim için ıhlamur içiyorum..

Yaa ne kdar ilginç. Günümüz denk olan bi sen varsın sen de abdominal baktırdın ahaha. Sesi biz de duyabilecek miyiz çok merak ediorum. Hala ya kimyasal gebelikse korkusunu da atabilmiş değilim.
canım kesenin büyümesi boyutu şekli vs.. bakarak değerlerine bakarak kimyasal olup olmadığını anlıyorlardır. benim doktorum bana herşey olması gerektiği gibi gidiyor. tadını çıkar kafana birşey takma dedi. herşey normal dedi. kasık ağrımı sordum olması bizi mutlu eder dedi. bebeğin tutunduğunu gösteriyor dedi. bir sorun olsa net konuşmazdı. o yüzden aklına kötü birşey getirme. ben birde sizlerden daha geç görüyorum herşeyi. çünkü alttan bakmıyor doktor bende söylemiyorum. söylesem bakar. ama sonuçta okumuş ve op. dr. vardır bir bildiği diyorum. banada sabredip beklemek düşüyor.

Aslında hamilelikte de oluormuş sağ kaburgada batma ama henüz erken onun için. Birisine denk geldim 2. Ayda başlayan ama o kadar da ileri değilim. Bakalım doktorum ne diyecek
Ins onemli bisey cikmaz tatlim hafifce esine ovdursana arkani.bende 2 adim atiyorum nefes nefese kaliyorum agirlasmis gibi hissediyorum

Birde sizler bir sürü ilaç ismi sayıyorsunuz. ben çoğunu kullanmadım. şuan da sadece progestan ve elevit kullanıyorum. jel ile progestan aynı işi görüyor. neden sizlere bu kadar eziyet ediyorlar ben anlamıyorum. jel gerçekten kötü ve hepinizin psikolojisini bozdu. hepinizden parça halinde çıkıyor ve kahve lekeler yapıyor. o psikolojiyi tahmin ediyorum çok zor. rabbim bu kadar sıkıntı çektiniz emeklerinizi dualarınızı boş bırakmasın hepiniz sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almanızı gönülden diliyorum ve dualarım sizlerle

Ihlamur serbest ama. doktorum da ıhlamur içmemi söylemişti. Ama işte boğazı geçici rahatlatıor iyileştirdiğini düşünmüorum
ıhlamurun kendisini alıp evde kaynatırsan sıkıntı yok ama hazır marketlerde satılan sallama bitki çaylarını doktorum sakın içme dedi. içindeki bazı bitkiler erken doğuma ve düşüğe sebep oluyormuş

İşte bize ayrıca kese randevusu verilmedi. 9 marttı ikinci tahlil günüm. İki hafta sonrasına randevu verdiler direkt. Bir de eşim sağolsun orda sordu kimyasal olup olmadığından ne zaman emin oluruz diye. Kalp atışında dedi hemşireler.

saol uyarın için tatlım yok fazla içmiyorum sadece arada ıhlamur canım isterse oda bir çincan..:))
canım alıp kaynatıp içersen sıkıntı değil. marketteki sallama olanların içinde başka bitkilerde olduğu için erken doğuma ve düşüğe sebebiyet veriyor dedi doktorum. sinameki özellikle içinde bu varsa sakın içmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…