bitanem dr dedi ki diğerine sıkışık gel daha net görürüz dedi unutmadan sana söyleyim haftaya biraz sıkışık git çünkü 9 haftadan sonra üstten bakıyorlarmışşş...:)) cinsiyetini gör sıkışık gitte inşallahhh...:))Ayy elim ayagim titredi yakinlastiriyolar hersey net gozukuyo yani he.bi hayirlisiyla hafta gelsede gitsem ya.mansallah mansallah canimin ici
ttalım o tam bilmediği içindir sorun etme dr tam biliyor sonuç ta..:))Mansallah bana dunku d.r neden 8 haftalik dediki???
Üzülme bozma moralini canım bak buyume varmis şükür. Hrm belkide doktorun goz yanilmasi cok takilmamaya çalışalım Allaha emanet hepsiSlm kızlar ben geldim çok sukur kalbini gorduk atıyor pıt pıt .ama Dr um normalden küçük dedi.haftaya tekrar çağırdı.sevineyimmi uzuleyimmi bilemedim.ama geçen haftaya gore büyümüş bebisim.sizce böyle yaşayan varmı içinizde.
Tamam su iceyim bol bol uyardigin icin sagol tatlim benim.bana dua edin emi guzel sonuclar alayim bende insallah.gozukur cinsiyeti belki okadr heycanlandimki kalbim nasil atiyo:))))bitanem dr dedi ki diğerine sıkışık gel daha net görürüz dedi unutmadan sana söyleyim haftaya biraz sıkışık git çünkü 9 haftadan sonra üstten bakıyorlarmışşş...:)) cinsiyetini gör sıkışık gitte inşallahhh...:))
tatlımmmm pardon ya hemşire son adetime göre yanlış hesaplamış şuan tam 9 haftaya girmişizzzzzzzzzttalım o tam bilmediği içindir sorun etme dr tam biliyor sonuç ta..:))
tatlımmmmm tekrar sordummmm hemşire adete göre hesaplamış biz tüp transferi bugün 9. girdikkkk tam 9.haftadayızzzz ben bugün aklım gittiiiMansallah bana dunku d.r neden 8 haftalik dediki???
Yasasiiiinnn :))canlarım güzel arkadaşlarım sizleri unuttum zannetmeyin eve geç geldik eşimle kontrolümüzü olduk maşallah dedi dr muz herşey gayet güzel dedi Allahıma bin şükürler olsun üstten göbekten yapıldı kontrolümüz üstten de kalp atışını kalbini gördük ''pıt''''pıt'' Allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şelikilde versin inşalllahhh biz çok mutlu olduk bu arada eşim ben de daha heyecanlı herhalde kızlar mümkün olsa bizim yerimize taşırlar ...:))estrafomu bıraktık ama iğnelerimiz iki hafta daha devam çok az kan birikintisi kalmış o temizlenince onu da bırakacağızzz love youuuuu...:))
Dogru soyluyosun senle ayniyiz cunku allahim saglikla hepimizin dogumlarinida nasip etsin yarabbim saglik sihatli bebislerimiz dogsun insallah.allahim kimseyi evlat hasretiyle sinama yarabbim.AMINNNNttalım o tam bilmediği içindir sorun etme dr tam biliyor sonuç ta..:))
tatlım benim hala heyecanım geçmedi ..:))Tamam su iceyim bol bol uyardigin icin sagol tatlim benim.bana dua edin emi guzel sonuclar alayim bende insallah.gozukur cinsiyeti belki okadr heycanlandimki kalbim nasil atiyo:))))
evet ttalım şükür üstten 9.hafataya girdik bugün 9 dan itibaren üstten bakılıyormuşşş şükür...:))Yasasiiiinnn :))
Cok sevindim canım gözün aydin. Ustten muayene olmanada cok sevindim inşaallah bundan sonra benimde öyle olur :)
Karisik bi durum demi benim dondurulup 2 ay bekletilmisti ama bi fark olmuyo demi."semnf" bak guzel haberlerle dondutatlımmmmm tekrar sordummmm hemşire adete göre hesaplamış biz tüp transferi bugün 9. girdikkkk tam 9.haftadayızzzz ben bugün aklım gittiii
tatlım biz heyecandan uçtuk tam 9.haftaya girmişiz bugün9+0 ..:)) napalım çokkk heyecanlandıkkkBenim transfer de 18 şubatta olmuştu aramızda 10 gün var çok heyecanlandım ya maşallah maşallah cancağızım_tangled_
yaaa ''seMinf'' hala yokkk I miss youuu''se Minf'' dönse ye artıkkkKarisik bi durum demi benim dondurulup 2 ay bekletilmisti ama bi fark olmuyo demi."semnf" bak guzel haberlerle dondu_tangled_
Canimin ici benim allahim hep yuzumuzu guldursun insallahtatlım benim hala heyecanım geçmedi ..:))
aminnn inşallahhhhh canım hep beraber sağlıklaaaCanimin ici benim allahim hep yuzumuzu guldursun insallah
Allah hayırlı etsin. Dua edin bizlere.canlarım güzel arkadaşlarım sizleri unuttum zannetmeyin eve geç geldik eşimle kontrolümüzü olduk maşallah dedi dr muz herşey gayet güzel dedi Allahıma bin şükürler olsun üstten göbekten yapıldı kontrolümüz üstten de kalp atışını kalbini gördük ''pıt''''pıt'' Allahım isteyen çabalayan herkese sağlıklı bir şelikilde versin inşalllahhh biz çok mutlu olduk bu arada eşim ben de daha heyecanlı herhalde kızlar mümkün olsa bizim yerimize taşırlar ...:))estrafomu bıraktık ama iğnelerimiz iki hafta daha devam çok az kan birikintisi kalmış o temizlenince onu da bırakacağızzz love youuuuu...:))
aminnn inşallahhhh canım sağlıkla hepimiz hepimiz için tek duamız sağlıkla Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhh..All
Allah hayırlı etsin. Dua edin bizlere.
ayçacığım elimzde telle gireriz doğuma ..:)))Kizlar allahim ogunlere saglikla gelirsek doguma gidince bile buraya haber verin siz yazamazsanizda esinizi tembihleyin haber verin ben hepinizi cok merak ediyorum bakin kalp hastasiyim ona gore.ayy koptum:)))))))))))
ayça biz senle aynı gün inşallahhh yine sağlıkla inşallahhhayçacığım elimzde telle gireriz doğuma ..:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?