2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Annemin de sabahtan berri beynini yedim yapiyimmi yapmayimmi diye sonrada sinirlerim bosaldi agladim yapma dedi annem cunku beni iyi bilio bende test almaya cesaret edemedim cok korkuyorum ya tutmadiysa :KK43:((((
Tatlm korkma bak Ben tuttu düştü çok canm yandı o an allahm keşke tutmasaydi diye hickira hickira agldm dua et rabbim hayrlisi ile nasip etsn sonuna kadr gitsin insallah

Tatlm korkma bak Ben tuttu düştü çok canm yandı o an allahm keşke tutmasaydi diye hickira hickira agldm dua et rabbim hayrlisi ile nasip etsn sonuna kadr gitsin insallah
uzuldum canim :(allahim hayirlisini versin amin.hatirlatmak istemem ama neden dustu canim :((

Kızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası :(

Kızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası :KK43:
Yarın benim de transferim var aynıyız seninle ama ben crinone jel kullanmıuorum iğne vuruluır progeston

Kızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası :KK43:
Canım ben de onu transfer öncesinde kullanmaya başlamıştım transfer sonrası da devam. O jel öyle maalesef geri dönüyor kahverengi leke olması da normal ama Doktorumuz aynı zaten seni uyarmadilar mi transfer olmadan önceki gece kullanmayin diye. Yani onu bugün kullanma zaten.

Hadi bakalım yarin ilk guzel haberlerimizi alalim. Gelsin ilk bebisler senlensin forumumuz :)))
Bu arada benim bugün karnimda ağrı var cok ayakta kaldim bugün ondan mi acaba pek uzanamadimda oturdum komsularim bendeydi..

Canım ben de onu transfer öncesinde kullanmaya başlamıştım transfer sonrası da devam. O jel öyle maalesef geri dönüyor kahverengi leke olması da normal ama Doktorumuz aynı zaten seni uyarmadilar mi transfer olmadan önceki gece kullanmayin diye. Yani onu bugün kullanma zaten.

Yok valla birsey demedi hemsire. Embriyolog aradi bugün ilaçlarını kullan dedi uyarmadı jel için, ben yarin doktora sorucam kırmızı geliyor napayım diye

A
Bende kullaniyorum oyle olmadi canim d.r kullan dediyse bence ihmal etme sakin

Yok valla birsey demedi hemsire. Embriyolog aradi bugün ilaçlarını kullan dedi uyarmadı jel için, ben yarin doktora sorucam kırmızı geliyor napayım diye
Ben arayıp hemşireye sormuştum böyle oluyor diye bana normal demişti ama transferden önce kullanma demişti bir gün. Sen de sor tabi için rahat etsin. Senin transfer nasıl olacak canım taze mi dondurulmuş mu

Ben arayıp hemşireye sormuştum böyle oluyor diye bana normal demişti ama transferden önce kullanma demişti bir gün. Sen de sor tabi için rahat etsin. Senin transfer nasıl olacak canım taze mi dondurulmuş mu[/QUOTE
O zaman bende bu gece kullanmayayım, transfer taze olacak canım,pazartesi toplanmıştı sanırım 3.gün embriyosu olacak

Kızlar transfer önces sisit oldum sanırsam largopen ve bol bol su içiyorum neden oldum ki ya

Kimyasal gebelik noluyo ilkez duydum ?allahtan umit kesilmez yine olur allah kucagina almayida nasip eder ins canim
Saol cnm işte bebek tutunamyr düşüyrmus öyle dedi doktr sağlıksz gebelik oluyormuş kan degrmden kendm anldm zatn az az ckti 42 50 60 oldu snra 30 düştü öyle işte

Saol cnm işte bebek tutunamyr düşüyrmus öyle dedi doktr sağlıksz gebelik oluyormuş kan degrmden kendm anldm zatn az az ckti 42 50 60 oldu snra 30 düştü öyle işte
Peki bu şekilde olmasinin nedeni var mi canım yani yukarda ben sebep oldum gibi bişey demişsin. Anne dikkat etmeyince mi kimyasal oluyor

Back
X