Gözün aydın canımKızlar çok şükür rahatladım. Kalp atışını gördük. Doppler bu dönemde zarar verebilirmiş sesi açmadı o yüzden. 6 hafta 1 günlük çıktı tam tuttu son adet tarihimle, 5.22 mm büyüklüğü de o tam olması gerektiği gibiymiş.
Sağol canım :)gözün aydın canım.
Aminn canım. Hepimizin nasip olsun
Maşallah canım hayırlı olsunMerhaba arkadaslar bugun doktora gittik karindan muayene oldum 6+6 günlük ikiz gebelik ikisininde kalp atisini duyduk bitanesi geriden geliyor 6 haftalik kucuk olan
gebelik takibi derkenKızceler gebelik takibini napacağım ya kararsızım
Ben çok araştırdım. İyi bir kadın doğumcum var. zaten tüp bebek öncesini o araştırmıştı. o na devam edicem. Tüp bebek merkezine kalp atışana kadar bilgi veriyorum sonradan ara ara arayıp onlar soruyormuş. oraya devam etmememin sebebi şehir dışı ve zamanları yok. ilerki zamanlarda bana yeterli gelmeyecek 1dk lar. sorularımı rahat sormam lazım. sağlık ocağınada başvurdum gebelik kartı aldım. ayda bir uğrayacağım. doktorumun verdiği bilgileri onlara bildircem. bunun nedenide ilerde aynı ebe bebeğimin aşısı vs.. ilgilenecek. yani mecburiyettenKızceler gebelik takibini napacağım ya kararsızım
gözün aydınMerhaba arkadaslar bugun doktora gittik karindan muayene oldum 6+6 günlük ikiz gebelik ikisininde kalp atisini duyduk bitanesi geriden geliyor 6 haftalik kucuk olan
Tesekkur ederimsen nasilsin nasil gidiyorgözün aydın
teşekkür ederim iyi gidiyor. rahatım sadece biraz fazla uyuyorum ve sık sık wc ye gidiyorum :) senin nasıl gidiyor mide bulantın varmıTesekkur ederimsen nasilsin nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?