2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Sagol canim benim saglilla ilerleyelim ins.dedigin gibi insallah cikmaz seker cikarsa ilacmi vercek acaba

hepsi girmiyor canım birde çok yoğun oluyorlar. araştır iyi bir kadın doğumcu bul ve doğumada aynı kişi girsin.
Canim bakiniyorum bende iyi bir kadin dogumcu ama bilemiyorsun iste forumlardan netten bakıyorum hangi dr iyi die
Sagol canim benim saglilla ilerleyelim ins.dedigin gibi insallah cikmaz seker cikarsa ilacmi vercek acaba
Canim ilac vercegini sanmiyorum benim ablamda da cikmisti diyet listesi verdi onunla gecirdi gebeligini

ben de de öyle çok çok fazla uykum var ve halsizim yerimden kalkmak istemiyorum işyerinde ve masama kapanıp uyumak istiyorum şuan. çalışmıyor olsaydım keşke evde olmayı çok isterdimmmm. midem de kötü

Canim bakiniyorum bende iyi bir kadin dogumcu ama bilemiyorsun iste forumlardan netten bakıyorum hangi dr iyi die

Canim ilac vercegini sanmiyorum benim ablamda da cikmisti diyet listesi verdi onunla gecirdi gebeligini
Iyiymis ozaman insallah cikmazda sorun yasamam

Arkadaslar Merhaba ben daha önce kendimden bahsetmiştim Aile hekimliginde hemsireyim diye.Bu gün bana kayıtlı çocuklardan birinin annesi olan kadın doğum uzmanı Dr.Seçil Gunay Avcı geldi.şeker yükleme den bahsetti.şeker yükleme sabah yemek yedikten 2 saat sonra yapilmaliymis yoksa yanlış çıkarmış. Facebook ta sayfasından bakın. Bana inanılmaz bir güven verdi .mümkün olduğunca doğal ve organik beslenin.

Slm kızlar ben bugün kontrole gittim.belki merak eden olmuştur diye yazıyorum.hiç zannetmiyorum ama.yinede yazayim dedim.bebeğim gelişmemiş büyük ihtimalle kendiliğinden dusermis dusmezse haftaya kürtaj olucam.13 yıllık mucizem burda son buluyor.allahımdan ümit kesilmez.ama size tek soylicem şey lütfen fesat olmayın.allahım herkesin kalbine gore versin.hepinizin kalbine gore versin.

Bana ac gel dediler ay dusundukce migdem kalkiyo sekerli suyu :)))

Cok uzuldum nedicegimi bilemiyorum.tatlim burda fesat arkadasimiz yok hepimiz birbirimize yardimci olmaya calisiyoruz

Senle ayni durumdayız canim.ben de bekliyorum.yarin gidcem bakalım.embriyoyu tahlil için gondermiycekmi.neden gelişmedi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…