2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

çok sıkıldım ben ne zaman acaba kesecekler bu ilaçları

aaa progestanın firili de mi var. ben kalçadan iğne oluyorum progestan 50 lik
Canım yumuşak kapsül progestan var 100 lük ve 200 lük olarak. 200 lüğünü vajinal olarak veriolar genelde. :) iğne daha hızlı etki ettiği için riskli durumda verilior

Kızlar çok şükür rahatladım. Kalp atışını gördük. Doppler bu dönemde zarar verebilirmiş sesi açmadı o yüzden. 6 hafta 1 günlük çıktı tam tuttu son adet tarihimle, 5.22 mm büyüklüğü de o tam olması gerektiği gibiymiş.

Canım yumuşak kapsül progestan var 100 lük ve 200 lük olarak. 200 lüğünü vajinal olarak veriolar genelde. :) iğne daha hızlı etki ettiği için riskli durumda verilior
hımm anladım tabi benim bir düşük olduğu için heralde öncesinde bir de normal tüp bebekten daha meşakaktli işlemden geçtiğim içi iğne verdi heralde. ayyy aman versin yeter ki bebişe bişi olmasın ben dayanırım.

ooohh ne güzellll gözün aydın canım:)ben de 6+1 likken gitmiştim ilk doktora. ne kalp atışını gördüm ama ben de duymamıştım bi dahakine artık demişti doktor. şimdi gün sayıyorum 29 martta randevum var:) zaman geçmiyor heyecanlıyım korkuyorum. allah korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallahhhhh amin

Ben eşime de kendi kendime de söz verdim bundan sonra strese girmicem. Takmicam artık kafama. :)

Hadi gozun aydin canim benim cok sevindim allagim saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin insallah.allahim isteyen herkeze nasip etsin

Maşallah canım gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.

Merhaba bugün merkezden aradilar.moralim çok bozuk.7embriyodan pgtde sadece 1tane sağlıklı. Onuda dondurdular.bilmiyorum ne olacak.

gözün aydın canım.

Merhaba bugün merkezden aradilar.moralim çok bozuk.7embriyodan pgtde sadece 1tane sağlıklı. Onuda dondurdular.bilmiyorum ne olacak.
Canım çok şanslısın ne güzel işte. hiç sağlıklı çıkmayabildi. tabiki de daha çok olsa daha iyi ama şükret sen. 7 embriyodan 1 tane çıkması gerçekten büyük şans. benim embriyologum 16 da 1 ihtimal veriyorum demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…