2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

tatlım ilk kontrolde ben böyle hissediyordum ya duymazsam gitmeyim diyordum ellerim titriyordu ama duyunca ikincisini iple çekiyorsun şimdii iki hafta sonrasına randevumuzu aldık bile..:))
Kaç haftalık sizin beybiler aramızda 10 gün var sanırsam

@_tangeld_ ben dedim geziyordur diye :) çok şükür çok sevindim maşallah yahu bizi niye unutuyorsun arkadaş yazaydın iki kelime bi daha olmasın :)
ayyyy kızçem sorryy hiç sorma aklımız başımızda değildi ama diğerinde hemen yazacağım sana güzel haber erkeklerin o eski tavırları zamanla kayboluyor yani kucakların da taşıyabilirler ...:)))bize bir fırsat daha :)))

Kaç haftalık sizin beybiler aramızda 10 gün var sanırsam
biz tatlım çok şükür bugün 9.haftayı bitirdik tam bugün 8 şuabtta transferimiz olmuştu inşallahhh darısı 12.haftayı sağlıkla heppppp beraber bitirmeye peşinden peş peşe sağlıklı bir şekil de doğumaaaaa inşallahhhhh ayyyyy kızçemmmmm inşallahhhh artık diğer şeylerini konuşuruz o zamannnn biz yaşlanana kadar devam ediyormuşuz....:)))

Ay ben dun duymadim ama kalbi attikca embiriyo atiyodu dandikmiydi gittgim yerdeki alet:)))))belli oluyomu cinsiyeti erkek olunca sana bisey dedilermi ayy duygulandim cokayy canim benim gorundu demek heryeri teyzesi opsun onu

Allah askina canimin ici biz kac haftaligiz yedim beynimi ben:))

Ay ben dun duymadim ama kalbi attikca embiriyo atiyodu dandikmiydi gittgim yerdeki alet:)))))belli oluyomu cinsiyeti erkek olunca sana bisey dedilermi ayy duygulandim cokayy canim benim gorundu demek heryeri teyzesi opsun onu
cinsiyetini şuan değilde 10 haftadan sonra erkekse bellli oluyormuş hani senin kontrol haftaya ya tatlım 10 haftanın içindesin annesi gösterirse görürsünüzzzz ama kalbini duyduk çok güzel kendini gördüm elini ayağını maşallahhhh çok güzellll şimdi sen haftaya kadar heyecan yaparsınnn...:)))

ayçacığım kesinlikle eşinle git onlar daha çok etkileniyor.. eşimi görecektin çocuk gibi mutlu oldu..ben istemeden sana şunu alalım bunu alalım dedim bu hizmetler bana değil kime biliyorum...:))

Canim gözün aydin cok sukur Allah sağlıkla devam ettirsin:)))

Ayy elim ayagim titredi yakinlastiriyolar hersey net gozukuyo yani he.bi hayirlisiyla hafta gelsede gitsem ya.mansallah mansallah canimin ici

ayçacığım kesinlikle eşinle git onlar daha çok etkileniyor.. eşimi görecektin çocuk gibi mutlu oldu..ben istemeden sana şunu alalım bunu alalım dedim bu hizmetler bana değil kime biliyorum...:))
Esimle gidicem insallah evet cok etkileniyolar kalp atisini duydugumuzda esim telefoa cekiyodu ya telefonu tutamiyodu titriyodu elleri gozleri dolmustu.olsun yine sana yapiyo :)

Benim transfer de 18 şubatta olmuştu aramızda 10 gün var çok heyecanlandım ya maşallah maşallah cancağızım _tangled_
çok güzel canım sağlıkla inş gittikçe daha güzel oluyor minik minyatür bir bebek ve kalbini gördük atışını da duydukkk darısı sana dikkatet kalbine benim içerde sesim nefesim gitti pür dikkat nefes almadan ekranda idi gözüm eşiim aban bak diyor bak sanki görmüyorum ben sadece oraya odaklanmışım...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…