Üstelik 15 yıldan sonra....Evet canım üzülme bence haftaya gorulur
Canimmmm benimde 13 yıldan sonra.allahım yardım etsin bize insallahhhhh bizde diğerleri gibi yüzümüz güler inşallah.. Duamiz bol olsun.Rabbim yardimcimiz olsunÜstelik 15 yıldan sonra....
Amin canim...inşallah...Canimmmm benimde 13 yıldan sonra.allahım yardım etsin bize insallahhhhh bizde diğerleri gibi yüzümüz güler inşallah.. Duamiz bol olsun.Rabbim yardimcimiz olsun
Cookkkk şükür tatlım sağlıkla devamı da gelir inşallah hepberaber..Bu günleri de gördük çok şükür :)
Hepsi kiskancliktir çok şükür Allahım tamamına sağlıkla ereriz insallahhhYa işte densizlik. Sen tebrik et sana ne nasıl olduğundan. Aşılamayla oldu di mi dedi bi
Yengesi ben de hayır tüp benek dedim. Bizim çok şükür çok kısa sürede oldu. 3,5 yıllık evliyiz ama 2,5 yıldır çocuk istioduk. Gittiğim doktorlar hep kendiliğinden olur bekleyin dediler. Biz daha fazla beklemeyip tüp bebek merkezine gittik en son. Bi aşılama tutmadı ocakta şubatta da tüp yaptık oldu. Ama dışarıdan hadsiz birine sorsan 4 yıllık evliler çocukları olmuodu 4 senedir diolardır. Hatta abartıp 4-5 diolardır
Vajinal mi bakti;eğer değilse vajinal baktır.benim 2.gebelikte 1hafta sonra duymuştum kalp atisini.Pzt bir daha bakacak olmazsa alacakmis..
HepYa işte densizlik. Sen tebrik et sana ne nasıl olduğundan. Aşılamayla oldu di mi dedi bi
Yengesi ben de hayır tüp benek dedim. Bizim çok şükür çok kısa sürede oldu. 3,5 yıllık evliyiz ama 2,5 yıldır çocuk istioduk. Gittiğim doktorlar hep kendiliğinden olur bekleyin dediler. Biz daha fazla beklemeyip tüp bebek merkezine gittik en son. Bi aşılama tutmadı ocakta şubatta da tüp yaptık oldu. Ama dışarıdan hadsiz birine sorsan 4 yıllık evliler çocukları olmuodu 4 senedir diolardır. Hatta abartıp 4-5 diolardır
Korkma canım Allahın izni ile yoktur inşallah acaba iğnelerden olmasın sen iki aydır oluyorsun ya cnmGunaydin canlar.gece alta ve kasigima cok kotu bi kramp girdi oldum oldum korkudan gece hep wc deydim kanama felan mi olcak die sabaha kadar baktim belim de agriyo bisey yoktur demi ya(
Sakin ol tatlım annen hakli bende bugün öğlen dedim ne oluyor sürekli wc ye kanama var mi diye bakmaya gittim hepimizde ayni alarm:))Normalde arada giriodu kramp geciyodu ama dun gecmedi ne yatabildim ne oturabildim agladim sabaha kadar hic keyfim yok allahim hepimizin yardimcisi olsun ama kanamam olmadi bisey yoktur demi ya annem kramplarin baslicak artik dio bebek suan nadirde olsa rahime degebiliyomus hareket edebiliyo ya ondan olmus olabilirmi yemin ederim beynimi yicem cok gerginim cok
Canım ya inşallah pazartesi duyarsın dualarımız seninle...Kızlar coook kötüyüm. Dr dan geldim bebegimin kalbinin goremedik
Aradim hastaneyi normal dedi kramplarin agrilarin bel agrin olacak dedi.fazla ayakta durma dedi.cok korktum aksam cok gecmedi hemendeSakin ol tatlım annen hakli bende bugün öğlen dedim ne oluyor sürekli wc ye kanama var mi diye bakmaya gittim hepimizde ayni alarm:))
Stres yapma canım hepimiz senin için.dua edelimmNapicagimi bilemiyorum
Bilmiyorum ki tatlim ama d.r normal korkma dediHep
Korkma canım Allahın izni ile yoktur inşallah acaba iğnelerden olmasın sen iki aydır oluyorsun ya cnm
Nasıl.anlamaz ya ben kıyameti koparıyorum.benim kide unutuyor kendisi hemen unuttum deyip düzeltiyor karşılıklı konuş nasıl.anlarsa yada dr yanın da şöyle..ailem uzakda, yakınımda kimse yok. eşimin yardımıda evi süpürmesi başka birşey yok. bu duygusal günlerimde bana destek değil. sanırım hiç bir zamanda anlamayacak
Düzelir tatlım benim es de baslarda boyle idi ben kaç aylık oldun diyordum:))kalp atımlar ilerledikçe anlar..hiçbirşey yapma anlasin rahatsizim.de..şükürler olsun kendi kendime idare ediyorum. ama duygularım o kadar karışıkki anlatamam. her an ağlamak için hazır durumdayım. kendimi frenliyorum. korku, ağrı,heyecan,mutluluk,hüzün hepsi birbirine karışmış durumda. herkesin eşleri eşlerine destekçi sakinleştirmeye çalışıyor. bizim evde sanki hamile olan eşim ben ona destekçiyim.
Hic duygusal olamayan bi insan bile bebis konturollerine gidince kayitsiz kalamaz.emin ol anlicaktir zamanla takma kafanaonunla gidiyorum. ama benim eşim duygusal biri değil. inşallah anlar.
Insanlar hatsiz dengesiz ve bencil.millete bakarsan deli olursun kimse benimde evladim var ne olur diye dusunmuyo.akrabalar elden beter oluyor bazen.ben normalde iyi insanimdir ama insanlara karsi sert yapiya sahibim cekinip cok soru sormazlar bana ters tepki verecegimi bilirler herkez haddini bilecek demi ama.allahimin kime ne vercegini kimse bilemezYa işte densizlik. Sen tebrik et sana ne nasıl olduğundan. Aşılamayla oldu di mi dedi bi
Sordum tatlim bel agrin kasik agrin kramplarin olacak dedi ayakta durmamaya calis dediCanim kramplara batmalara normal diyor herkes yaa bi doktora git madem istersen bugun simdi ne kadarliksin sen? Bu kadar agrin sancin olduysa doktorunu arayip sorsana bi bakalim ne diyecek? Muayeneye git bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?