2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

gözünaydın canım

canlarım güzel arkadaşlarım sizleri unuttum zannetmeyin eve geç geldik eşimle kontrolümüzü olduk maşallah dedi dr muz herşey gayet güzel dedi Allahıma bin şükürler olsun üstten göbekten yapıldı kontrolümüz üstten de kalp atışını kalbini gördük ''pıt''''pıt'' Allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şelikilde versin inşalllahhh biz çok mutlu olduk bu arada eşim ben de daha heyecanlı herhalde kızlar mümkün olsa bizim yerimize taşırlar ...:))estrafomu bıraktık ama iğnelerimiz iki hafta daha devam çok az kan birikintisi kalmış o temizlenince onu da bırakacağızzz love youuuuu...:))

Maşallah canım gözünüz aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah hepimizi isteyen herkeze nasip etsin inşallah

canım çok güzel geçti saol estrafomu bıraktık nihayet sadece iğneye devam onun da iki hafta sonra tekrar kontrolde bırakacağız inş çok güzel üstten muayene olduk kalbide atışını da gördük binlerce şükür...

hayırlı olsun cnm üzülme diğer kontrole büyümüş olur Allah sağlıkla devamını nasip etsin...

Cok sukur allahima.oh ne guzel estrafomi birakmissin minik kan birinkiside akip gitcek ignenide biraktirisalar ne mutlu sana canim benim karindan bakilinca duyuldumu

Cok sukur allahima.oh ne guzel estrafomi birakmissin minik kan birinkiside akip gitcek ignenide biraktirisalar ne mutlu sana canim benim karindan bakilinca duyuldumu
evet ttalım duyuldu kalbide göründü kafası da ayaklarıda maşallah senin ki hafataya daha net belli olur haftaya sen de erkekse cinsiyeti de belki olur inşallahhh ayçacacığımmmmmm çok güzeldi ''cipso''cuğum ilerleyen zamanlar da eşin mutluluktan seni kucağın da taşır artık gördükçe daha mutlu oluyorlar ..:)))

Bu pıt pıtları ben de duyacagım da korkuyorum hiç gitmesem mi doktora acaba en iyisi gitmemek bence eskiden gidiyorlar mıydı yani gereksiz yere strese giriyoruz
tatlım ilk kontrolde ben böyle hissediyordum ya duymazsam gitmeyim diyordum ellerim titriyordu ama duyunca ikincisini iple çekiyorsun şimdii iki hafta sonrasına randevumuzu aldık bile..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…