- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 36
Tatlm korkma bak Ben tuttu düştü çok canm yandı o an allahm keşke tutmasaydi diye hickira hickira agldm dua et rabbim hayrlisi ile nasip etsn sonuna kadr gitsin insallahAnnemin de sabahtan berri beynini yedim yapiyimmi yapmayimmi diye sonrada sinirlerim bosaldi agladim yapma dedi annem cunku beni iyi bilio bende test almaya cesaret edemedim cok korkuyorum ya tutmadiysa((((
Var canım maalesefSanmyrm doktor sorsana cnm hcg etkisi varmi
uzuldum canimTatlm korkma bak Ben tuttu düştü çok canm yandı o an allahm keşke tutmasaydi diye hickira hickira agldm dua et rabbim hayrlisi ile nasip etsn sonuna kadr gitsin insallah
Yarın benim de transferim var aynıyız seninle ama ben crinone jel kullanmıuorum iğne vuruluır progestonKızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası
Canım ben de onu transfer öncesinde kullanmaya başlamıştım transfer sonrası da devam. O jel öyle maalesef geri dönüyor kahverengi leke olması da normal ama Doktorumuz aynı zaten seni uyarmadilar mi transfer olmadan önceki gece kullanmayin diye. Yani onu bugün kullanma zaten.Kızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası
Canım ben de onu transfer öncesinde kullanmaya başlamıştım transfer sonrası da devam. O jel öyle maalesef geri dönüyor kahverengi leke olması da normal ama Doktorumuz aynı zaten seni uyarmadilar mi transfer olmadan önceki gece kullanmayin diye. Yani onu bugün kullanma zaten.
Evet aynıyız cnm, olmazsa bana da iğnesini versin korktum ben bundanYarın benim de transferim var aynıyız seninle ama ben crinone jel kullanmıuorum iğne vuruluır progeston
Kimyasal gebelik cnm birazda benm dikkatszlgmdn is guc yaptmuzuldum canimallahim hayirlisini versin amin.hatirlatmak istemem ama neden dustu canim (
Bende kullaniyorum oyle olmadi canim d.r kullan dediyse bence ihmal etme sakinKızlar ya birsey soracagim size. Crinone jel kullanan var mi? Ben 2 gündür kullanıyorum kahverengi kırmızı leke geliyor yarin da transfer günüm kullansam mi kullanmasam mi bilemedim korktum açıkçası
Ben arayıp hemşireye sormuştum böyle oluyor diye bana normal demişti ama transferden önce kullanma demişti bir gün. Sen de sor tabi için rahat etsin. Senin transfer nasıl olacak canım taze mi dondurulmuş muYok valla birsey demedi hemsire. Embriyolog aradi bugün ilaçlarını kullan dedi uyarmadı jel için, ben yarin doktora sorucam kırmızı geliyor napayım diye
Kimyasal gebelik noluyo ilkez duydum ?allahtan umit kesilmez yine olur allah kucagina almayida nasip eder ins canimKimyasal gebelik cnm birazda benm dikkatszlgmdn is guc yaptm
Ben arayıp hemşireye sormuştum böyle oluyor diye bana normal demişti ama transferden önce kullanma demişti bir gün. Sen de sor tabi için rahat etsin. Senin transfer nasıl olacak canım taze mi dondurulmuş mu[/QUOTE
O zaman bende bu gece kullanmayayım, transfer taze olacak canım,pazartesi toplanmıştı sanırım 3.gün embriyosu olacak
Hadi ya o zaman bende yan etki falan yaptı sanırımA
Bende kullaniyorum oyle olmadi canim d.r kullan dediyse bence ihmal etme sakin
Saol cnm işte bebek tutunamyr düşüyrmus öyle dedi doktr sağlıksz gebelik oluyormuş kan degrmden kendm anldm zatn az az ckti 42 50 60 oldu snra 30 düştü öyle işteKimyasal gebelik noluyo ilkez duydum ?allahtan umit kesilmez yine olur allah kucagina almayida nasip eder ins canim
Sisit ne ki canımKızlar transfer önces sisit oldum sanırsam largopen ve bol bol su içiyorum neden oldum ki ya
Peki bu şekilde olmasinin nedeni var mi canım yani yukarda ben sebep oldum gibi bişey demişsin. Anne dikkat etmeyince mi kimyasal oluyorSaol cnm işte bebek tutunamyr düşüyrmus öyle dedi doktr sağlıksz gebelik oluyormuş kan degrmden kendm anldm zatn az az ckti 42 50 60 oldu snra 30 düştü öyle işte
Hani böyle sık sık tuvalete gitmek ve yaparken sızlaması çişinSisit ne ki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?