2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben gittigim tup bebek merkezinde bi d.r gidecegim gebelik takibi icin haftaya sali doguma giriyormu orda dogum varmi soracagim gittigimde orda bakiyoda acaba baska hastanedemi dogum yaptiriyor bilmiyorum.haftaya gittigimde soracagim d.r bakalim

evet ben de merak ediyorum, eşim tüp bebek doktorumu istiyor ben de diyorum ki adam çok yoğun benimle ilgilenemez istediğim gibi. ne zamana kadar tüp bebek doktoruna gidilmesi lazım sizce?

Bitki Çayları Düşük Yapmaya Yol Açabilir Bu süreçte anne adayının rahatlamak için tükettiği bitki çayları düşük yapmaya yol açabildiğinden, daha dikkatli tüketilmelidir. Rezene, civanperçemi, mine çiçeği, ada çayı, barut ağacı kabuğu, sinameki ve yeşil çay tüketmek bu dönemde sakıncalı olabilir. Mayıs papatyası ise güvenilir bir kaynaktan tedarik edilmelidir ve bu bitkiyi kanarya otu ile karıştırmamaya dikkat etmek gerekir. Kanarya otu, karaciğerde zararlı etkisi olan bir bitkidir. Bunların yanı sıra, zerdeçal hamilelikte rahim hareketlerini artırarak, ada çayı kadınsal hormonları artırarak ve yeşil çay tansiyonu yükselterek düşük yapmaya sebep olabilir.

Kaynak https://www.diyetkolik.com/hamileligin-ilk-3-ayinda-beslenme-ve-kilo-alimi/

evet ben de merak ediyorum, eşim tüp bebek doktorumu istiyor ben de diyorum ki adam çok yoğun benimle ilgilenemez istediğim gibi. ne zamana kadar tüp bebek doktoruna gidilmesi lazım sizce?
Benim tup bebek d.rum kalp atimini duyduk gebelik takibi icin istedgin yere gidebilirsin dedi.ben baska yere gitmek istemiyorum burda takip yapcak bi d.r varsa burda devam etmek istiyorum dedim tamam dedi d.r arayip randevu almisti bana onumuzdeki hafta takibe basladigim d.r gidecegim doguma giriyormu hangi hastaneye dogum yaptiriyor onlari ogrenecegim

Hamilelikte Tüketilmesi Gereken Besinler Bu dönemde öğünler tam ve düzenli bir şekilde alınmalıdır. Hiçbir ana öğün atlanmadan, ara öğünler de düzenli bir şekilde tüketildiğinde günlük besin ihtiyaçları karşılanmış olacaktır. Anne adayında herhangi bir rahatsızlık olmadığı sürece, günlük tüketmesi gereken besinler şunlardır; 4 porsiyon süt ya da yoğurt 4-5 köfte büyüklüğünde et, tavuk y a da balık 3-4 porsiyon sebze 4-5 porsiyon meyve 1-2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ve 1 adet yumurta 7-8 dilim ekmek Bebeğin beyin gelişimi için, anne adayı haftada iki kez taze balık tüketmelidir. Ancak, seçilecek balıklar ağır metal içeren dip balıkları (mezgit, berlam, kefal, levrek, lüfer, barbun, kalkan) olmamalı, bunun yerine yüzey balıkları (hamsi, istavrit, uskumru, palamut) tercih edilmelidir. Ceviz, badem ve fındık da bebeğin beyin gelişimi için gerekli olduğundan, anne adayı her gün mutlaka tüketmelidir. Peynir, yoğurt ve süt az yağlı tercih edilmeli ve en hijyenik kaynaklardan tedarik edilmelidir. Ekmek tercihi, vitamin ve mineraller açısından dengeli olması adına tam buğday ya da çavdar ekmeğinden yana yapılmalıdır.

Kaynak https://www.diyetkolik.com/hamileligin-ilk-3-ayinda-beslenme-ve-kilo-alimi/

Slm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.

Bilmiyorum canım duymuşsun pıt pıtları çok güzel inşallah büyür

Hadi gozun aydin tatlim buyur canim bak bu haftaya kadar buyumus allahin izniyle saglikla buyumeye devam etcek insallah

Canım mesleğinin sesini duymana sevindi.yarin ben de duyarim inşallah...

Bu pıt pıtları ben de duyacagım da korkuyorum hiç gitmesem mi doktora acaba en iyisi gitmemek bence eskiden gidiyorlar mıydı yani gereksiz yere strese giriyoruz

Bu pıt pıtları ben de duyacagım da korkuyorum hiç gitmesem mi doktora acaba en iyisi gitmemek bence eskiden gidiyorlar mıydı yani gereksiz yere strese giriyoruz
Olurmu ole sey tatlim gitcen tabi.duycan pit pit lari allahimin izniyle gitmesen daha kotu hep aklin bebiste kalacak

Sevin sevin canım bozma moralini gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah

Sende yaptırdınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…