2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

ikili testi hiç bilmiyorum ya. şeker yüklemesini bi hafta sonraya bıraktır bence. ikili test de aç yapılıorsa çok kan vermiş olacaksın. ya da yükleme öncesi alınan kandan mı bakarlar ona da
İkili tarama 11_14 hf arasinda şeker yükleme 24_28.hf yapılıyor. Normal işleyiş böyledir ama doktor risk görüyorsa önceye alabilir.Ben aile hekimliklerinde yapilan AKŞ(açlık kan şekeri) ve hemoglobin A1C testi (üç aylık seker)onu yaptırmanizi öneririm en azından az çok bilgi verir.

Dr.larimiz bizi hiç bilgilendirmedi ki transfer öncesi bu testler hakkında fln. Zaten yanlarında aklıma takılan herşeyi unutuyordum.kurbanlık koyun gibi hep denileni yaptık o kdr

Iyi aksamlar arkadaslar ayca cigim canim bebegini gormussun masallah size sonuna kadar boyle devam edin insallah sorunsuz bir sekilde sekeri de kafana takma cik az insallah canim benim . deepliner canim sende bebisini gordun ay ne mutlu size bende cok ozledim cuma gunu bizimde kontrolumuz var :):)

Kizlar doktorum gecen hafta. Artik kendine takip icin doktor bakabilirsin dedi bu cuma son kez ona gidecegim sonra baska doktorda devam edecegim tüp doktorlari dogumlara girmiyor mu ?

Kizlar doktorum gecen hafta. Artik kendine takip icin doktor bakabilirsin dedi bu cuma son kez ona gidecegim sonra baska doktorda devam edecegim tüp doktorlari dogumlara girmiyor mu ?
hepsi girmiyor canım birde çok yoğun oluyorlar. araştır iyi bir kadın doğumcu bul ve doğumada aynı kişi girsin.

kötü şeyler düşünmemeye çalış canım , kendimizi strese sokuyoruz yaa ooo nasıl başa çıkacağız bununla bilmiyorum ama seni çok iyi anlıyorum. dua et bol bol. ya şafi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…