2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

aynen öyle birde yanlızım. eşim hiç birşeyden anlamıyor. demiyorki bu kızın hormonları tavan etmiş hamile. üzerime çok geliyor. birde üstüne küsmüş. çok zor bir gebelik geçireceğim belli yani.

Belki oda strese girmistir tatlim yardim etmiyormu hic.yakininda ailen yokmu

Belki oda strese girmistir tatlim yardim etmiyormu hic.yakininda ailen yokmu
ailem uzakda, yakınımda kimse yok. eşimin yardımıda evi süpürmesi başka birşey yok. bu duygusal günlerimde bana destek değil. sanırım hiç bir zamanda anlamayacak

10. hafta

Artık bebeğinizin tüm organlarının taslak olarak tamamlandığı ve artık düşme tehlikesinin kalmadığı 10 haftalık gebelik dönemindeyiz. Tüm organlar oluştuğuna göre artık kalp bebeğin bedeninin tümünün kan dolaşımını sağlıyor. Kan dolaşımı sağlıklı sağlanan organlar hızla büyür ve gelişirler. Geçtiğimiz hafta göz retinası belirginleşen bebeğin bu hafta mercekleri oluşur. Tırnakları oluşur ve bebeğin beyin hücreleri yavaş yavaş oluşmaya başlar. Gebelikte 10 haftada süper bir gelişme olur. _tangled_

K kova77 canım anlıyorum seni.üzülme inşallah pazartesi duyarsınız .benimde keyfim yok.sana birşey sorucam.kaç haftaliksin.ve bebisi gordunmu..

ailem uzakda, yakınımda kimse yok. eşimin yardımıda evi süpürmesi başka birşey yok. bu duygusal günlerimde bana destek değil. sanırım hiç bir zamanda anlamayacak
Kiyamam sana gel annem baksin ikimizede:)duzelir canim insallah konusup anlat ona neler hissettigini hormonlarini belki zamanla anlar

Kiyamam sana gel annem baksin ikimizede:)duzelir canim insallah konusup anlat ona neler hissettigini hormonlarini belki zamanla anlar
şükürler olsun kendi kendime idare ediyorum. ama duygularım o kadar karışıkki anlatamam. her an ağlamak için hazır durumdayım. kendimi frenliyorum. korku, ağrı,heyecan,mutluluk,hüzün hepsi birbirine karışmış durumda. herkesin eşleri eşlerine destekçi sakinleştirmeye çalışıyor. bizim evde sanki hamile olan eşim ben ona destekçiyim.

K kova77 canım anlıyorum seni.üzülme inşallah pazartesi duyarsınız .benimde keyfim yok.sana birşey sorucam.kaç haftaliksin.ve bebisi gordunmu..
bende sordum ama cevap vermedi. daha küçükse umutsuzluğa kapılmasın diyecem ama kaç haftalık bilmiyorum. canım benim çok üzgün

bende sordum ama cevap vermedi. daha küçükse umutsuzluğa kapılmasın diyecem ama kaç haftalık bilmiyorum. canım benim çok üzgün
Ben de kalp atışını gordum ama bebiş haftasına göre geride dedi.ben de bisey anlamadım bu işten.kafam karışık.sinirlerim tepemde.duygusalim..eşimle kavga ettim.gerginim..

Duygularimiz karmakarisik herkez bir degil canim esinde zamanla eminin anliyacak d.r giderken esinle git hep

Ben de kalp atışını gordum ama bebiş haftasına göre geride dedi.ben de bisey anlamadım bu işten.kafam karışık.sinirlerim tepemde.duygusalim..eşimle kavga ettim.gerginim..
canım sakin ol bence seninde normal bir şekilde büyüyecek. bende eşimle akşam tartıştım. hiç yardımcı değil. şu duygu yüklü günlerde biraz insan destekçi olur.

6 hafta 4 günlük canim...ama USG de 6 +1 günlük görüldü
canım benimde 6+2 ben bırak kalp atışını bebeğin kendisini bile görmedim. daha çok erken. benim doktorum taa ayın 31 ne gün verdi kalp atışı ve kendisini görmem için. benim doktorum kese olması gereken şekilde büyümüş ve gayet güzel dedi. hiç kafana takma dedi. hemen neden kötüyü düşünüyorsun. inşallah bebeğin görünecek. dua et bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…