- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Ay inşaallah gorelim o günleride :))))Kizlar allahim ogunlere saglikla gelirsek doguma gidince bile buraya haber verin siz yazamazsanizda esinizi tembihleyin haber verin ben hepinizi cok merak ediyorum bakin kalp hastasiyim ona gore.ayy koptum:)))))))))))
Ama benimki 8+1 aramizda üç gün olmasi gerekmiyor muydu .tatlım biz heyecandan uçtuk tam 9.haftaya girmişiz bugün9+0 ..:)) napalım çokkk heyecanlandıkkk
Valla ben bilmem kalp hastasym merak ederim sizi canlar :)))))ayçacığım elimzde telle gireriz doğuma ..:)))
Insallah canim insallah allahim ogunleri gostersin insallah yarabbimayça biz senle aynı gün inşallahhh yine sağlıkla inşallahhh
tatlım bugün bizim 8 bitti 9+0 oldukAma benimki 8+1 aramizda üç gün olmasi gerekmiyor muydu .
Neden canimHiç keyfim yok
Niye öyle dedi Dr um.tam kalp atışını duymusken deli gibi sevinmisken .niye geride dedi bu Dr .çok canım sıkıldı.Neden canim
Bir sonraki randevun ne zaman canımNe olacak şimdi.allahım yardım et.ben kafayı yicemmm
evet tatlım öyle zaten bir hafta sürekli içtim geçti ondan isteğimiz herhafta bir şey bıkana kadar ..:))C vitamini vücutta depo edilmez onun için gerekenden çok fazla C vitamini almanızın bir faydası olmaz.Bununla birlikte gebelikte alınan çok fazla C vitamini midede kramplara ve bebeğin metabolizmasını olumsuz etkileyebilir._tangled_
tatlım rahat ol stres yapma bebişini üzme o yoplar Allahın izni ile birdahaki kontrolünüze kendini toparlamış olur foliğine D vitaminini düzenli kullan hepberaber hepimiz için dua edelim şuan kalbini duydun sağlıkla Allahım devamını getirsin mutlu olll bence toparlayacak...Ne olacak şimdi.allahım yardım et.ben kafayı yicemmm
Canim stres yapma bebek d.r gidene kadar geliscek stresle onuda kastirma lutfen allahn izniyle gule oynaya gelcen bidahaki randevunda.stres yok unutma dua et bol bol dualarim seninleNiye öyle dedi Dr um.tam kalp atışını duymusken deli gibi sevinmisken .niye geride dedi bu Dr .çok canım sıkıldı.
inan ki tatlım o bir hafat da bile kendini nasıl toplar diğer randevuda çok mutlu olacaksın inşallahhh çok şükür kalbini duydun şuan seni hissediyor üzme onu...:))Bilmiyorum kızlar çok sagolun inşallah dediginiz gibi olur ..inşallah allahim yardım et hepimize.
Bir hafta sonraBir sonraki randevun ne zaman canım
tatlım karşılaştırma yapıp kendini üzme ben o kısımları doktor anlatırken duymadım bile benim gözüm ekranda idi ve haftalar farklı tutma değerleri farklı hepsi farklı bunları düşünme şükür kalbi atıyor sağlıkla gelişsin inşallah...Hepiniz kaç haftalık olduğunu ve kaç mm olduğunu yazarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?