2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ayy elim ayagim titredi yakinlastiriyolar hersey net gozukuyo yani he.bi hayirlisiyla hafta gelsede gitsem ya.mansallah mansallah canimin ici
bitanem dr dedi ki diğerine sıkışık gel daha net görürüz dedi unutmadan sana söyleyim haftaya biraz sıkışık git çünkü 9 haftadan sonra üstten bakıyorlarmışşş...:)) cinsiyetini gör sıkışık gitte inşallahhh...:))

Üzülme bozma moralini canım bak buyume varmis şükür. Hrm belkide doktorun goz yanilmasi cok takilmamaya çalışalım Allaha emanet hepsi

Tamam su iceyim bol bol uyardigin icin sagol tatlim benim.bana dua edin emi guzel sonuclar alayim bende insallah.gozukur cinsiyeti belki okadr heycanlandimki kalbim nasil atiyo:))))

Yasasiiiinnn :))
Cok sevindim canım gözün aydin. Ustten muayene olmanada cok sevindim inşaallah bundan sonra benimde öyle olur :)

All
Allah hayırlı etsin. Dua edin bizlere.

Kizlar allahim ogunlere saglikla gelirsek doguma gidince bile buraya haber verin siz yazamazsanizda esinizi tembihleyin haber verin ben hepinizi cok merak ediyorum bakin kalp hastasiyim ona gore.ayy koptum:)))))))))))
ayçacığım elimzde telle gireriz doğuma ..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…