Sagol canim benim saglilla ilerleyelim ins.dedigin gibi insallah cikmaz seker cikarsa ilacmi vercek acabaIyi aksamlar arkadaslar ayca cigim canim bebegini gormussun masallah size sonuna kadar boyle devam edin insallah sorunsuz bir sekilde sekeri de kafana takma cik az insallah canim benim . deepliner canim sende bebisini gordun ay ne mutlu size bende cok ozledim cuma gunu bizimde kontrolumuz var :):)
Esler bizden daha cok heycanli oluyo:))ooff hem de nasıl yaa çok heyecanlıydı eşimin gözleri doldu kitlendi adam doktor da beni bıraktı ona bakıyor. iyi misiniz falan dedi. :)
Bence diyet verir canim ilc vermez seker kisitlamasi yapar diye dusunuyorumSagol canim benim saglilla ilerleyelim ins.dedigin gibi insallah cikmaz seker cikarsa ilacmi vercek acaba
Ben sekerli seyler yemiyorum sevmiyorum tatliyi cok insallah cikmaz yaBence diyet verir canim ilc vermez seker kisitlamasi yapar diye dusunuyorum
Canim bakiniyorum bende iyi bir kadin dogumcu ama bilemiyorsun iste forumlardan netten bakıyorum hangi dr iyi diehepsi girmiyor canım birde çok yoğun oluyorlar. araştır iyi bir kadın doğumcu bul ve doğumada aynı kişi girsin.
Canim ilac vercegini sanmiyorum benim ablamda da cikmisti diyet listesi verdi onunla gecirdi gebeliginiSagol canim benim saglilla ilerleyelim ins.dedigin gibi insallah cikmaz seker cikarsa ilacmi vercek acaba
Amin canim amin insallahbu sıkıntılı günler geçsin gitsin inşallah. hamileliğimizi doya doya tadını çıkartabileceğimiz günlerimizi görelim inşallah
Iyiymis ozaman insallah cikmazda sorun yasamamCanim bakiniyorum bende iyi bir kadin dogumcu ama bilemiyorsun iste forumlardan netten bakıyorum hangi dr iyi die
Canim ilac vercegini sanmiyorum benim ablamda da cikmisti diyet listesi verdi onunla gecirdi gebeligini
Bana ac gel dediler ay dusundukce migdem kalkiyo sekerli suyu :)))Arkadaslar Merhaba ben daha önce kendimden bahsetmiştim Aile hekimliginde hemsireyim diye.Bu gün bana kayıtlı çocuklardan birinin annesi olan kadın doğum uzmanı Dr.Seçil Gunay Avcı geldi.şeker yükleme den bahsetti.şeker yükleme sabah yemek yedikten 2 saat sonra yapilmaliymis yoksa yanlış çıkarmış. Facebook ta sayfasından bakın. Bana inanılmaz bir güven verdi .mümkün olduğunca doğal ve organik beslenin.
Cok uzuldum nedicegimi bilemiyorum.tatlim burda fesat arkadasimiz yok hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruzSlm kızlar ben bugün kontrole gittim.belki merak eden olmuştur diye yazıyorum.hiç zannetmiyorum ama.yinede yazayim dedim.bebeğim gelişmemiş büyük ihtimalle kendiliğinden dusermis dusmezse haftaya kürtaj olucam.13 yıllık mucizem burda son buluyor.allahımdan ümit kesilmez.ama size tek soylicem şey lütfen fesat olmayın.allahım herkesin kalbine gore versin.hepinizin kalbine gore versin.
Aç gittigin anda zaten düşük çıkacak anlamayacaklar .bence bir araştır ben de şaşırdım ama mantıklı olan bu.Bana ac gel dediler ay dusundukce migdem kalkiyo sekerli suyu :)))
Senle ayni durumdayız canim.ben de bekliyorum.yarin gidcem bakalım.embriyoyu tahlil için gondermiycekmi.neden gelişmedi diyeSlm kızlar ben bugün kontrole gittim.belki merak eden olmuştur diye yazıyorum.hiç zannetmiyorum ama.yinede yazayim dedim.bebeğim gelişmemiş büyük ihtimalle kendiliğinden dusermis dusmezse haftaya kürtaj olucam.13 yıllık mucizem burda son buluyor.allahımdan ümit kesilmez.ama size tek soylicem şey lütfen fesat olmayın.allahım herkesin kalbine gore versin.hepinizin kalbine gore versin.
D.r gittigim zaman sorayim bakalim ama yiyincede dogal olarak yuksek cikmicakmi kafam karisti inanki :))Aç gittig
Aç gittigin anda zaten düşük çıkacak anlamayacaklar .bence bir araştır ben de şaşırdım ama mantıklı olan bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?