2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hepiniz kaç haftalık olduğunu ve kaç mm olduğunu yazarmisiniz
benim 6+2 dün gittim doktora üstten baktı. keseyi sadece net olarak gördü 11 dedi. olması gereken büyüklükte dedi. ama alttan bakınca sanırım değer farklı çıkıyır

bencede kafana takma ve kıyaslama yapma. çünkü benle aynı gün transfer yapanlar kalp atışlarını duydu. ben daha bebeğin kendisini bile görmedim. her doktorun yorumlası farklı oluyor. birde hepimizin tutunma zamanı farklı

Birde yaşadığım birşeyi söyleyeyim belki sana moral olur. benim 11. gün değerim 217 çıktı 13. günkü değerim 344 çıktı. buradaki doktorum değerler güzel yükselmemiş dedi düşük yaparsın dedi. ve ben sabrettim 1 hafta sonra kese için kontrol günüme gittim. doktor baktı kese olduğu halde keseye benzer birşey gördüm dedi ve benden tekrar kan aldı. 3400 veya üzeri çıkarsa sağlıklı bir gebeliktir dedi ve benim değerim 3470 çıktı. bebeğim bana sıkıca tutunmuş. yani aradaki günler değil saatler önemli. benim iki tahlil arasında 40saat varmış değer ondan öyle çıkmış sendede öyle birşey olabilir. sıkma canını ve bol bol dua et. bak görürsün güzel haberlerle döneceksin

aynen tatlım çok güzel açıkladın bence de haftaya kendini toparlar inş..

Çok teşekkürler canım harikasın.

''cipso'' canım ya sormayı unuttum sende seni arahatsız eden açık renk akıntı bitti mi?korkma temizlenince rahatlarsın..

_tangled_ canım gözün aydın senin de. Bundan sonrası için artkk stresi arkamızda bırakalım. Siz daha ne kadar bekliosunuz çevreye söylemek için? Ben de mantıken öyle düşünürdüm ama şimdi yoldan geçen birilerini durdurup hamileyim diyesim gelior ahaha nasıl dayanıosunuz?

Tangleın hatıelattığı iyi oldu. cipsoni dün bir makale okudum. Kahverengi veya pembe şeylerin kanama değil akıntı olduğunu ve hiçbir risk teşkil etmediği yazıordu. Vajinal kanama ile akıntıyı ayırt etmek stresi önlemek için de önemli diordu. Bilgdan girince bulmaya çalışıp yollarım sana

benim herkes biliyor :)

Benim de eşim sağolsun ilk kan tahlili 92 çıktığı gün tüm arkadaş çevremizi arayıp söyledi :d yakın ailemize de öyle. Dayılarına teyzelerine bari kalp atışını bekle demiştim. Sadece bir dayısının bize yüklü bi miktar borcu vardı tüp bebek yapcaz nakit gerekebilir hazırlıklı ol demiş. Sonra o duyunca haber var mı diye aramış. Ona da tembihleyip söyledi kimseye söyleme kesinleşince söyleriz diye ama... Kulaktan kulağa misali herkes duymuş. Hatta hamileymişsin diye arayan herkes ikiz mi diye sordu. Ölür müsün öldürür müsün? Gerçi ben hamile kalmışım artık nasıl olduğunu bilip bilmemeleri umrumda değil diorum ama mahremi özeli saklama huyu yok işte bazı kimselerin

canım neden rahimde kan birikintisi oluyor
tatlım tutunmadan sonra embriyo büyümeye başlıyor hızla ve daha sıkı tutunmaya başlıyor ve bu sırada rahime zarar veriyor zarda yıpranma oluyor kanama oluyor ve rahim kendini temizlemek için hemen atarsa kırmızı oluyor yok hemen atmazsa kuruyup bir iki hafta sonra koyu kahve açık kahve şeklinde atıyor ama biz görünce hemen panik eteklerimiz zil çalıyor..birimiz yaşayınca diğerleri de tecrübelenmiş oluyor artık panik yapmıyoruz normal süreç gözü ile bakıyoruz..:))paylaşmanın güzelliği...:))

ayyy evet haklısın tatlım bugün ailelere açıkladık çokkkk sevindiler ama dedik henüz üç ay bitmeden dışarıya söylemeyeceğiz tamam dediler ama ben de bugün senin gibiyim herkese söylemek istiyorummm...:))

Benimde herkez bilio nasil oldugunu bilselerde kimseyi ilgilendirmez kimin basina ne gelecegi belli olmaz bu hayatta tup bebekte olsa allahin verdigi can tup bebek kotu biseymis gibi soranlara fittirip yolasim geliyor

biz olumsuzluk olursa zaten kendin üzülürken birde sürekli etrafa açıklama yapmak istemedik dr da öyle olmasının daha iyi olduğunu söyledi aslında o şuan iki hafta daha bekleyin dedi..ama iyi ki açıklamamışız sürpriz oldu..:))herhalde biz baştan açıklasak beni hiç kımıldattırmazlardı sakin sakin istediğimi yaparak daha rahat oldu herişte bir hayır vardır..:))

bizim o kadar çok soran oluyordu artık mecburen söyledik ama tüp bebek olduğunu kimse bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…