2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım.

Canım ben de senin gibiyim aynı. İğneler bittikten sonra hiç ilaç kullanmadım. Ben de sadece imom ve crinone jel kullanıorum. Progestanın da 200 lüğü veriliyor jele alternatif o da vajinal fitil şeklinde kullanılıor ve bence jelden çok daha zor onu kullanması. 100lük içince de bende içki içmişim etkisi yapıor bi anda... Günde 3 tsne verilior 100lük de... Bu arada elevitte domuz jelatini varmış diolardı alternatifi decavitmiş sanırm onu bi sor doktoruna hassassan bu konuda. Ben jeli de günde bi sefer sabah kullandığjm için jelden şikayetim yok. Beni zorlamıor hiç.

Evwt doğru çünkü dielim böğürtlen çayı ama içine bir sürü renk veren başka bitkiler de karıştırıolar. Bamya tohumu hibiskus falan gibi

İnşallah yarın güzel haberlerle geleceksin canım.
Amin canım. Başta tüp bebek süreci o kadar da zor değilmiş neyse tutmazsa tekrar deneriz diye düşünüyordum. Ama hamile olduğun fikrini benimseyince o kadar zor ve o kadar kabusmuş gibi gelior ki yeniden denemek. Allahım bizi sevindirsin inşallah

anladım canım. elimdeki bitsin değişicemç tüp bebek merkezine sordum.ben belge görmeden bu tarz söylentilere inanmam dedi. türkiye de bunu yapmak cesaret ister dedi. elevit içlerinde en iyisi kim bilir kim bu söylentiyi çıkardı dedi. ayrıca bu hükümet bunu biliyorsa o ilacı hayatta sağlık bakanlığı bırakmaz dedi. elimdeki bitince değişcem ama içim rahat etsin diye. progestan 200 lük ben sabah akşam 2 tane koyuyorum. akması dışında bir sıkıntım olmadı şükürler olsun.

Ya işte kel öyle bi akma yapmıor kuru olarak döküldüğü için daha rahat. Bir de jel tek kullanımlık ince bir tüpün içinde onu yerleştirip uç kısmından sıkıyorsun. Ama progestanı parmağınla itmek zorundasın onu düşününce jel bence daha rahat.

aynı durumdayım bende canım bende gidicem bu hafta endokrine zaten dr başlattı troid için ilacı ömrün boyunca da kullanırsın dedi bende zaten kilo vardı şeker kolestrol vardı tedaviye başladığımızda bende şekeri karbonhidratı nişastayı çıkardım hayatımdan ama bi haftadır boğazıma dur diyemiyorum abur cubura sardım psikolojimde göçtü hep yiyesim var

Ben bebeğe çok zararlı olduğunu bildiğimden yemiorum. Yemek konusunda tam diete uyamasam da abur cubur ve tatlı yemiorm kesinlikle. Zaten çok da iştahlı değilim son günlerde. Ben tatlı manyağıydım canım hiç istemior istese de tadına bakar bırakırım bebişin sağlığı için. Bir de dışarıda yeşillik -salata yemeyi bıraktığım için pek yemek de söyleyemiorm dışardan. Canım en çok çorba, turp, ayran çekior ne alakaysa ahahaha

Merhaba bugün 7 embriyo pgd ye gitti.birde donduracaklar.nasipten bir dahaki ay verecekler. Senin kaç embriyo gitti.seninde donduruldumu?suan kaç aylık hamilesin?
merhaba şeydacım,benim yumurtalar toplandıktan sonra 3. güne gelenler donduruldu sonra bir ay bekletildim rahim kendine gelsin diye. sonrasında adetimle birlikte transfere hazırlanmaya başladım ama embriyolar henüz pgt ye gitmemişti. sonra herşey hazır olduğunda embriyoları pgt ye soktular 16 tane embriyo girdi. çok şükür ki 2 tane iyi kalite 2 tane de orta kalite embriyom temiz çıktı.1 tane transfer edildi. diğerleri donduruldu. pgt den çıktığı gün 2 saat sonra da transferim gerçekleşti. şimdi 7+3 günlük hamileyim çok şükür. inşallah böyle devam eder sağlıklıca. inşallah senin de tertemiz çıkar yumoşların :)

aaa progestanın firili de mi var. ben kalçadan iğne oluyorum progestan 50 lik

progestanın fitilide var evet. hatta o fitil kimi doktorlar ağız yoluylada aldırıyor. benim arkadaşım aşılama yaptırdığında şuan benim fitil olarak kullandığımı arkadaş ağız yoluyla içti :) acayip bir ilaç

bende doktoruma iğne daha iyi değilmi diye sordum. fitil ile iğne aynı demişti. iğne eziyet eder o yüzden ben hastalarıma fitil veriyorum dedi ama istersen iğne yazarım dedi. sanırım ağrılı bir iğne o yüzden kullanacağım süreç uzun diye istemedim

iğne evet zor tabi biraz bi de mecburen hastaneye gidiyorsun hemşirenin yapması gerekiyor kalçadan ve yağlı bir ilaç olduğu için ağrı yapıyor. iğne olduktan iki saat sonra hissediyorsun ağrıyı. ama en uzun zamandır kullandığım için alıştım sanırım ilk iğnedeki acıyı hissetmiyorum artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…