Ben gittigim tup bebek merkezinde bi d.r gidecegim gebelik takibi icin haftaya sali doguma giriyormu orda dogum varmi soracagim gittigimde orda bakiyoda acaba baska hastanedemi dogum yaptiriyor bilmiyorum.haftaya gittigimde soracagim d.r bakalimBu arada bana da 3-4hafta sonra başlayabilirsin nereye takibe gitmek istersen dedi doktor. Biraz düşünüp karar vereceğiz. Öncelikle doğum yapmak istediğim hastaneyi seçeceğim. Yenidoğan servisi olması küvez olması gibi şeyler yüzünden. Bir de ailede de doktorlar eczacılar var özel olsa dahi hastanelerde hastane mikrobu olsun kalitesiz malzemeler olsun dönen çok fazla şey var o açıdan güvenilir bir hastaneyi seçeceğim. Olmazsa başka doktora gidip oranın ameliyathanesini ayarlarız.eski doktorum bi tıp merkezinde çünkü... Bu arada bugün görümcemle konuştum onun da iki aylık bebeği var ve eşi de doktor. İkili testi güvenilir özel bir labda yaptır. Özel hastanelerde sonuç sakat çıkıor sonra stres oluor insan dedi. Size de söylemiş olayım araştırırsınız bu konuyu
bence ilaçlar kesilinceye kadarevet ben de merak ediyorum, eşim tüp bebek doktorumu istiyor ben de diyorum ki adam çok yoğun benimle ilgilenemez istediğim gibi. ne zamana kadar tüp bebek doktoruna gidilmesi lazım sizce?
Benim tup bebek d.rum kalp atimini duyduk gebelik takibi icin istedgin yere gidebilirsin dedi.ben baska yere gitmek istemiyorum burda takip yapcak bi d.r varsa burda devam etmek istiyorum dedim tamam dedi d.r arayip randevu almisti bana onumuzdeki hafta takibe basladigim d.r gidecegim doguma giriyormu hangi hastaneye dogum yaptiriyor onlari ogrenecegimevet ben de merak ediyorum, eşim tüp bebek doktorumu istiyor ben de diyorum ki adam çok yoğun benimle ilgilenemez istediğim gibi. ne zamana kadar tüp bebek doktoruna gidilmesi lazım sizce?
Bilmiyorum canım duymuşsun pıt pıtları çok güzel inşallah büyürSlm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
Hadi gozun aydin tatlim buyur canim bak bu haftaya kadar buyumus allahin izniyle saglikla buyumeye devam etcek insallahSlm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
Bende cok merak ettim 3bucuktaydi randevusu ama hala yazmadi_tangled_ nerdesin naptın
Canım mesleğinin sesini duymana sevindi.yarin ben de duyarim inşallah...Slm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
Ewet unuttu bizi bence avm ye dalmıştır belki deBende cok merak ettim 3bucuktaydi randevusu ama hala yazmadi
Ben de cokkk merak ettim _tangled_Bende cok merak ettim 3bucuktaydi randevusu ama hala yazmadi
Benimde aklima o geldi bi yazipta gezseydi ya :))))Ewet unuttu bizi bence avm ye dalmıştır belki de
Olurmu ole sey tatlim gitcen tabi.duycan pit pit lari allahimin izniyle gitmesen daha kotu hep aklin bebiste kalacakBu pıt pıtları ben de duyacagım da korkuyorum hiç gitmesem mi doktora acaba en iyisi gitmemek bence eskiden gidiyorlar mıydı yani gereksiz yere strese giriyoruz
Bize haber vermeyi unuttu:)))Ben de cokkk merak ettim _tangled_
Sevin sevin canım bozma moralini gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallahSlm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
Sende yaptırdınmı?Canım çok şanslısın ne güzel işte. hiç sağlıklı çıkmayabildi. tabiki de daha çok olsa daha iyi ama şükret sen. 7 embriyodan 1 tane çıkması gerçekten büyük şans. benim embriyologum 16 da 1 ihtimal veriyorum demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?