Sorma bakalim ne cikacak sabah olurmu bugun aysegulsen canimmmmm hersey tavan yapti bendeKızlar ne haberr ? Bugün de geçti sayılır yarın test gününüz: )
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma bakalim ne cikacak sabah olurmu bugun aysegulsen canimmmmm hersey tavan yapti bendeKızlar ne haberr ? Bugün de geçti sayılır yarın test gününüz: )
evettttt aysegülsen :))Kızlar ne haberr ? Bugün de geçti sayılır yarın test gününüz: )
ÇOK HEYECANLI :)Sorma bakalim ne cikacak sabah olurmu bugun aysegulsen canimmmmm hersey tavan yapti bende
evet canım ya sen çok heyecan stres yaptınnn.ben de de var ama senin ki kat kat fazla inşallah yarın mutlu haberler veriririz.:)Sorma bakalim ne cikacak sabah olurmu bugun aysegulsen canimmmmm hersey tavan yapti bende
Çok haklısın benim 3 gün var. Adet oldum olacam derken heyecan kalmadi. İnşallah rabbim olumlu haber verdirirSorma bakalim ne cikacak sabah olurmu bugun aysegulsen canimmmmm hersey tavan yapti bende
:) :) Allah' im inşallah burdaki herkes pozitif sonuç alır. Saat kaçta gideceksinizevettttt aysegülsen :))
Nasil sakinlescem ben napayim ya gozunuzu seveyim.insallah canim yaevet canım ya sen çok heyecan stres yaptınnn.ben de de var ama senin ki kat kat fazla inşallah yarın mutlu haberler veriririz.:)
Ben sabah 8 de kalkip cikcam 9 da orda olurum 1 bucuk saatte sonuc beklerim :)):) :) Allah' im inşallah burdaki herkes pozitif sonuç alır. Saat kaçta gideceksiniz
Olmadin demi ama insallah canim hepimiz sevincimizide paylasirizÇok haklısın benim 3 gün var. Adet oldum olacam derken heyecan kalmadi. İnşallah rabbim olumlu haber verdirir
Sinirden çıldıracam ya. Tamam inşallah Allah' im olmam diyorum ama bütün belirtileri var diye tamam kaçış yok diyorum bir türlü tam gelmiyor. Bi belirtisi de benim adetimin aşırı sinirleniyorum o dönemler. Bugün çok sinirliydim bağırdım çağırdım hep çocuklara: )Olmadin demi ama insallah canim hepimiz sevincimizide paylasiriz
Hadi hayırlısı inşallahhhhh ilk pozitifleri senden ve tangled ten duyariz :)Ben sabah 8 de kalkip cikcam 9 da orda olurum 1 bucuk saatte sonuc beklerim :))
ÇOK HEYECANLI :)
Bekleme tamamen gelmesini bence canim gelmicek insallah bebiscik tutmustur allahin izniyleSinirden çıldıracam ya. Tamam inşallah Allah' im olmam diyorum ama bütün belirtileri var diye tamam kaçış yok diyorum bir türlü tam gelmiyor. Bi belirtisi de benim adetimin aşırı sinirleniyorum o dönemler. Bugün çok sinirliydim bağırdım çağırdım hep çocuklara: )
Bende de demir eksik ilac kullanyorum bisey cikmaz allahin izniyle transferin yapilir ve tutar insDualarım sızınle hanımlar ınsallah hepımız pozıtıf sonuc goruruz ve bebıslerımızı sag salım kucagımıza alırız. :) bende bugun kan tahlıllerı yaptırdım b12 ıle d vıtamınım dusuk cıktı hamılelıge engel olur mu dedım sıkıntı olmaz dedı doktor ıcım rahat etmedı benım doktora gonderdım oda oyle soyledı doktoruna katılıyorum demıs ıcım rahatladı. Şimdi ıns muayene zamanında bırsey cıkmazda transfer ıcın baslarım bende tedavıye :)
Inşallahhhhhhhh :)Bekleme tamamen gelmesini bence canim gelmicek insallah bebiscik tutmustur allahin izniyle
AGZINDAN BAL MI DAMLIYOR SENIN :) :)Bende de demir eksik ilac kullanyorum bisey cikmaz allahin izniyle transferin yapilir ve tutar ins
Kaç doz kullandin bu arada canımBen cok az dozda 8.gune kadar preglny kullandfim ondanmi cikti idrarda hamile degilmiyim kafam karisti
Dualarim sizlerle canim.insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini aliriz kismetAGZINDAN BAL MI DAMLIYOR SENIN :) :)
inşallah amin canım ..Hadi hayırlısı inşallahhhhh ilk pozitifleri senden ve tangled ten duyariz :)
Sanmyrm doktor sorsana cnm hcg etkisi varmiBen cok az dozda 8.gune kadar preglny kullandfim ondanmi cikti idrarda hamile degilmiyim kafam karisti