ayçacığım sana da mesaj atmadı değil mi?ne güzel paylaşımlar yapıp bizleri rahatlatıyordu hergün yeni bilgiler veriyordu üzüldümmm açıkçası...''blankx''tatlım mesaj atarmısın özelden yada direk seni merak ediyoruzzz???
Yok tatlim banada msj atmadi bende cok uzuldum ya gozum hep onu ariyor.bi anda ortalik karisti.o kati sekilde soyleyen arkadas varya oda yazmiyor.ayçacığım sana da mesaj atmadı değil mi?ne güzel paylaşımlar yapıp bizleri rahatlatıyordu hergün yeni bilgiler veriyordu üzüldümmm açıkçası...
Soylenenleri kendi ustune alindi ama ben adima semnf ya hic bisey demedim az cok tanimistir burda herkezi bakiyorum belki ozelden msj atar die ama atmiyorayçacığım sana da mesaj atmadı değil mi?ne güzel paylaşımlar yapıp bizleri rahatlatıyordu hergün yeni bilgiler veriyordu üzüldümmm açıkçası...
Salla bilen bilsin bebislerimiz iyi olsunda :))Benim tüpte olduğunu biliyorlar herşeyi biliyorlar napayım soruyorlar ben de söyledim :) bebeğim sağlıklı sihatli olsunda ben bişey istemiyorum
Çok saol canım. Hepimiz insallahGozun aydin canim :)) kucagina aldığın günleride gor insaallaaaaah :))
Çok saol canım ya sendeki haberlerde güzel bin maşallah. Bana hep moral verdin yazılarında. Allah sıkıntısız yavrunu kucağına almayi nasip etsin inşallahhadi hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekil de devam etsin inşallahhhh
Bende çok kararsizim cipsonim ya bana da bi akıl verin nolur Dr um tüp bebek merkezi değil özel muayenehane 350 TL ayda bi alıyor ücreti daha hiç atlamadı mübarek bu ayda vermeyin benden olsun demedi :) iki hafta sonra bi daha çağırdı ve dedi ki bundan sonra ayda bir gorusuruz hiç bırakmaya da niyeti yok ki şu durumda iki dk bakıp yolluyor öyle uzun uzun konuşmuyor da ben bırakmak istiyorum ama nasıl diycez nereye kime giderim kafam çok karışıkKızceler gebelik takibini napacağım ya kararsızım
Canım baya bilgilisin bu konuda senden akıl almak isterim hangi şehirdesin acaba ben çok kararsizim da yanımda akıl alacağım kimsemde yok memleketten de uzagim vallahi issiz bi ada da tek başına kalmis Robinson cruose gibiyim doktor bilmem hastane bilmemBu arada bana da 3-4hafta sonra başlayabilirsin nereye takibe gitmek istersen dedi doktor. Biraz düşünüp karar vereceğiz. Öncelikle doğum yapmak istediğim hastaneyi seçeceğim. Yenidoğan servisi olması küvez olması gibi şeyler yüzünden. Bir de ailede de doktorlar eczacılar var özel olsa dahi hastanelerde hastane mikrobu olsun kalitesiz malzemeler olsun dönen çok fazla şey var o açıdan güvenilir bir hastaneyi seçeceğim. Olmazsa başka doktora gidip oranın ameliyathanesini ayarlarız.eski doktorum bi tıp merkezinde çünkü... Bu arada bugün görümcemle konuştum onun da iki aylık bebeği var ve eşi de doktor. İkili testi güvenilir özel bir labda yaptır. Özel hastanelerde sonuç sakat çıkıor sonra stres oluor insan dedi. Size de söylemiş olayım araştırırsınız bu konuyu
Canim sen hangi sehirdesin? Benim doktorum da ayda bir 350 tl alacakmis haftaya basliyoruz paralari vermeyeBende çok kararsizim cipsonim ya bana da bi akıl verin nolur Dr um tüp bebek merkezi değil özel muayenehane 350 TL ayda bi alıyor ücreti daha hiç atlamadı mübarek bu ayda vermeyin benden olsun demedi :) iki hafta sonra bi daha çağırdı ve dedi ki bundan sonra ayda bir gorusuruz hiç bırakmaya da niyeti yok ki şu durumda iki dk bakıp yolluyor öyle uzun uzun konuşmuyor da ben bırakmak istiyorum ama nasıl diycez nereye kime giderim kafam çok karışık
Canım baya bilgilisin bu konuda senden akıl almak isterim hangi şehirdesin acaba ben çok kararsizim da yanımda akıl alacağım kimsemde yok memleketten de uzagim vallahi issiz bi ada da tek başına kalmis Robinson cruose gibiyim doktor bilmem hastane bilmem
Amin inşallah canım sağlıkla herşey yolunda gider insallahhh_tangled_ ayyyy cok sevindim yaaa ne guzel gormussunuz herseyini ohhh boyle okuyunca cok mutlu oldum:) gozunuz aydin canim allah bizlere de yasatsin bu mutlulugu dua et bizler icin de benim de randevuma 5 gun kaldi insallah hersey yolundadir
Bu günleri de gördük çok şükür :)ayyy evet haklısın tatlım bugün ailelere açıkladık çokkkk sevindiler ama dedik henüz üç ay bitmeden dışarıya söylemeyeceğiz tamam dediler ama ben de bugün senin gibiyim herkese söylemek istiyorummm...:))
Ya işte densizlik. Sen tebrik et sana ne nasıl olduğundan. Aşılamayla oldu di mi dedi biBenimde herkez bilio nasil oldugunu bilselerde kimseyi ilgilendirmez kimin basina ne gelecegi belli olmaz bu hayatta tup bebekte olsa allahin verdigi can tup bebek kotu biseymis gibi soranlara fittirip yolasim geliyor
Bende çok kararsizim cipsonim ya bana da bi akıl verin nolur Dr um tüp bebek merkezi değil özel muayenehane 350 TL ayda bi alıyor ücreti daha hiç atlamadı mübarek bu ayda vermeyin benden olsun demedi :) iki hafta sonra bi daha çağırdı ve dedi ki bundan sonra ayda bir gorusuruz hiç bırakmaya da niyeti yok ki şu durumda iki dk bakıp yolluyor öyle uzun uzun konuşmuyor da ben bırakmak istiyorum ama nasıl diycez nereye kime giderim kafam çok karışık
Canım baya bilgilisin bu konuda senden akıl almak isterim hangi şehirdesin acaba ben çok kararsizim da yanımda akıl alacağım kimsemde yok memleketten de uzagim vallahi issiz bi ada da tek başına kalmis Robinson cruose gibiyim doktor bilmem hastane bilmem
Canim benim de gecen gun oyleydi cok agrim vardi cok sukur kanama falan olmadi surekli wc ye gidiyorum ben de ve surekli kontrol ediyorum, allah korusun canim hepimizi ugrasan isteyen herkesi korusun bebislerimizi sagliklica versin kucagimiza insallah , dua etmekten baska bisi yapamiyoruzGunaydin canlar.gece alta ve kasigima cok kotu bi kramp girdi oldum oldum korkudan gece hep wc deydim kanama felan mi olcak die sabaha kadar baktim belim de agriyo bisey yoktur demi ya(
Canım benimde belim ağrıyordu dünde karınım hep ağrıdı oluyor sanırsamGunaydin canlar.gece alta ve kasigima cok kotu bi kramp girdi oldum oldum korkudan gece hep wc deydim kanama felan mi olcak die sabaha kadar baktim belim de agriyo bisey yoktur demi ya(
Normalde arada giriodu kramp geciyodu ama dun gecmedi ne yatabildim ne oturabildim agladim sabaha kadar hic keyfim yok allahim hepimizin yardimcisi olsun ama kanamam olmadi bisey yoktur demi ya annem kramplarin baslicak artik dio bebek suan nadirde olsa rahime degebiliyomus hareket edebiliyo ya ondan olmus olabilirmi yemin ederim beynimi yicem cok gerginim cokCanim benim de gecen gun oyleydi cok agrim vardi cok sukur kanama falan olmadi surekli wc ye gidiyorum ben de ve surekli kontrol ediyorum, allah korusun canim hepimizi ugrasan isteyen herkesi korusun bebislerimizi sagliklica versin kucagimiza insallah , dua etmekten baska bisi yapamiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?