2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Anladim tatlim sagol bilgilendirdigin icin.icicez artik yapcak bisey yok:))))

Benim randevum 2.10 gece cok gec yarin arayim erkene aldirayim saatimi.bayilirim aynen okadar saat ac karnina

Yok ben zaten orda kontrollerim olcakta 1 ay uzun ya 2 hafta sonra ben başka doktora mı gitsem diye düşündüm de eşim şiddetle karşı çıktı :)

Benim randevum 2.10 gece cok gec yarin arayim erkene aldirayim saatimi.bayilirim aynen okadar saat ac karnina
Bu randevu ne randevusu tahlil randevusu mu yoksa tahlili verecek doktor randevusu mu? Benim doktorum şöyle yapıor çünkü , sabah gidiorum önceden istem verdiyse direkt labdan kanımı veriorm. İstem yoksa gidiorm doktlrun yanına beş dk hemen istem verior. Yine tahlili yaptırıorm. Randevum öğleden sonra bir saate oluor. O saate kadar da tahlil sonucu çıkmış oluor belki dana da o şekilde ayarlamışlardır bi onu sor

CNm zaten bir iki damla tadını değiştirin diye sıkılıyor.ben acibadem hast hemşirelik yaptığım donemde hazır limon sularından içine sıkılıyordu.Bir sakıncası olmaz merak etmeyin.nasıl salataya limon sıkıyorsak öyle. İçinizi ferah tutun. Sevgiler...

beni bir iki damla kesmez de öyle düşündüm ahaha :d sağol canım. bana da tekrarlanırsa aklımdaydı doktora danışacaktım limon suyu sıkıp götürsem olur mu diye :)

Ogun ikili testle seker yuklemesi yapilcak tatlim o yuzden ayar cektirmem lazim

Ogun ikili testle seker yuklemesi yapilcak tatlim o yuzden ayar cektirmem lazim
ikili testi hiç bilmiyorum ya. şeker yüklemesini bi hafta sonraya bıraktır bence. ikili test de aç yapılıorsa çok kan vermiş olacaksın. ya da yükleme öncesi alınan kandan mı bakarlar ona da

biri hamilelik kıyafeti bildiğiniz bir marka var mı diye sormuştu kim sormuştu kızlar.. yada merak eden varmı

Yok ben zaten orda kontrollerim olcakta 1 ay uzun ya 2 hafta sonra ben başka doktora mı gitsem diye düşündüm de eşim şiddetle karşı çıktı :)
eşinin dediğini yap tatlım bak ayçada bir ay sonraya verilmiş randevu şimdi yeni dr seni tanıyacak evreleri oooo bildiğine devam et...:))

Şeker yüklemesi için erken değil mi 26.27. Haftalarda olması lazım değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…