Sen hamile miydin.Sende yaptırdınmı?
gözünaydın canımSlm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
gözünaydın canım
Çok saol canım. Hepimiz insallahHadi gozun aydin tatlim cok sevindim saglikla ilerlemeyi nasip etsin allahim
kızçam sağlıkla darısı sana estrafomu bıraktık ama iğneye iki hafta daha devam iki hafta sonra tekrar kontrolümüz var...allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şekilde versin inşşş love youuu_tangled_ cancagızım hadi inşallah güzel haberle gel
Moralini yüksek tut olucak inşallah hayırlısını versin canım ..Ah birde biz olabilse hayırlısıyla
hadi hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekil de devam etsin inşallahhhhKızlar benimde 6+4 çıktı. Kalp sesini duydum üç saniye kadar.vajinal muayene etti
hayırlı olsun canım maşallahhh sağlıklı bir şekil de devam etsin inşallahhhMerhaba arkadaslar bugun doktora gittik karindan muayene oldum 6+6 günlük ikiz gebelik ikisininde kalp atisini duyduk bitanesi geriden geliyor 6 haftalik kucuk olan
canım çok güzel geçti saol estrafomu bıraktık nihayet sadece iğneye devam onun da iki hafta sonra tekrar kontrolde bırakacağız inş çok güzel üstten muayene olduk kalbide atışını da gördük binlerce şükür...Ben heyecandan kime cevap verdim kime vermedim o an hatırlayamadım. Eşim zaten saat başı 10 dkdan sonra elimden alıor telefonu :d artkk o kadar bile vermeyebilir... Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz tebrikleriniz için. Şimdi_tangled_ dan haber beklioruz :)
hayırlı olsun cnm üzülme diğer kontrole büyümüş olur Allah sağlıkla devamını nasip etsin...Slm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
Cok sukur allahima.oh ne guzel estrafomi birakmissin minik kan birinkiside akip gitcek ignenide biraktirisalar ne mutlu sana canim benim karindan bakilinca duyuldumucanlarım güzel arkadaşlarım sizleri unuttum zannetmeyin eve geç geldik eşimle kontrolümüzü olduk maşallah dedi dr muz herşey gayet güzel dedi Allahıma bin şükürler olsun üstten göbekten yapıldı kontrolümüz üstten de kalp atışını kalbini gördük ''pıt''''pıt'' Allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şelikilde versin inşalllahhh biz çok mutlu olduk bu arada eşim ben de daha heyecanlı herhalde kızlar mümkün olsa bizim yerimize taşırlar ...:))estrafomu bıraktık ama iğnelerimiz iki hafta daha devam çok az kan birikintisi kalmış o temizlenince onu da bırakacağızzz love youuuuu...:))
geldim kızçem çok beklettim sizleri eşimle dolaştık biraz eve gelir gelmez yazdım cepten yazmaya da fırsatım olmadı mutluluktan Allahım herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inş..._tangled_ nerdesin naptın
evet ttalım duyuldu kalbide göründü kafası da ayaklarıda maşallah senin ki hafataya daha net belli olur haftaya sen de erkekse cinsiyeti de belki olur inşallahhh ayçacacığımmmmmm çok güzeldi ''cipso''cuğum ilerleyen zamanlar da eşin mutluluktan seni kucağın da taşır artık gördükçe daha mutlu oluyorlar ..:)))Cok sukur allahima.oh ne guzel estrafomi birakmissin minik kan birinkiside akip gitcek ignenide biraktirisalar ne mutlu sana canim benim karindan bakilinca duyuldumu
ayyy canlarım sizleri beklettim bebişi görünce biz eşimle herşeyi unuttukkk darısı sağlıkla sizlere inşallahhhh hepberaberrrrrBen de cokkk merak ettim _tangled_
tatlım ilk kontrolde ben böyle hissediyordum ya duymazsam gitmeyim diyordum ellerim titriyordu ama duyunca ikincisini iple çekiyorsun şimdii iki hafta sonrasına randevumuzu aldık bile..:))Bu pıt pıtları ben de duyacagım da korkuyorum hiç gitmesem mi doktora acaba en iyisi gitmemek bence eskiden gidiyorlar mıydı yani gereksiz yere strese giriyoruz
olur sun inşallah tatlım ..Ah birde biz olabilse hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?