Canim kramplara batmalara normal diyor herkes yaa bi doktora git madem istersen bugun simdi ne kadarliksin sen? Bu kadar agrin sancin olduysa doktorunu arayip sorsana bi bakalim ne diyecek? Muayeneye git bugunNormalde arada giriodu kramp geciyodu ama dun gecmedi ne yatabildim ne oturabildim agladim sabaha kadar hic keyfim yok allahim hepimizin yardimcisi olsun ama kanamam olmadi bisey yoktur demi ya annem kramplarin baslicak artik dio bebek suan nadirde olsa rahime degebiliyomus hareket edebiliyo ya ondan olmus olabilirmi yemin ederim beynimi yicem cok gerginim cok
Nolcak bole korkularla bu halimiz.dun kafami patlatasim geldi inanki hungur hungur agladim annem kramplarin olcak artik diyo dunku kramp cok uzun surdu.allahim bebeklerimizi sen koru yarabbimCanım benimde belim ağrıyordu dünde karınım hep ağrıdı oluyor sanırsam
9 haftatligim tatlim buyuyo ya ondan diyo anam da normal diyo korkuyorum haftaya sali gunu randevum.Canim kramplara batmalara normal diyor herkes yaa bi doktora git madem istersen bugun simdi ne kadarliksin sen? Bu kadar agrin sancin olduysa doktorunu arayip sorsana bi bakalim ne diyecek? Muayeneye git bugun
Mallesef doğuma kadar böyle geçecek korkular endişeler Rabbim nasip ederde kucağımıza alırız inşallahNolcak bole korkularla bu halimiz.dun kafami patlatasim geldi inanki hungur hungur agladim annem kramplarin olcak artik diyo dunku kramp cok uzun surdu.allahim bebeklerimizi sen koru yarabbim
bebeğimiz bizim hissettiğimiz bütün duyguları hissediyor. o yüzden mutsuz ve tedirgin olmayın. onuda tedirgin etmeyin. bu ağrılar hamilelik boyunca olacak.Mallesef doğuma kadar böyle geçecek korkular endişeler Rabbim nasip ederde kucağımıza alırız inşallah
kaç haftalık canım bebeğinVajinal USG ile baktı ama kalp atımı yoktu
Bazen gorulmeye biliyormus canim daha sonra gorulebiliyormus.nededi d.runKızlar coook kötüyüm. Dr dan geldim bebegimin kalbinin goremedik
Insallah canim insallah allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsinMallesef doğuma kadar böyle geçecek korkular endişeler Rabbim nasip ederde kucağımıza alırız inşallah
Elimde degilki korktum acikcasi dun.allahima emanet nediyimbebeğimiz bizim hissettiğimiz bütün duyguları hissediyor. o yüzden mutsuz ve tedirgin olmayın. onuda tedirgin etmeyin. bu ağrılar hamilelik boyunca olacak.
internete gir bak tatlim bazi gebeliklerde kalp atisi duyulmaya biliyormus daha sonra duyuluyormus.p.tesi insallah duyarsin allahin izniyle canim benimNapicagimi bilemiyorum
kaç haftalık bebeğinNapicagimi bilemiyorum
ben huzursuz olduğumda sürekli dua ediyorum sende bol bol dua et iyi geliyor tavsiye ederim. rabbim bebeklerimizi korusun. ben napayım o kadar çok canım sıkkın ki sabaha kadar can sıkıntısından ne uyuyabildim ne ağrım dindi. kasıklarım sürekli ağrıyor. çok moralim bozuk çokElimde degilki korktum acikcasi dun.allahima emanet nediyim
Ediyorum canim hep hepimiz icin dua ediyorum.biyerde okudum anne gebelik sirasinda sklyomus cok mutsuz oluyormus ve hepimiz bunlari yasiyoruz ve dahada cok yasicaz herkez strese girdi piskolajimiz bi iyi oluyor bi kotu oluyor ayyyy cok karmasik bi durum yaben huzursuz olduğumda sürekli dua ediyorum sende bol bol dua et iyi geliyor tavsiye ederim. rabbim bebeklerimizi korusun. ben napayım o kadar çok canım sıkkın ki sabaha kadar can sıkıntısından ne uyuyabildim ne ağrım dindi. kasıklarım sürekli ağrıyor. çok moralim bozuk çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?