2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hepsi kiskancliktir çok şükür Allahım tamamına sağlıkla ereriz insallahhh

Hep
Gunaydin canlar.gece alta ve kasigima cok kotu bi kramp girdi oldum oldum korkudan gece hep wc deydim kanama felan mi olcak die sabaha kadar baktim belim de agriyo bisey yoktur demi ya (
Korkma canım Allahın izni ile yoktur inşallah acaba iğnelerden olmasın sen iki aydır oluyorsun ya cnm

Sakin ol tatlım annen hakli bende bugün öğlen dedim ne oluyor sürekli wc ye kanama var mi diye bakmaya gittim hepimizde ayni alarm:))

Sakin ol tatlım annen hakli bende bugün öğlen dedim ne oluyor sürekli wc ye kanama var mi diye bakmaya gittim hepimizde ayni alarm:))
Aradim hastaneyi normal dedi kramplarin agrilarin bel agrin olacak dedi.fazla ayakta durma dedi.cok korktum aksam cok gecmedi hemende aynen ya hepimizde ayni allahm bebislerimizi korusun yarabbim

ailem uzakda, yakınımda kimse yok. eşimin yardımıda evi süpürmesi başka birşey yok. bu duygusal günlerimde bana destek değil. sanırım hiç bir zamanda anlamayacak
Nasıl.anlamaz ya ben kıyameti koparıyorum.benim kide unutuyor kendisi hemen unuttum deyip düzeltiyor karşılıklı konuş nasıl.anlarsa yada dr yanın da şöyle..

Düzelir tatlım benim es de baslarda boyle idi ben kaç aylık oldun diyordum:))kalp atımlar ilerledikçe anlar..hiçbirşey yapma anlasin rahatsizim.de..

Canim esin duygusal degilse de degil bosver takma kafana kendine yetersin sen bebisin seninle nasilsa bosver gercekten erkekler hissettiklerini zaten bizim gibi belli edemezler ki onun icin sen kendine ne iyi geliyorsa onu yap esinden beklentini dusur ki mutsuz olma hele ki bu donemde

Insanlar hatsiz dengesiz ve bencil.millete bakarsan deli olursun kimse benimde evladim var ne olur diye dusunmuyo.akrabalar elden beter oluyor bazen.ben normalde iyi insanimdir ama insanlara karsi sert yapiya sahibim cekinip cok soru sormazlar bana ters tepki verecegimi bilirler herkez haddini bilecek demi ama.allahimin kime ne vercegini kimse bilemez

Canim kramplara batmalara normal diyor herkes yaa bi doktora git madem istersen bugun simdi ne kadarliksin sen? Bu kadar agrin sancin olduysa doktorunu arayip sorsana bi bakalim ne diyecek? Muayeneye git bugun
Sordum tatlim bel agrin kasik agrin kramplarin olacak dedi ayakta durmamaya calis dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…