Hangi şehirdesin canım yazarsan belki aynı şehirde olup tavsiye edenler olur doktoruCanim bakiniyorum bende iyi bir kadin dogumcu ama bilemiyorsun iste forumlardan netten bakıyorum hangi dr iyi die
Canim ilac vercegini sanmiyorum benim ablamda da cikmisti diyet listesi verdi onunla gecirdi gebeligini
canım ya mesaj atacaktım daha dün. bir hafta ortasını geçsin dedim hangi gün gideceğini söylememiştin. ne kadar üzüldüm anlatamam. ama bir de umut olmasın mı sana, yeniden hamile kalabileceğine dair? hepimiz bu riskler içindeyiz hepimiz bu korkuyu yaşıyoruz. alah senin de güzel kalbine göre versin. çok umutluydum yakalar gelişimi diye düşünüyordumSlm kızlar ben bugün kontrole gittim.belki merak eden olmuştur diye yazıyorum.hiç zannetmiyorum ama.yinede yazayim dedim.bebeğim gelişmemiş büyük ihtimalle kendiliğinden dusermis dusmezse haftaya kürtaj olucam.13 yıllık mucizem burda son buluyor.allahımdan ümit kesilmez.ama size tek soylicem şey lütfen fesat olmayın.allahım herkesin kalbine gore versin.hepinizin kalbine gore versin.
Olmadı işte.olmadı.ilk hamileligimdi.umudumdu.ağlamaktan mahvoldum.bunları yazarken bile tutamıyorum gozyaslarimi.canım ya mesaj atacaktım daha dün. bir hafta ortasını geçsin dedim hangi gün gideceğini söylememiştin. ne kadar üzüldüm anlatamam. ama bir de umut olmasın mı sana, yeniden hamile kalabileceğine dair? hepimiz bu riskler içindeyiz hepimiz bu korkuyu yaşıyoruz. alah senin de güzel kalbine göre versin. çok umutluydum yakalar gelişimi diye düşünüyordum
Canım üzüldüm inan senin bugün randevun olduğunu bilmiyordum bilsem yazardım mutlaka bende gecen hafta cuma gittim kimse önemsemedi sormadı neyse mecburda değiller ama bunu fesatlıkla adlandıramayız lütfen çok üzüldümSlm kızlar ben bugün kontrole gittim.belki merak eden olmuştur diye yazıyorum.hiç zannetmiyorum ama.yinede yazayim dedim.bebeğim gelişmemiş büyük ihtimalle kendiliğinden dusermis dusmezse haftaya kürtaj olucam.13 yıllık mucizem burda son buluyor.allahımdan ümit kesilmez.ama size tek soylicem şey lütfen fesat olmayın.allahım herkesin kalbine gore versin.hepinizin kalbine gore versin.
ben de daha yeni yaptırdım. hep aç yapıldığını biliyorum. bazı durumlarda da, açken glikoz verildikten sonra ve bir şeyler yeikten sonra da bakıorlarmış. gebelikte mi acaba o şekilde yapılması gerekiyor? ben hamile değildim henüz iki ay önce yaptırdım. şöyle bir durum biliyorum. tokluk şekeri diabetsen veya artık diabete çok az kaldığında bozuluyor. ama açlık şekeri pre diabet falan varsa ilk aşamada bozuluyor. bana endokrin doktorum bu şekilde açıklamıştı.Aç gittig
Aç gittigin anda zaten düşük çıkacak anlamayacaklar .bence bir araştır ben de şaşırdım ama mantıklı olan bu.
o kadar iyi anlıorum ki ben de son günlerde çok sıkıntı yaşıorum. ohss yüzünden akciğerimde su toplanmış ultrason eşliğinde girip sıvıyı çekeceğiz dediler. hastanede o kadar çok ağladım ki herkes tanıdı artık beni. her çalışan gelip teselli etmeye çalışıor. eşim, sen neler atlattın bundan bişi olmaz ki dedi, ben kendime değil bebeğimize bir şey olursa ya diye ağlıyorum dedim. zarar görme ihtimaline o kadar üzülürken halini çok iyi anlıyorum. düşük sonrası hamile kalmak çok daha kolay oluyormuş eminim mucize seni yeniden bulacak. belki şimdi buna inanmak güç ama yılma arkadaşımOlmadı işte.olmadı.ilk hamileligimdi.umudumdu.ağlamaktan mahvoldum.bunları yazarken bile tutamıyorum gozyaslarimi.
Tatlim gogsundeki agrin nasil gectimi biraz ??ben de daha yeni yaptırdım. hep aç yapıldığını biliyorum. bazı durumlarda da, açken glikoz verildikten sonra ve bir şeyler yeikten sonra da bakıorlarmış. gebelikte mi acaba o şekilde yapılması gerekiyor? ben hamile değildim henüz iki ay önce yaptırdım. şöyle bir durum biliyorum. tokluk şekeri diabetsen veya artık diabete çok az kaldığında bozuluyor. ama açlık şekeri pre diabet falan varsa ilk aşamada bozuluyor. bana endokrin doktorum bu şekilde açıklamıştı.
şu an açlık şekerin bozulmuş. diet yapar dikkat eder, şekeri nişastayı kesersen belki ömrün boyunca diabet gelişmez. ama dikkat etmezsen sırayla tokluğun bozulacak sonra da diabet gelecek dedi. yani ben bu yüzden açken bakıolar diye biliodum belki bu gebelikte geçerli olabilir dediğin. bana yeniden yapılacak mı bilmiyorum gebelikte. bunu sorayım sonraki gidişimde haber veririm size :)
Canım kaburgadaki geçti geçecek göğsümdeki sürüyor. Ama sağlık ocağındaki doktor göğsündeki kas ağrısı muhtemlen dedi. Yarın antibiyotiğim bitiyor. Cuma da kontrol var geçecek inşallah bu da bir sınav canım. Hepimiz ayrı şeyler çekioruz rahata çok eremeyecepiz sanırım buna da şükürTatlim gogsundeki agrin nasil gectimi biraz ??
Insallah biran once gogsundeki agri da gecer tatlim ya.konturolun guzel gecer insallah ya valla zor allah herkezin yardimcisi olsunCanım kaburgadaki geçti geçecek göğsümdeki sürüyor. Ama sağlık ocağındaki doktor göğsündeki kas ağrısı muhtemlen dedi. Yarın antibiyotiğim bitiyor. Cuma da kontrol var geçecek inşallah bu da bir sınav canım. Hepimiz ayrı şeyler çekioruz rahata çok eremeyecepiz sanırım buna da şükür
ayçacığım uyku yavaş yavaş sana da geliyor galiba?...:))Bendede hal hic yok gozlerim kapaniyor ama uyuyamiyorum :)
tatlım geçen gece yazmıştım ben de aşırı vardı uyuyamamıştım pazar gecesi sabah uyumuştum.ayy dün gece de geçenki gibi yine dondum resmen..:))Kizlar napiyosunuz nasilsiniz.benim karnim agriyor nedense ya
teşekkürler canım öyle yapmaya çalışıyoruz ama nekadar başarılıyım bilmiyorum...:))Arkadaslar Merhaba ben daha önce kendimden bahsetmiştim Aile hekimliginde hemsireyim diye.Bu gün bana kayıtlı çocuklardan birinin annesi olan kadın doğum uzmanı Dr.Seçil Gunay Avcı geldi.şeker yükleme den bahsetti.şeker yükleme sabah yemek yedikten 2 saat sonra yapilmaliymis yoksa yanlış çıkarmış. Facebook ta sayfasından bakın. Bana inanılmaz bir güven verdi .mümkün olduğunca doğal ve organik beslenin.
çok geçmiş olsun canım acın büyük anlıyorum ne diyeyim inşallah mevlam normal yoldan sevindirir canım..Slm kızlar ben bugün kontrole gittim.belki merak eden olmuştur diye yazıyorum.hiç zannetmiyorum ama.yinede yazayim dedim.bebeğim gelişmemiş büyük ihtimalle kendiliğinden dusermis dusmezse haftaya kürtaj olucam.13 yıllık mucizem burda son buluyor.allahımdan ümit kesilmez.ama size tek soylicem şey lütfen fesat olmayın.allahım herkesin kalbine gore versin.hepinizin kalbine gore versin.
canım sana da çok üzüldüm sana da ne diyeceğimi bilmiyorum acın derin ve büyük mevlam kısa sürede normal yoldan çok sevindirir inşallah bir arkadaş 10 yıl sürekli tüp denedi sonra bıraktı şuan doğum yaptı normal yoldan ikiz inşallah ayosmanla sen de böyle güzel bir mucize yaşarsınız mevlamın gücünü sonsuz..dua edelim ve olacağına inanalım umudunu kaybetme yengemin 17 yıl sonra peşpeşe iki tane oldu..başka bir tanıdığın 20 yıl sonra oldu.Allah büyük eminim sizi de sevindirecek..Senle ayni durumdayız canim.ben de bekliyorum.yarin gidcem bakalım.embriyoyu tahlil için gondermiycekmi.neden gelişmedi diye
Amin canimmm....canım sana da çok üzüldüm sana da ne diyeceğimi bilmiyorum acın derin ve büyük mevlam kısa sürede normal yoldan çok sevindirir inşallah bir arkadaş 10 yıl sürekli tüp denedi sonra bıraktı şuan doğum yaptı normal yoldan ikiz inşallah ayosmanla sen de böyle güzel bir mucize yaşarsınız mevlamın gücünü sonsuz..dua edelim ve olacağına inanalım umudunu kaybetme yengemin 17 yıl sonra peşpeşe iki tane oldu..başka bir tanıdığın 20 yıl sonra oldu.Allah büyük eminim sizi de sevindirecek..(
canım ya ben daha önce sesin çıkmadığın da sana nasılsın diye buradan yazmıştım senden cvp gelmeyince herhalde dinleniyor diye düşündüm umudunu kesme Allah büyük bir kapıyı kapatan diğer kapıyı açar umudunu yiitirme ben olacağına inanıyorum üstelik ikiz haberini alacağız inşallah...Olmadı işte.olmadı.ilk hamileligimdi.umudumdu.ağlamaktan mahvoldum.bunları yazarken bile tutamıyorum gozyaslarimi.
Bi gunumuz bi gunumuzu tutmuyor valla hele ben unutkanlik oldu cok halbuki hafizam cok saglamdi.bugun igne vurunmadim ya huzursuz oldum galiba:)))tatlım geçen gece yazmıştım ben de aşırı vardı uyuyamamıştım pazar gecesi sabah uyumuştum.ayy dün gece de geçenki gibi yine dondum resmen..:))
Evet tatlim otururken gozler gidio bazen yatincada geri aciliyo degisik bisey yani:))ayçacığım uyku yavaş yavaş sana da geliyor galiba?...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?