2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Hangi şehirdesin canım yazarsan belki aynı şehirde olup tavsiye edenler olur doktoru
Canim gebze kocaelinde yasiyorum tedavimi emsey hospital de oldum pendikte takibimide orda yaptiracagim insallah birde ikinci olarak anadolu saglik merkezi var burda orayida dusunebilirim ama kararsizim bilemiyorum

Aycacigim

Aycacigim sana sonuna kadar katiliyorum buradaki arkadaslarimizin hergunu birbirine tutmuyor ben kendimden bahsedeyim tlf pc basinda okadar duramiyorum bazilari kacirdigim konular olur burada bazen telefona bakarken bile midem bulaniyor bu donemlerimoz ozellikle biraz hassas uyku ve bulantilarla geciyor ben kendi adima okadar aktif olamiyorum ama kontrollerimi mutlaka paylasiyorum sizinle fikirlerinizi almak icin merak edenler icin ayni yolun basindayiz hepimiz burada birbirimize destek olalim arkadasimiza da coz üzüldüm allahim insallah kendiliginden nasip eder bir evlat amiin

Bende okuyorum bazen okudugum halde kafam almiyor d.r gidiyorum ya anlatiyo kapidan cikiyorum pufff anlatilanlar yok aklimda burda bile bazen ayni seyi 3 kez sordugum yada anlattigim oluyodur idare edin artik :)))yani kimsenin aklinda kalmiyo kimin nezaman gidecegi cogunlukla yoksa hepimiz ayni yoldayiz mesala bi arkadasimiz sorun yasadginda agladigimi uyamadigmi bilirim ben mesela kanamasi olup korkan arkadaslarla yurugim hopladi gece gunduz onlari dusundum.mutlu bi haber verdiklerinde havalara ucuyorum onlarla hatta dedim allah ogunleri gosterirde doguma gidersek haber verin buraya diyorum ben burda kimseyi yuz yuze tanimasamda herkezi sevdim destek olmaya calistim ve herkezden destek gordum birbirimizi anliyoruz cunku.ailemizle paylasamadiklarimizi burda birbirimize anlatiyoruz haksizmiyim.AMINN CANIM AMINN allahim kimsenin elini bosa cevirmesin kimseye aci gostermesin.ben oturuyorum bazen hepinizi gozumun onunde canlandirmaya calisiyorum bu herkezi sevdigim icindir aaa derdimi anlatayim geceyim degil yani

durumuna gerçekten üzüldüm. allah sabır versin umutsuzluğa kapılma inşallah rabbim kucağına o mucizeyi verecek. söylemeden yapamıcam. biz sana ne fesatlık yaptıkda böyle söyledin. bu sözüne üzüldüm gerçekten. ben burada kimsenin bir fesatlık yaptığını görmedim. üzüntüne veriyorum

problem eşinde olan, tese ile alınmış spermlerden döllenmiş embriyoları... eşi daha sonra böbrek nakli olmuş bir daha tese yapılması imkansızmış ve son embriyolarını kullanacakrı böyle bir arkadaşımız vardı hatırlarsanız. ben nickini unuttum. o tahlil sonucu beklerken benim transferim daha yeni olmuştu çok içten, ben ilk defa yaptırıyorum ve ileride çok şansım olur diye ağlayıp allahım bana vereceğine ona çocuk ver demiştim. vicdanı olan kimse böyle durumlarda fesatlık yapmaz. bizlere söylediğini düşünmüyorum zaten. belki çevresinde üzen, yapan olmuştur... son günlerde biz mesajlaşıorduk aysosman ile hatta... çok yürekten inanıordum bebiş arayı kapatacak bir şey olmayacak diye. olmadı ne yazık ki... bir de anımız anımıza tutsa da tutmasa da mesele o değil de, hepimiz bir şeyler çekioruz. ben de son zamanlarda pek aktif olamıorum. halim yok ağrıdan. uzanınca sürekli acı çekiorum. koltukta arkama yaslanıp oh diip oturamıorum. en rahatı sandalye diye günlerdir sandalye tepesindeyim. kendi derdimizden unutabiliyoruz yani her şeyi

o arkadaş benim aklımda ''avrenim''çok üzülmüştük ''aysegülse'' ye''osi''ye şuan nick isimleri aklıma getiremediğim üzülüp aramızdan ayrılan ''seMinf''hepsi ile burada özle bağlar kurmuştuk kıbrısta yaptıran arkadaş o da hepsine ama hepsine hepbirlikte çok üzüldük ve inşallah en kısa sürede direk mevlam onlarıda tekrar aramıza katılmalarına nasip eder hepimiz aynı duyguları yaşadık sevindik üzüldük telaş ettik ama hepbirlikte paylaştık....

İyi haberlerle gelen arkadaşlar Allah sağlıkla devam etmeyi nasip etsin size de.bnm de randevum yarın akşamüstü. İçimde korku ve heyecan var.Hayra çıksın insallah

Katiliyorum sana hep birbirimize destek olduk kaybeden arkadaslarimiz oldu ama hic biri bizi kirarak ayrilmadi burdan cunku biz kimseye kostek olmadik hep rahatlatmaya calistik birbirimizi benim dualarimda ben degil herkez var

İyi haberlerle gelen arkadaşlar Allah sağlıkla devam etmeyi nasip etsin size de.bnm de randevum yarın akşamüstü. İçimde korku ve heyecan var.Hayra çıksın insallah
stres yapma tatlım hayırlı sağlıklı güzel haberlerini alacağız inşallahh..tatlım sen de dr çatlak kremini yarın sorar mısın en çok hangisi tavsiye ediliyor merak ettim..:))

Sagol canim aminn hepimize nasip etsin rabbim.bende gtmeden once oyleydim gece nefes alamadim skntidan yuregime fil oturmustu sanki:)))allahimin izniyle cok guzel haberlerle geleceksin ins canim benim

Katiliyorum sana hep birbirimize destek olduk kaybeden arkadaslarimiz oldu ama hic biri bizi kirarak ayrilmadi burdan cunku biz kimseye kostek olmadik hep rahatlatmaya calistik birbirimizi benim dualarimda ben degil herkez var
aynen aycacığım o kadar çok arkadaşla konuştuk ki isim ahtırlamadıklarımız kusura bakmasın aklıma gelen ''gülce27''''gurbet kuşu ''vardı''arzum44''vardı yani hepimiz duamız tekti ayçacığım buarada''mysweetbayb'' arkadaşın da nekadardır mesajı yok sağlığı yerindedir inşallahh onu dakaçgündür merak ediyorum??tatlım umarım sağlığın yerindedir buradan seni de merak ediyoruz..:))

yarın saat 14:00 da benim kontrolum var. aynı hisleri hissediyoruz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun

stres yapma tatlım hayırlı sağlıklı güzel haberlerini alacağız inşallahh..tatlım sen de dr çatlak kremini yarın sorar mısın en çok hangisi tavsiye ediliyor merak ettim..:))
Sağol cnm inşallah.Dr un yanına girince aklimdaki deli soruları unutuyom:)ama unutmazsam sorarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…