çok sıkıldım ben ne zaman acaba kesecekler bu ilaçlarıiğne evet zor tabi biraz bi de mecburen hastaneye gidiyorsun hemşirenin yapması gerekiyor kalçadan ve yağlı bir ilaç olduğu için ağrı yapıyor. iğne olduktan iki saat sonra hissediyorsun ağrıyı. ama en uzun zamandır kullandığım için alıştım sanırım ilk iğnedeki acıyı hissetmiyorum artık:)
Canım yumuşak kapsül progestan var 100 lük ve 200 lük olarak. 200 lüğünü vajinal olarak veriolar genelde. :) iğne daha hızlı etki ettiği için riskli durumda verilioraaa progestanın firili de mi var. ben kalçadan iğne oluyorum progestan 50 lik
3 ay dolduktan sonra herşeyi bıraktırıcaz dedi hemşire. allahım inşallahhhhhh . yeter ki sağlıklı kucağımıza alalım da ben ömrüm boyunca razıyımçok sıkıldım ben ne zaman acaba kesecekler bu ilaçları
hımm anladım tabi benim bir düşük olduğu için heralde öncesinde bir de normal tüp bebekten daha meşakaktli işlemden geçtiğim içi iğne verdi heralde. ayyy aman versin yeter ki bebişe bişi olmasın ben dayanırım.Canım yumuşak kapsül progestan var 100 lük ve 200 lük olarak. 200 lüğünü vajinal olarak veriolar genelde. :) iğne daha hızlı etki ettiği için riskli durumda verilior
ooohh ne güzellll gözün aydın canım:)ben de 6+1 likken gitmiştim ilk doktora. ne kalp atışını gördüm ama ben de duymamıştım bi dahakine artık demişti doktor. şimdi gün sayıyorum 29 martta randevum var:) zaman geçmiyor heyecanlıyım korkuyorum. allah korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallahhhhh aminKızlar çok şükür rahatladım. Kalp atışını gördük. Doppler bu dönemde zarar verebilirmiş sesi açmadı o yüzden. 6 hafta 1 günlük çıktı tam tuttu son adet tarihimle, 5.22 mm büyüklüğü de o tam olması gerektiği gibiymiş.
Ben eşime de kendi kendime de söz verdim bundan sonra strese girmicem. Takmicam artık kafama. :)ooohh ne güzellll gözün aydın canım:)ben de 6+1 likken gitmiştim ilk doktora. ne kalp atışını gördüm ama ben de duymamıştım bi dahakine artık demişti doktor. şimdi gün sayıyorum 29 martta randevum var:) zaman geçmiyor heyecanlıyım korkuyorum. allah korktuğumuz şeyleri yaşatmasın inşallahhhhh amin
Bende igneden biktim ama bebis iyi olsunda baska bisey istemiyorum.benim igne 3 ay ignem surcek gibiçok sıkıldım ben ne zaman acaba kesecekler bu ilaçları
Igne vuruluyorum iste bende 2 ay hergun 3 ay vuruncam galibaCanım yumuşak kapsül progestan var 100 lük ve 200 lük olarak. 200 lüğünü vajinal olarak veriolar genelde. :) iğne daha hızlı etki ettiği için riskli durumda verilior
Hadi gozun aydin canim benim cok sevindim allagim saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin insallah.allahim isteyen herkeze nasip etsinKızlar çok şükür rahatladım. Kalp atışını gördük. Doppler bu dönemde zarar verebilirmiş sesi açmadı o yüzden. 6 hafta 1 günlük çıktı tam tuttu son adet tarihimle, 5.22 mm büyüklüğü de o tam olması gerektiği gibiymiş.
Amiin canım sağol.hepimizin bebeğini korusun allahHadi gozun aydin canim benim cok sevindim allagim saglikla ilerleyip kucagimiza almayi nasip etsin insallah.allahim isteyen herkeze nasip etsin
Maşallah canım gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.Kızlar çok şükür rahatladım. Kalp atışını gördük. Doppler bu dönemde zarar verebilirmiş sesi açmadı o yüzden. 6 hafta 1 günlük çıktı tam tuttu son adet tarihimle, 5.22 mm büyüklüğü de o tam olması gerektiği gibiymiş.
Amin canım cümlemize :)Maşallah canım gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin inşallah.
merhaba şeydacım,benim yumurtalar toplandıktan sonra 3. güne gelenler donduruldu sonra bir ay bekletildim rahim kendine gelsin diye. sonrasında adetimle birlikte transfere hazırlanmaya başladım ama embriyolar henüz pgt ye gitmemişti. sonra herşey hazır olduğunda embriyoları pgt ye soktular 16 tane embriyo girdi. çok şükür ki 2 tane iyi kalite 2 tane de orta kalite embriyom temiz çıktı.1 tane transfer edildi. diğerleri donduruldu. pgt den çıktığı gün 2 saat sonra da transferim gerçekleşti. şimdi 7+3 günlük hamileyim çok şükür. inşallah böyle devam eder sağlıklıca. inşallah senin de tertemiz çıkar yumoşların :)
ALLah hayirli etsin.Rabbim herkesin yüzünü guldursun.bizleree dua edi canim.Merhaba bugün merkezden aradilar.moralim çok bozuk.7embriyodan pgtde sadece 1tane sağlıklı. Onuda dondurdular.bilmiyorum ne olacak.
gözün aydın canım.Kızlar çok şükür rahatladım. Kalp atışını gördük. Doppler bu dönemde zarar verebilirmiş sesi açmadı o yüzden. 6 hafta 1 günlük çıktı tam tuttu son adet tarihimle, 5.22 mm büyüklüğü de o tam olması gerektiği gibiymiş.
Canım çok şanslısın ne güzel işte. hiç sağlıklı çıkmayabildi. tabiki de daha çok olsa daha iyi ama şükret sen. 7 embriyodan 1 tane çıkması gerçekten büyük şans. benim embriyologum 16 da 1 ihtimal veriyorum demişti.Merhaba bugün merkezden aradilar.moralim çok bozuk.7embriyodan pgtde sadece 1tane sağlıklı. Onuda dondurdular.bilmiyorum ne olacak.
3.30 tatlım randevumuz heyecanla bekliyoruz_tangled_ naptin tatlim
Tamam tatlim guzel haberlerini bekliyorum hayirlisiyla bende heycan yaptim ayy canim benim sakin ol elin ayagin titremesin yine :)))(3.30 tatlım randevumuz heyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?