Anladim tatlim sagol bilgilendirdigin icin.icicez artik yapcak bisey yok:))))yeniden içirirler tabi >.< o yüzden çıkarmamaya çalış. veya acil değilse bulantılarım biraz yatışsın öyle yaptırayım diye sor. evet hareket etmen ayağa kalkman yürümen yasak. oturarak bekliosun ama düşük riskim var yatmam lazım dersen yardımcı olurlar diye düşünüorum.çok da korkulacak bir şey değil açıkçası canım. evet kötü ama bi şekilde içilior bebişin sağlığı için anlaşılması lazım sonuçta
elimiz mahkum içer bir gün hasta yatarız artık ...:))bebeğin ve bizim sağlığımız için ..Oyle yapalim aynen canim sktrmazlarsa:)))
Benim randevum 2.10 gece cok gec yarin arayim erkene aldirayim saatimi.bayilirim aynen okadar saat ac karninaevet evet kesinlikle. zaten belli bir saati geçince yapmıorlar. bu saat olmuş iki saat de öyle bekleyeceksiniz düşüp bayılırsınız diyorlar. bana 11 e geliordu saat yapmamışlardı ertesi güne çağırdılar
Tatliyla hic aram yok ama icicem artik dedigin gibi sagligimiz icin yapmak zorundayiz:)))elimiz mahkum içer bir gün hasta yatarız artık ...:))bebeğin ve bizim sağlığımız için ..
Yok ben zaten orda kontrollerim olcakta 1 ay uzun ya 2 hafta sonra ben başka doktora mı gitsem diye düşündüm de eşim şiddetle karşı çıktı :)tatlım bence de eşin haklı tedavi olduğun yerde devam etmen en doğrusu bizde doktorumuz zeki beyle devam ediyoruz inşallah doğumumuzu da o yaptıracak bence başka yerlere gidip kafanı karıştırma yine de sen bilirsin de...
Gozun aydin tatliiiiiimm :))) darisi tüm bekleyenlere. Hepimiz o tatli sona ulasalim inşaallah :)Kizlarr simdi geldim eve:) hersey yolunda cok sukur ohhhhh diyorum kalbi atiyo kucuk insan olmus yavrum cok sukur :) hareket bile etti cok heycanlandimiki hafta snra tekrar gorecegiz insallahhh
Bu randevu ne randevusu tahlil randevusu mu yoksa tahlili verecek doktor randevusu mu? Benim doktorum şöyle yapıor çünkü , sabah gidiorum önceden istem verdiyse direkt labdan kanımı veriorm. İstem yoksa gidiorm doktlrun yanına beş dk hemen istem verior. Yine tahlili yaptırıorm. Randevum öğleden sonra bir saate oluor. O saate kadar da tahlil sonucu çıkmış oluor belki dana da o şekilde ayarlamışlardır bi onu sorBenim randevum 2.10 gece cok gec yarin arayim erkene aldirayim saatimi.bayilirim aynen okadar saat ac karnina
CNm zaten bir iki damla tadını değiştirin diye sıkılıyor.ben acibadem hast hemşirelik yaptığım donemde hazır limon sularından içine sıkılıyordu.Bir sakıncası olmaz merak etmeyin.nasıl salataya limon sıkıyorsak öyle. İçinizi ferah tutun. Sevgiler...ben de yapardım aynı tavsiyeyi ama gebelikte bir limonun suyunu sıkıp içmek de çok uygun bir davranış değil. kan sulandırır limon. nasıl kanaması olana coraspin kesilior limon da sıkıntı. o yüzden limonu doktora sorun mutlaka canlarım
beni bir iki damla kesmez de öyle düşündüm ahaha :d sağol canım. bana da tekrarlanırsa aklımdaydı doktora danışacaktım limon suyu sıkıp götürsem olur mu diye :)CNm zaten bir iki damla tadını değiştirin diye sıkılıyor.ben acibadem hast hemşirelik yaptığım donemde hazır limon sularından içine sıkılıyordu.Bir sakıncası olmaz merak etmeyin.nasıl salataya limon sıkıyorsak öyle. İçinizi ferah tutun. Sevgiler...
Ogun ikili testle seker yuklemesi yapilcak tatlim o yuzden ayar cektirmem lazimBu randevu ne randevusu tahlil randevusu mu yoksa tahlili verecek doktor randevusu mu? Benim doktorum şöyle yapıor çünkü , sabah gidiorum önceden istem verdiyse direkt labdan kanımı veriorm. İstem yoksa gidiorm doktlrun yanına beş dk hemen istem verior. Yine tahlili yaptırıorm. Randevum öğleden sonra bir saate oluor. O saate kadar da tahlil sonucu çıkmış oluor belki dana da o şekilde ayarlamışlardır bi onu sor
ikili testi hiç bilmiyorum ya. şeker yüklemesini bi hafta sonraya bıraktır bence. ikili test de aç yapılıorsa çok kan vermiş olacaksın. ya da yükleme öncesi alınan kandan mı bakarlar ona daOgun ikili testle seker yuklemesi yapilcak tatlim o yuzden ayar cektirmem lazim
Bilmiyorumki canim hic bi fikrim yokikili testi hiç bilmiyorum ya. şeker yüklemesini bi hafta sonraya bıraktır bence. ikili test de aç yapılıorsa çok kan vermiş olacaksın. ya da yükleme öncesi alınan kandan mı bakarlar ona da
eşinin dediğini yap tatlım bak ayçada bir ay sonraya verilmiş randevu şimdi yeni dr seni tanıyacak evreleri oooo bildiğine devam et...:))Yok ben zaten orda kontrollerim olcakta 1 ay uzun ya 2 hafta sonra ben başka doktora mı gitsem diye düşündüm de eşim şiddetle karşı çıktı :)
benimdir kesinnnn var mı tatlım ya model bakalım..:))biri hamilelik kıyafeti bildiğiniz bir marka var mı diye sormuştu kim sormuştu kızlar.. yada merak eden varmı
sen çok zayıftın ya tatlım ayyy ben transferden sonra başladım ara ara yağ sürmeye bir tanesi bitirdim ...:))Derim soyuluyor kizlar hafiften karin bolgemde:)))))
Maşallah canım gözünüz aydınKizlarr simdi geldim eve:) hersey yolunda cok sukur ohhhhh diyorum kalbi atiyo kucuk insan olmus yavrum cok sukur :) hareket bile etti cok heycanlandimiki hafta snra tekrar gorecegiz insallahhh
Evet oyleymis o haftalarda yapiliymus ama benim annem insulin kullandigi icin risk altindaymisim bidahaki randevunda bakilmasi gerek dedi biran onceŞeker yüklemesi için erken değil mi 26.27. Haftalarda olması lazım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?