2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Gözün aydın canım

Kızceler gebelik takibini napacağım ya kararsızım
Ben çok araştırdım. İyi bir kadın doğumcum var. zaten tüp bebek öncesini o araştırmıştı. o na devam edicem. Tüp bebek merkezine kalp atışana kadar bilgi veriyorum sonradan ara ara arayıp onlar soruyormuş. oraya devam etmememin sebebi şehir dışı ve zamanları yok. ilerki zamanlarda bana yeterli gelmeyecek 1dk lar. sorularımı rahat sormam lazım. sağlık ocağınada başvurdum gebelik kartı aldım. ayda bir uğrayacağım. doktorumun verdiği bilgileri onlara bildircem. bunun nedenide ilerde aynı ebe bebeğimin aşısı vs.. ilgilenecek. yani mecburiyetten

kızlar tüp bebek merkezleri kadın doğumcular kadar güzel takip yapmıyorlar. sebebide çok yoğun olmaları. normal doğumada girmiyorlar. o yüzden bulunduğunuz ilde araştırın iyi başarılı bir kadın doğumcu bulun takibi ve doğumu aynı kişi yaptırsın. bana göre en doğrusu bu.

Ben heyecandan kime cevap verdim kime vermedim o an hatırlayamadım. Eşim zaten saat başı 10 dkdan sonra elimden alıor telefonu :d artkk o kadar bile vermeyebilir... Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz tebrikleriniz için. Şimdi _tangled_ dan haber beklioruz :)

Bu arada bana da 3-4hafta sonra başlayabilirsin nereye takibe gitmek istersen dedi doktor. Biraz düşünüp karar vereceğiz. Öncelikle doğum yapmak istediğim hastaneyi seçeceğim. Yenidoğan servisi olması küvez olması gibi şeyler yüzünden. Bir de ailede de doktorlar eczacılar var özel olsa dahi hastanelerde hastane mikrobu olsun kalitesiz malzemeler olsun dönen çok fazla şey var o açıdan güvenilir bir hastaneyi seçeceğim. Olmazsa başka doktora gidip oranın ameliyathanesini ayarlarız.eski doktorum bi tıp merkezinde çünkü... Bu arada bugün görümcemle konuştum onun da iki aylık bebeği var ve eşi de doktor. İkili testi güvenilir özel bir labda yaptır. Özel hastanelerde sonuç sakat çıkıor sonra stres oluor insan dedi. Size de söylemiş olayım araştırırsınız bu konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…