2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

C vitamini vücutta depo edilmez onun için gerekenden çok fazla C vitamini almanızın bir faydası olmaz.Bununla birlikte gebelikte alınan çok fazla C vitamini midede kramplara ve bebeğin metabolizmasını olumsuz etkileyebilir. _tangled_

evet tatlım öyle zaten bir hafta sürekli içtim geçti ondan isteğimiz herhafta bir şey bıkana kadar ..:))

Ne olacak şimdi.allahım yardım et.ben kafayı yicemmm
tatlım rahat ol stres yapma bebişini üzme o yoplar Allahın izni ile birdahaki kontrolünüze kendini toparlamış olur foliğine D vitaminini düzenli kullan hepberaber hepimiz için dua edelim şuan kalbini duydun sağlıkla Allahım devamını getirsin mutlu olll bence toparlayacak...

aysosman cNım bak bebişin toparlancak inşallah sen onu kucağına alacaksın lütfen umitsizliğie kapılma haklısın üzülmekte dua edeceğiz elimizden bişey gelmiyor ki canım Rabbim seni sevindirdi ben inanıyorum ki sen yavrunu kucağına alacaksın

Niye öyle dedi Dr um.tam kalp atışını duymusken deli gibi sevinmisken .niye geride dedi bu Dr .çok canım sıkıldı.
Canim stres yapma bebek d.r gidene kadar geliscek stresle onuda kastirma lutfen allahn izniyle gule oynaya gelcen bidahaki randevunda.stres yok unutma dua et bol bol dualarim seninle

Hepiniz kaç haftalık olduğunu ve kaç mm olduğunu yazarmisiniz
tatlım karşılaştırma yapıp kendini üzme ben o kısımları doktor anlatırken duymadım bile benim gözüm ekranda idi ve haftalar farklı tutma değerleri farklı hepsi farklı bunları düşünme şükür kalbi atıyor sağlıkla gelişsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…